Uzaicinu ciemos zolídu,koptu,pieklãjīgu vīrieti,pie sevis mājās,foršā dzīvoklītī.Privāti.Nav salons .Bilde mana,jā tiešām mana netici,varam saderět .lűdzu nepārjautāt.pieņemu pie sevis vēl līdz augusta beigām
Iepriekšējais vārds Margota, topiks ar aprakstiem veiksmīgi pazudis. acīmredzami ar savām skaistajām acīm un brīvprātīgās darbu būs izpelnījusies šādu godību.
SludinājumsLV; RU Piedāvāju seksiņu (orālais, klasiskais, anālais) patīkamā gaisotnē. Ir prostatas masāža, strapons (Tev), Tu + mākslīgais falls manī, fistings (man, Tev), dziļais minēts, anuslings, ‘’zelta lietus’’ (var būt abpusējs), iespējams arī skvirts… Masāžu nepiedāvāju, bet manas rokas sniedz arī glāstus. Privāti. Foto mans. Esmu pieejama (arī telefoniski)no apmēram 12.00 līdz plkst.20.00. Uz sms neatbildu. Predlagaju vse vidi seksa v raznih pozah. Zvonite i dogovorimsa.
drošs paliek nedoršs vēl uzrakstam to visu uz papīra katrai pusei pa eksemplāram vēl vajag taimeri uzstādīt precīzi 1H no brīža kad meiča izģērbta apstādinām kad viņa saka ka jālasās uz dušu ja stunda nav pagājusi līgums nav izpildīts un naudiņu nemaksājam
Un kā ir ar līgumsodu, ja savas vajadzības neizpildi noteiktajā laikā? esi kādreiz pārmaksājis maukai, par to, ka sēdi 10min ilgāk?
Es tiešām jūku prātā no šī saita ,.... To sāk just jau liela daļa klientu , (manu slikto omu.). Tas ar to paroli tā ir pēdējā iespēja, lai cik ļoti mans hobijs man patiktu .Man ir apnicis karot par taisnību.,doma man ir strādāt vēl līdz ziemai. Un tad varat vārīties paši savā sulā.
Tad varbūt ir laiks nomainīt darbavietu? Ar tādu mierīgāku un mazāk stresainu atmosfēru. Piemēram Rimčikā Uz telefona zvaniem nav jaatbild, komunikācija minimāla, apmeklētāji zin, ko viņiem vajag
Lai gan savos 20 gados mēģināju līdzīgu sūdu, tam laikam un tā vecuma pieredzei, likās ka esmu zvērs. Ar vecumu tās intereses mainās. Meitenei pēc ripām pašsajūta kliboja kādu nedēļu, es pat sajutos vainīgs.
Man arī citas lietas ir darāmas, nevis tikai uz e-pastiem atbildēt...
Un bildes no interneta neņemu....
Un, cien.Roberto82 - es pabeidzu ne tikai "analfabētu" skolu, bet maģistrantūru labā Universitātē un labā specialitātē un man ir labs darbs, šīs ir vairāk hobbijs, kas dod arī papildus naudu un arī patīk.
Un uz of.pasākumiem ārzēmēs arī pavadīju nopietnus vīriešus, tas nav jaunums.
Bet, tiem, kas patiešām ir ieinteresēti - e-pastā atbildēšu tuvākajā laikā.
Paldies, mīļie
Tiešām maģistra vērta atbilde Es teiktu, ka vairāk par pamatskolu tur nav
Ierakstīts
Populārākā šajā sektorā ir Laura 28851327