Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts (rediģēts)

man nav nekadas sapes.besi kad acis neviens neko nesaka.ja nepatik kaut kas tad parasti saka acis nevis aiz muguras noliek

 

šoreiz tas ir akmens manas labās audzināsanas lauciņā, es arī meitenēm nesaku acīs: "sorry es nācu pie lellītes a Tu esi resna cūka divreiz resnāka par bildē redzamo"

Cepiens viss ir par to ka daudzas meitenes liek feik bildes, esmu par to pārliecinājies vairākas reizes īpaši madonas 25,

es divreiz tur aplauzos un tikai pēc tam sāku rūpīgi pētīt ko es varu par konkrēto meiču atrast netā un tā uzdūros šim forumam!!!

Vai Tu EVITIŅ vēlies, lai es ieraugot sievieti kas ir krietni resnāka par mani nav uzkrāsojusies un ir izspūrusi pasaku visu ko es tajā brīdī domāju????

Tici man tur ir tādi vārdi ko pat Tu neesi dzirdējusi! Es domāju ka šādi vārdi varētu būt neliela psihotrauma jebkurai sievietei un es neesmu tāds cūka, lai stāvot koridorī viņu gānītu!

To ka meitenes mēdz uzmest es arī esmu piedzīvojis, es to uztveru kā manu objektīvo šī biznesa klientu risku!

Ja es esmu šai meičai nezināms klients un kāds ierodās 5 min pirms manis, ļoti iespējams ka viņa mani piekāsīs - that is the life, ja tas notiek 10 - 20 % gadījumu nav problēmu, bet protams ši meitene ir pelnījusi nonākt blacklistā!

Kas attiecas uz meitenēm kuras liek savas bildes un klientu nepiekāš es uzskatu ka viņas nav pelnījušas būt šajā sarakstā, tieši tāpēc es šī topika moderatoram ļoti uzstājīgi lūdzu Vangažu 12 izņemt no blacklista, un nevajag ņirgt ka es esmu suķiks!!!!

Pie tam moderators ir pielicis komentu, kas par problēmu konkrētajai adresei, tā ka Tu Saulīt uzcepies nevietā!

Kas attiecas uz smirdīgiem āžiem, kas pie meitenes iet nemazgājušies lieciet, tos klientu blacklistā, jo es piekrītu ka nevienai sievietei nav jāaiztiek smirdīga vafele, bet Tu te sameti visu vienā katlā un sāki braukt virsū ne pa ģelu!

Un normāla džeku solidaritāte nosaka to ka mēs viens otru brīdinam par razvodiem!

Rediģēja gators
Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts (rediģēts)

Eu bet es pieprasu, lai Vangažu 12 izņem no blacklista, mana favorīte nav pelnījusi tur atrasties, vēl jo vairāk pēc jaunā noformējuma kur ir par katru adresi kāds citāts iznāk ka es nolieku ne tikai Mandons 25 mītošās šausmas, bet arī savu sirdsdāmu Ritu Vangažu 12!!!!

Admin please help me!!!

 

P.S. tūlīt mani nosauks par Ritas suķiku!

 

Admin ja Tu manas LŪGŠANAS paklausīsi lūdzu atceries ka tabulā ir 2 ieraksti citēju: "Madonas 25 + Vangažu 12" un "Vangažu 12 + Madonas 25"

 

Dziļā pateicībā Ritas bruņinieks Gators fon Piselīgais!!!

Rediģēja gators
Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.