Šādi dueti parādās un pazūd ilgākais nedēļas laikā. Tapēc ja redzi, ilgi nedomā - ņem ciet! Tas nenozīmē, ka Tu būsi sajūsmā un pavisam nebūs kā Tu iedomajies. Bet pieredzei noder
Xmenka jau sen to ārodu grib pamest, bet neizdosies, neizdosies:)
Viņas vārdiem teiktu - saderam
Bet kas visamizantāk un nožēlojamāk - ar gadiem labāk nekļūs, vēl vairak viņa nīdīs vīriešus. Nepārprotiet, viņa nav lesbiete, viņa pat ir atkarīga no sexa; bez tā viņa jūk prātā vēl vairak, veinkārši tas ir viņas paradokss, ka viņa alkst šo kontaktu, bet viņa gribētu, lai katrs nākamais ne tikai nebūtu sliktaks, bet pat labāks par to iepriekšējo. Dziļā vilšanās ir tajā - ka viņš tāds nav.
Meitenei tiešām ieteiktu censties sevi saprast un veikt izmaiņas savā dzīvē ne kautkad ziemā, bet tagad uzreiz. Bet mana pārliecība saka, ka tāpat man nav gribasspeka šos pasaules priekus beigt baudīt, tāpat viņai būt par Xmenku - tā ir tā mūsu būtība.
Man prieks ka es viņu iepazinu jau sen sen, kad viņai tās vilšanās uz dzīvi bija tāda maziņa, maziņa,- un vņa vienmēr man paliks atmiņās no tās labās puses, ko es nevarētu teikt par esību.
Nu nav tik traki! Kā uz to lietu skatās - man noteikti patika viņas balss tembrs un tas ka viņa zin ko dara. Briesmīgs likās dzīvoklis - par tiem suņiem vai kaķiem atbilst patiesība - tā īsti nesapratu pēc kā smird, bet smirdēja jau stipri. Tīrība nav daiļavas stiprā puse - bet pēc grūtas darba dienas, un varbūt ja pats esi izlīdis no kādas kanalizācijas šahtas - viņa liksies tīrais brīnums. Cenas nedaudz pa augstām preikš tā kompleksa, bet priekš pieredzes noder.
Taču skaidri un gaiši pateicu- biju un kā tas bija.
Tiem fanātiem ar tām bildēm, vēlreiz pasaku, ka meitene, kas bildē un ar to domājams, ka ja šī pati meitene uzvilktu to pašu apģērbu un nostātos pie tā paša krūmiņa, tad izskatītos nu gluzi tāpat, bet vai tā ir ta pati meitene, nu, ko lai Jums saka - DNS analīzes nesalīdzināju. Bet varbūt Google salīdzināja - pajautajiet.
Raksta autors ir vienkārši pretrunu pilns un viņa tekstus tiešām nevar ņemt par pilnu. Par Saru - kā jau iepriekš teikts, ap 70kg un ja kāds nevar atšķirt 70 no 110 tad viņam 70 vai 30 arī ir vienādi. - tur komentāru nav! Pavisam nav briesmīga - viss ķermenis viņai kopts (viss), krūtis ļoti lielas un stingras, - otras šādas meitenes ar šo abu apvienojuma (stingrs, liels) šajā kategorijā neatradīsi,izņemot silikona saimnieces. Dzīvoklis - labs (tas ko es redzēju), tā iekārtojums lielisks ar guļamistabu un labu, lielu gultu, lieliem spoguļiem. Izpildījums - normāls, pat ļoti normāls, bet tāds sasteigts. Jā, var piekrist, ka šeit viss balstīts uz teicienu - laiks ir nauda un tā šai meitenei ir pieņemts. Visumā kopā novērtējums - var paprovēt, nožēla nerodās ne par pavadīto laiku, ne pakalpojuma kvalitāti ne arī kautkāds nelabums no meitenes mestos.
Man tada sajuta ka reaals ,un viendivigatavs , ir viena un ta pate persona.jums ta neliekas tauta? nu murgs murgs un velreiz slimi suņa murgi .jo tekst tadi lidzigi pat šī vieta P.S PASKATATIES SO RAKSTA REAAL P.S. Vēl aizmirsu pateikt,ka manuprāt nav vērts maksāt 40 ls tai kurai nav savas vietas,kura tikai uz izbraukumu.Jo vieta vien jau maksā(viesnīca,pirts,stundu izīres istabas,ap 10-15 Ls stundā),tātad šī viesnīcas maksa būtu noteikti jāatskaita nost no 40 latiem.Pats nekad nepiekristu maksāt izbraukuma maukai(kam nav savas vietas,kam slinkums un skopums maksāt par īrēto dzīvokli) vairāk par 20 latiem.Lai kāda ar būtu.Da kaut visjaukākā un smukākā. 20 lati ir griesti. Bez tam viņa nemaz nedrīkst pēc likuma tā izbraukt(prostitūcijas likuma pārkāpums,par ko 250-500 sods viņai var būt). Jā,20 lati- maksimums, tādai. Un arī tikai tad ja labi uzvedas.
UN ŠO VIENSDIVIGATAVS Katram ir tiesība uzskatīt ka lieta vai pakalpojums maksā tik cik maksā. Es nevienu, un vēl jo vairāk Tevi pamācīt vai ko Tev aizrādīt netaisos.
Bet droši vien arī Tu esi dzīvē saskārusies ar sajūtu, ka lieta ko Tu nopērc maksā krietni lētāk, nekā no Tevīm ir paprasīts, un vēl sāpīgāk ir ka Tu samaksā par lietu, kas pilnībā neapmierina Tavas velmes, Tu jūties apkrāpts. Visi laikam saprot, ka cenas ir dažādas arī līdzīgiem pakalpojumiem, - pie friziera var aiziet pa 5 ls un arī pa 50 un droši vien vēl dārgāk. Tad laikam autora domas izklāstijums ir tāds, ka Rīgā ir daudz meiteņu, kuras prasa maksimālo iespējamo cenu bet pakalpojuma kvalitāte salīdzinoši ir diezgan zema un galvenais iemesls tam visam ir klienta nespēja spriest objektīvi. Bet pēcāk autors aiziet pie šīs pašas klientes, kura saka, ka viņas cenas par šī pakalpojuma apjomu un kvalitāti ir tāda un ir klienti, kas ir gatavi par to maksāt. Skumjākais ir tas - ka tas atbilst patiesībai. Un es piekrītu autora domām. Varbūt ne par tiem cipariem (10-15...), bet par ideju.
Gribētu vēļ piebilst, ka tomēr nevar piekrist autora domām, ka visas meitenes ir "Tādas" un pret visām ir jāvēršās ar amizantām represijām. Šī lieta arī daudzas ir aizskārusi nepamatoti un foruma diskusija ir kategorijās - Jūs, mēs. Bet īstenībā ne vienā ne otrā pusē visi nav jauki un pūkaini un pretējā, - nelieši, krapnieki.
P.S. bet diskusija jauka! TAS P.S. abos komentaros
Nu ko lai saka, ja kautkur vēl redzi p.s. - tad zini kas ir raksta autors:)
Vai tos saniknota berna murgus lasot vel neesat sapratushi,ka vins nekad vel nekur nav bijis jo nekad par ls 10 vairak nav sakrajis?No ta ari ir tas naids uz to ko nevar dabut.Mammai nav jazvana,vins dzivo kopa ar mammu.
Viņa spēja izklāstīt domas skaidri, saprotoši un ar ironiju, neliecina ne tikai par viņa paša viedokli, bet parāda ka viņš zin no kā drēbe šūta. Nedomāju, ka viņam nav tās naudas. Turklāt, jau sen esmu sapratis, ka pilsoņi, kas zin naudas vērtību (viņš šo ideju aizstāv), nav tie nabagākie.
Vai arī es konveijeru nesaprotu pareizi. Manā skatījumā konveijers ir tad, kad viens pa durvīm ārā vēl nav ticis, kad otrs jau gaida. Man tā nav - pati to neizturētu.
Un es nevienā brīdī neesmu teikusi, ka savu cenu prasu par to, ka konveijera nav, vai par to, ka jāiet uz solāriju. Uz solāriju es arī agrāk gāju, tas nemaksā tik nenormālu naudu. Tas, ko es komentēju, bija izteikums, ka visas, kuras nevar sazvanīt, kad jums ienāk prātā, ir mūžīgi aizņemtas ar klientiem - nē, tā nav, mēs darām arī citas lietas. Solārijs nebija vienīgā lieta, ko nosaucu. Un tam visam vispār nav nekāda sakara ar cenu, kā arī - es neprasu 40ls, bet arī par 20 nestrādāju.
Jūs no mums pieprasāt cilvēcīgu attieksmi, kamēr paši uzskatāt, ka mums jābūt pieejamām vienmēr, kad jums ienāks prātā. Nu tā arī nevar.
Tā arī nesapratu, kas manos izteikumos ir maldinošs.
Katram ir tiesība uzskatīt ka lieta vai pakalpojums maksā tik cik maksā. Es nevienu, un vēl jo vairāk Tevi pamācīt vai ko Tev aizrādīt netaisos.
Bet droši vien arī Tu esi dzīvē saskārusies ar sajūtu, ka lieta ko Tu nopērc maksā krietni lētāk, nekā no Tevīm ir paprasīts, un vēl sāpīgāk ir ka Tu samaksā par lietu, kas pilnībā neapmierina Tavas velmes, Tu jūties apkrāpts. Visi laikam saprot, ka cenas ir dažādas arī līdzīgiem pakalpojumiem, - pie friziera var aiziet pa 5 ls un arī pa 50 un droši vien vēl dārgāk. Tad laikam autora domas izklāstijums ir tāds, ka Rīgā ir daudz meiteņu, kuras prasa maksimālo iespējamo cenu bet pakalpojuma kvalitāte salīdzinoši ir diezgan zema un galvenais iemesls tam visam ir klienta nespēja spriest objektīvi. Bet pēcāk autors aiziet pie šīs pašas klientes, kura saka, ka viņas cenas par šī pakalpojuma apjomu un kvalitāti ir tāda un ir klienti, kas ir gatavi par to maksāt. Skumjākais ir tas - ka tas atbilst patiesībai. Un es piekrītu autora domām. Varbūt ne par tiem cipariem (10-15...), bet par ideju.
Gribētu vēļ piebilst, ka tomēr nevar piekrist autora domām, ka visas meitenes ir "Tādas" un pret visām ir jāvēršās ar amizantām represijām. Šī lieta arī daudzas ir aizskārusi nepamatoti un foruma diskusija ir kategorijās - Jūs, mēs. Bet īstenībā ne vienā ne otrā pusē visi nav jauki un pūkaini un pretējā, - nelieši, krapnieki.
Atkārtošos - man tiešām liekas ka autors ir ar savu galvu un racionālu pieeju. Nav jau tā, ka visam ir jāpiekrīt par 100%! Bet taisnība ir vairāk viņa pusē. Noteikti jāpiekrīt, ka meitene, kura sevi vērtē virs kautkāda iedomāta vidējā lieluma, sevi pārvērtē un diezgan bieži pret klientu izturās ar tādu kā augstprātību un necieņu, un autoram piekrītu, ka šo augstprātību ir iedēstijusi nesaturīgā auditorija, kura ar naudu mētājās pa labi un pa kreisi kā mazi bērni!
Tie argumenti, ka cena ir tik liela, jo redz "man nav konvejiera un jāiet uz solāriju" ir mazākā vai lielākā mērā maldinoši un norāda uz to, ka meitene šajā biznesā ir aizkavējusies (kas arī nav īpaši labi)!
Ļoti laba tēma un laikam jāpiekrīt raksta autoram, ka vīrieši situācijās, kad iet pie pērkamām meitenēm, nedomā RACIONĀLI un LOĢISKI! Tāpēc arī meitenes diezgan bieži jau to grib izmantot, jo ne jau iepatikties šiem puišiem ir to uzdevums, bet finansiāls labums.
Tiešām domas ir pareizas, bet varbūt nevajag būt tik drūmam izpildijumam. To domāju, ka ar visu procesa atrunāšanu, samaksu.... Šajās lietās nevar pieiet tik formāli, ir jājūt vai būs labi!!! un šīs forums palīdz atklāt nevīžīgo un bezkaunīgo darboņu personības.
Noteikti piekrītišu domai - nemaksāt uz priekšu, bet maksāt tik cik sarunāts (nekādā gadījumā nedalīt šo summu patērētam laikam vai kā tamlīdzīgi; tas ir tikpat aplami, kā teikt: "Tu teici 4 krūšu izmērs, bet man liekas Tev ir otras, tāpēč arī summa uz pusi mazāka!!!")
Foto īsta! varbūt ne šogad taisīta, bet ja šogad būtu, tad ne ar ko neatšķirtos. Meitene patiesi skaista, bet tas viņai arī mīnuss. Viņai liekas, ka viņas skaistums ir bezgalīgs un pietiekams, lai visa pasaule no tā būtu laimīga. Protams patīkami satikt šādu skaistuli, bet ne uz ko radošu neceri!
Es pat ļoti atbalstu šo domu, un ne tāpēc ka bilde no realitātes var atšķirties - nav svarīgi, ka meitenei jābūt tāda pati frizūru, kautvai matu krāsa, bet gan tas ka bildē Tu redzi meiteni ar vingru un stingru augumu, koptu un skaistu ādu, utt., bet Tev durvis atver sieviete no citas fiz.sekcijas - pavisam citas un Mana pirmā doma ir - bet es taču to neesmu vēlējies, bet esmu patērējis laiku,uz kautko cerējis. Nav jau tik vienkārši, pateikt nē un aiziet pie šīs kundzes kaimiņienes.
Tas ka atsevišķi domu biedru idejas smeļās tik tālu, ka meitenei jaatbilst par 100% - es tam nepiekrītu, liekas tās internetā novilktās bildes, bet lai tās līdzinās Jums, nevis Jums pirms 10 gadiem, pie nosacījuma, ka šie 10 gadi nepagāja nepamanāmi!
Man personīgi ir bijusi pieredze ar no 1-5 numuriem, un visi man tie patīk, Kas mani vairāk uzbudina - krūtis kas slienās gaisā, krūtis ar skaistiem piebriedušiem krūšu galiņiem, krūtis kas ir vairak tadas "piltuvju" nevis bļodiņās. Tas tā, varbūt ne pa tēmu, aizrāvos.
Manas domas par šo tēmu un Skaistā putniņa šivināšanu. Manā skatījumā krūtīm ir nozīme un vai nu tas ir instinkts vai arī mums visiem (sievietēm, vīrīšiem) vienkārši patīk lielas lietas. Nevar teikt ka mazākas krūtis ir noniecināmākas, tas ir tāpat kā domām, ka garas kājas ir labākas par īsām. 90% gadījumu daba sievietēm ir apveltijusi ar tādām krūtīm, kādas tām piestāv, kaut gan daudz no tām uzskata savādāk. Man patīk sievietes ar mazām un ar lielām krūtīm, bet ne tādām, kuras ir lielas vien tāpēc ka sieviete mīl daudz ēst, - tas nē.Zvirbuļna piezīme, ka lielas krūtis ir vairāk nokarājušākas neatbilst patiesībai - krūtis sāk nokarāties citu iemeslu dēļ un gandrīz vienādi - vai tās ir mazas vai lielas un šeit zvirbulēnam derētu atcerēties, ka tā labo formu var atgūt tikai un vienīgi tās palielinot ar implantiem, jo āda vairs negrib savilkties atpakaļ. Jebkurā gadījumā gribu teikt, ka katras meitenes krūtis ir daudz skaistakas, ja pati meitene tā uzskata, - pašapziņa piedod šarmu un skaistumu.
Par donju vai īstajā vārdā Da...e, -meitene, kura šajā sfērā ieņem simbolisku vietu - gan austrumnieciska, gan ar principiem un kārtību, ko mīl savā nodarbē! Ir prieks ka esmu viņu iepazinis, kautgan nekad neesmu sapratis vinju, jo viņas attieksme pret apkārtējiem ir tikpat nesaprotama kā kaķa daba. Arī nekad, nekad neesmu redzējis, kad viņā smaidītu vai smietos, - no tā paliek drusciņ skumji!
Biju ar viņām saskrējies gadus 3-5 atpakaļ. Jau tad viņām au gu mi neb ija tādi kā bildē, t āpēc neceri kautko tādu ieraudzīt, ja pat no sākuma liksies viss ok. Meitenes pēc izskata diezgan skaistas, - apģērbs viņām piešķir šarmu un intigu, kas novelkot zūd! Augumi, dzemdību vai gadu dēļ ir dau dz ko zaudejuši, bet neko pretīm nav snieguši (pieeredzi, prasmi apmierināt vīrieti). Nekā interesanta tad viņās nesaskatīju, Iesaku Tev viņas pieredzes iegūšanas dēļ, bet neceri uz kautko ....vau...
Ierakstīts
Varbūt mums vajadzētu samesties kādam brīvprātīgajam ar stipru nervu sistēmu, lai pastāsta par piedzīvoto