Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura Sarkandaugavā
Ierakstīts (rediģēts)

Tas ir realas bildes?

Duracell - sarunā un aizbrauc pārliecinies, ka ir, bet nav jau jāceļ publiski šis jautājums pie tam kādam te norādot linkus. Tas ir tas pats, ja es atdzītos šeit, kas reāli es esmu. Domāju, ka nevienam nepatiktu, ka kāds ceļ pagātni augšā rokoties kāda privātā dzīvē... cienīsim arī otru pusi nevis uzskatīsim, ka tas ir tikai kārtējais caurums večiem.

un jā, vienā gan varu šeit publiski atdzīties, esmu tāds pats, kādi esat jūs - grēcīgs

Rediģēja Harley
Sasha 20518941
Ierakstīts

Pagājusājā nedēļā uzradās jauns sludeklis uz šo vietu...

Jau zinādams, ka būs abloms, es tomēr garām braucot intereses pēc iespēros ... uzgāju augšā - zvanu pie durvīm - dzirdu, ka nāk vēl kāds pa kāpnēm.... kaimiņš - un tanī brīdī, kad viņa atver vaļā durvis, kaimiņš tieši iet garām - un tanī brīdī viņa saka skaļi man "a vi čto, dvojom?.. nu tak njepoidjot ...." - kaimiņs kā nāca, tā uzgāja augstāk pa trepēm, bet es paliku stāvot un sakot "Ja i Tvoj sosed, k tebe dazhe otdjeljno neposhli bi.... poka!"

p.s. sieviete izskatijas kā no bomžu patvesmes paņemta ... nu jau tur ir pritons konkrēts!

Катя 23
Ierakstīts

Šīs meitenes bildes ir īstas, taču tiešām, kad novelk krūšturi, nu tad viss nolaižās un ne tikai viāni krūtis. Seja man patika, un process arī, bet.... gaumes lieta.

Cena 20Ls par vienu piegājienu un vietu ir varbūt ok..... Bet savu laiku biju tika vienu reizi un vairs ... sorry... neiešu...

Dzīvoklis nolaists un palagi tiešām netīri, par iztrūkst tīru dvieļu.... teica ka Baldonē arī pieņēma, taču klientu maz braukuši, tāpēc uz Rīgu atspērusies.

Sasha 20518941
Ierakstīts

Jā. Eva vairs nes

Biju pie Sashas. :) divas reizes! Pirma reize man bija viena meica, otra pavisam cita. 

Pirma bija (vinas atsaucas uz Eva, Sasa, Aleksandra, Dasa) - tieva, skaists augums, mazas krutis (izskats tads ka bilde). Feini mani izmaseja un seks bija pietiekosi ilgs, ar vienu savienu.  30min / 20Ls Lai ari tik tiesam dzivoklis ir tums un izvelkamais kresls viltigs. Process ekonomiskais man iepatikas

dzivoklis 2/10

Izskats   6/10 (augums uz 9, bet zobi un elpa....)

masaza 7/10

oralais   8/10

seks      8/10

Otra reize bija pavisam cita meitene. Sajuta bija ka vina ir kaulaina no bada. Aizgaju prom un vairs tur neesmu radijies.

Jā. Eva vairs nestrādā. Devās uz siltajām zemēm. Domāju, kad varbūt pēc kāda pusgada atgriezīsies...

Saša... kura tagad ir viņas vietā, ir reāla narkomāne!

Tāpēc esiet tomēr piesardzīgi! ;)

Sasha 20518941
Ierakstīts (rediģēts)

Tas ir labi, ka kādam patīk! Tikai kad būsi nākamreiz, paskaties uz Sašas rokām un Tev viss būs skaidri saprotams. :/ nu i nah.... iet pie narkomānes, kura reizēm atsūkās bez preža!

Rediģēja Harley
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts (rediģēts)

Šodien nācās pabūt pie meitenes ar niku: Aleksandra. mob. 27102689

Riktīgs uzmetiens - adrese G.Dambis 15/1

Durvis atvēra pilnīgi cita meitene un paspēja pateikt ka esot vēl viena meitene, kura arī nu nemaz nebija līdzīga bildēs redzamajam.... :( Jau tā nācās gaidīt 15 min pēc sarunātā laika.

Pateicu - labdien un visu labu.....

Rediģēja Harley
Lera, 27160292
Ierakstīts

Nu patiik man taas daamas gados. Tur ir taada pieredze un prakse, ka traks var palitk. Bet nu peedeejaa laikaa vienkaarshi ir kaut kaads vaaks. Biju aizchaapojis pie shiis kaardinoshaas buutnes. Psc!!! Lai cik rosinosha un kaardinosha buutu sjhii bilde, dabaa viss protams ir vairaak kaa garaam. Vizuaali ne tuvu nav liidziiga shai skaistajai - rosinoshai buutnei. Paareejaa procesaa neiedziljinaashos. Dziivoklis atrodas Stabu 27.

Te bū vēl viena bildīte šai būtnei.post-100-0-41543800-1309248041_thumb.jpg

Krisitina, 28874495
Ierakstīts

kāds var kko pateikt par šo lady?

http://www.sexriga.l...istina-28874495

Dzīvoklis 9 stāvu mājā Imantā pie Autobusa parka - MAXIMA veikala. Pieņem pirmajā stāvā 3 istabu dzīvoklī. Dzīvoklis nekāds labs nav, bet ciešams. Meitene atsaucīga un pat simpātiska. Bildes - grūti spriest... krūtis uz kāda 3 izmēra, ne pārāk apaļa un ne tieva. Strādā, lai nopelnītu, bet ar savu odziņu.

Mīnus - man tāds iespaids, ka daļa šīs rūpalas sievietes, virs 33 jau mazāk sāk rūpēties par savu ķermeni, jo sviedru smaka bija jūtama vēl kādu laiku atstājot telpas. Vai tiešām nav iespējams sievietēm lietot smaržas un pret sviedru dezodorantu?! :) Lai veicas!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.