Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (eggijja @ Aug 1 2005, 11:40 PM)
Nu ja tur guleetu sexigs viirietis, es vinju labpraat pamociitu ar shitaam mantinjaam tongue.gif

Tev nespīd, es tur nekad negulēšu... wacko.gif

2 meitenes
Ierakstīts

QUOTE (boa @ Jul 27 2005, 07:26 PM)
Nu nekas neredzeets tur nav. Sekss shajaa visaa neietilpst. Vieta tava! Visticamaak arii zakji ir taadi -ne shis ne tas...

vakarinjas(mees taisam,barojam utt.,izejmateriaali Juusu)-15ls.

Skatoties kādas vakariņas... Uzaiciniet uz Group Sex party! Būs gan kas zaceni sagatavo, gan kā sieviešu kompānija...

jeany688@yahoo.com 50ls
Ierakstīts

QUOTE (kazzz @ May 3 2005, 03:32 PM)
QUOTE (boa @ May 3 2005, 03:29 PM)
Zakjim ir taada lellites sejinja, pagari taisni melni mati, augums OK! Teica, ka tikshanaas vareetu buut apmeeram 1,5 -2 h par tiem 50Ls. Praktizee Masonos.

hmm.... zin ja piedaavaatu uz 3 stundaam pa 50 es pannemtu, 2 stundas seksam, 1h dziivoklla tiiriissanai wink.gif vot no ssitaada peidaavaajuma es to4 neatteiktos wink.gif

Blin, vaig testu uzstaisīt... žēl, ka šeit nav meiteņu tik daudz, lai dabūtu objektīvu atbildi. Bet no pieredzes zinu, esam šādus prikolus taisījuši...

No kādām 5 maukām, neviena nav bijusi ar miru mazgāt traukus. Vot atbrauc viņa, redzam, kroksītis, jeb ruksītis... Sakam lūk - meitene uz izsaukumu? Jā. Vot mums virtuvē ir vajadzīga palīdzība ar traukiem... šī, mēs tādus pakalpojumus nesniedzam, negribi mani, samaksā vismaz par taksi un tml...

Vel ne reizi neesmu dzirdeejis, ka mauka izvēlētos labāk traukus nomazgāt nekā nodrāzties. Iespējams, ka trauku man daudz, bet pats tīri neko, kas zin...

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Kristina (bij. Rita) tagad Zvaigžņu iela
Ierakstīts

QUOTE (Pepper234 @ Apr 30 2005, 10:07 AM)
Pieteikta cina prostitucijai latvija.
biggrin.gifbiggrin.gif

Hvz... šodien iz www.112.lv lapas operatīvajām ziņām:

30/04/2005

02:12 Latgales priekšpilsēta

Lokomotīves 74.

UGUNSGRēKS

Dega vieglā a/m.

Spec.d."02".

2AC UCAK 1B

30/04/2005

01:04 Latgales priekšpilsēta

Lokomotīves 82.

UGUNSGRēKS

Dega trīs vieglās a/m.

Spec.d."02".

Lelde/Kate/Lita ... [najobka]
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Apr 29 2005, 03:42 PM)
QUOTE (su4ka @ Apr 29 2005, 12:36 PM)
Viņas nav cauras, viņas ir kā sietiņš un tapēc pirksti izskatās itkā līstu ārā... Sievietēs tu varbūt razbiraeša, bet aksesuāros...  unsure.gif  tongue.gif

NU kaut kas tachu slikts man bija jāpasaka....ja nevaru neko citu pateikt cool.gif

p.s. varbūt tev vēl ir kas sakāms viņas aizstāvībai??? biggrin.gif

Kā personību netaisos aizstāvēt, vienkārši mēģināju atspēkot tevis rakstīto...

Bet tā bildes nav sliktas. rolleyes.gif

Lelde/Kate/Lita ... [najobka]
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Apr 29 2005, 09:22 AM)
vai viņai nav cauras zekjes kājās? ...izskatās, ka būs pa abām novalkājušas...

p.s. VARBūT KāDS VAR ATSPēKOT MANIS RAKSTīTO ??? ph34r.gif

Viņas nav cauras, viņas ir kā sietiņš un tapēc pirksti izskatās itkā līstu ārā... Sievietēs tu varbūt razbiraeša, bet aksesuāros... unsure.giftongue.gif

Karina ūnijas iela (pie VEF)
Ierakstīts

QUOTE ( @ --)
Pec bildem jau nu baigi labi izskataas - man patiik.
tikai palsiju atsauksmes intimservis.lv sad.gif

NA etom saite eсть такая KARINA-9110006! У нее в квартире у клиентов воруют ВЕЩИ!(телефон часы ) Потом появляется бык(охранник) и начинает ловить якобы убежавшую с вещами девчонку! Н

Tas laikam ir tas saucamais un piedaavaatais ekstreems! laugh.giflaugh.giflaugh.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.