Biju Dagdas 4 , tel. 9824981. Tur gan sexu nepiedaavaa , bet man sagribeejaas klizmu un prostatas masaazju kau kaa Nu teikshu, ka biju apmierinaats. " Medmaasa" protams ap 38-40, bet nu normaala kopumaa, tur veel piedaavaa frizeeties - abus galus un kaila friziere, veel visaadas izvirtiibas - tjipa zelta lietus un dama ar maaksliigo ficuku var izvaaleet ja veelies......Cenas man bij 20 ls par 2 lietaam, taa ap 15 par vienu, frizeeshanaas 10 galvai, 12 ficuka frizuurai
Mozh kaadam veel noder.........tel gan celj vecmaaminja kau kaada, bet nu tas nav galvenais
Ierakstīts
Biju Dagdas 4 , tel. 9824981. Tur gan sexu nepiedaavaa
, bet man sagribeejaas klizmu un prostatas masaazju kau kaa
Nu teikshu, ka biju apmierinaats. " Medmaasa" protams ap 38-40, bet nu normaala kopumaa, tur veel piedaavaa frizeeties - abus galus un kaila friziere, veel visaadas izvirtiibas - tjipa zelta lietus un dama ar maaksliigo ficuku var izvaaleet ja veelies......Cenas man bij 20 ls par 2 lietaam, taa ap 15 par vienu, frizeeshanaas 10 galvai, 12 ficuka frizuurai 
Mozh kaadam veel noder.........tel gan celj vecmaaminja kau kaada, bet nu tas nav galvenais