Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura Lindy
Ierakstīts

Ar LV publiku tiekas tās, kuras aplauzušās ar ārzemniekiem, domājot, ka nu tik atbrauks Klārksam Geiblam līdzīgs džentlmenis zīda šallē, vadās pa restorāniem, burbuļvannām, maigi mīlēsies sveču gaismā un maksās četrciparu summas. Cik daudzas mauķeles ir lepni paziņojušas  - viss braucu uz Šveici vai Vāciju, bet pēc tam parādās atkal tepat un galīgi negrib runāt par piedzīvoto ārzemēs. 

Linducis 28929964
Ierakstīts

Intīmajā sfērā figurē daudz stereotipu - ja intīmmeitene piedāvā anālo seksu, tad viņa vēlas, lai to pazemo. Ja prostitūta piedāvā strap-on, ZL vīrietim, tad viņa ir Bargā kundze utt. ... tieši par Bargās kundzes pakalpojumu man vaicā bieži, bet es nekādā gadījumā nevēlos otru pazemot - man tas liekas nepieņemami pēc būtības...

Redzi, šie puļķa pakaļā cienītāji rodas no bērniem, kuri bērnībā daudz žagariņus baudījuši. Tā kā Latvijā sabiedrībā viduslaiku tradīcijas ir cieņā, tad mazohistisku vīriešu ir ļoti daudz.... Tu viņus vairāk vairs pazemot nevari, tas jau ir bijis.

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Kas tur tik katastrofāls? Viens grib puļķi pakaļā, cits trijatā ar pamāti.... Ja ir aizspriedumi pret seksu trijatā pastāv burvju frāze "nē, atvaino! Tikai misionāru poza tumsā zem melnas segas!" Čalis piedevām ir ļoti pieklājīgi pavaicājis. Pie prostitūtām jau parasti iet realizēt to, ko kautrējas prasīt draudzenēm. Ja prostitūta katru fantāziju nosauks par stulbību un vēl bleklistos, nu, piedodiet!

Liza 24829602
Ierakstīts

Šajā bussinesā diemžēl nedarbojas patērētāju tiesības, mums jāapzinās - ja ejam pie MAUKĀM, jārēķinās, ka viņas arī izturēsies kā MAUKAS. Un MAUKAI interesē izkāst no jums pēc iespējas vairāk naudas pēc iespējas mazāk dodot pretī. Un viņas to dara ar tādiem līdzekļiem, kādus savās ģeniālajās galviņas spēj izperināt. Pie reizes uzņemoties risku, ka vienā brīdī var dabūt ar beisboleni pa pakausi. Savukārt, iedodot ar beisboleni pa pakausi, klientam ir risks sadirst visu savu turpmāko dzīvi. 

Tāpēc nav ko gruzīt autoru - paldies, ka esam brīdināti un šitai šmarai boikots! Informējam atkārtoti, kad viņa būs nomainījusi telefonan numuru.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.