Viss apnicis, pa maukÄm staigÄt negribu, bet mīļÄko vajag!
Ir kÄdam ieteikumi kur un kÄ meklÄ“t zaÄ·i, bez pretenzijÄm, kas nav nesmuks un ar daudz maz izsekojamu "apmeklÄ“tÄju" vÄ“sturi?
Cik varÄ“tu bÅ«t izmaksas, piemÄ“ram reizi, divas nedÄ“Ä¼Ä ar abonÄ“šanas maksu?
Nav tÄ, ka nebÅ«tu zaÄ·u, vienkÄrši apnikusi smadzeņu ĨakarÄ“šana, kas nÄk lÄ«dzi attiecÄ«bÄm ar mazgadÄ«gÄm meitenÄ“m (<30 gadiem). TÄdēļ neiesakiet muļķības - paņem studenti par 1kEUR jo redz viņai arÄ« jÄdzÄ«vo - neesmu opis un kretÄ«ns ne tik, lai bÅ«tu tik daudz jÄpiemaksÄ par "vrednastj raboti"
Es nesaprotu ko tas babas pa 280eur dara? super? nu stundu tevi padrāž un? pa tadu naudu es nezinu vismaz pus dienu vajadzētu runāt par Raiņa ietekmi uz moderno Latvijas literatūru starplaikos starp kokiem.... standarta izcenojumi ir 40 fuck x2 par ideal GFE fuck nu ja vēl drāz Demiju Mūru jaunībā tad x3 ... tā labi ja sotaks salasās!
Smadzenes var čakarēt tam, kas to atļauj. Uzskatu, ka kārtīgs, pieaudzis vecis var 99% sieviešu nolikt pie vietas, it īpaši, ja viņš ir sponsora lomā. tā teikt, kas maksā - tas pasūta mūziku. Un diez vai kāds sev pasūta smadzeņu čakarēšanu
Var ta var tikai pēc pāris mēnešiem zaķiem bieži aiziet ciet - da večiem jau arī. Nu nevar takš ilgstoši mīcīt, ka galīgi nekāda feelinga.
es jau teicu nereāli viņām jau tāpat mīļāko pietiek no savām aprindām, jebkurai normālai meitenei katru diena zvana un raksta pārdesmit čaļu nah viņai sludekli likt? Pietiek kas pa dārgiem resotrāniem izvadā uz ārzemēm un kas šmotkas nopērk cerībā uz seksu kuru bieži nedabū tāpat jo kā jau teicu izvēle milzīga viņām.
Hmmm...man kautkā cita pieredze ir bijusi, pašas krīt kaklā, tikko sajēdz, ka čalis daudz maz jēdzīgs, meičas ap 30 vispār gatavas bija apmaksāt visu tavā vietā, bet tas bija sen, kad kačājos
Bet cik reāli ir, ka meitene iepriekš nav strādājusi un nekādu smadzeņu cakaru netaisa??? Tip vnk studente, kura tā pēkšņi izdomāja??? Meli???
Tikpat reāli kā četrdesmitgadīga jaunava! Čali cik tev gadu?
Bet tas velk uz "profesionālu naudas pumpi" tikko tiku no tādas vaļā... mīlot, dzīvot nevarot. pagāja nedēļa next fucker.
Neesmu nedz kroplis, nedz vectētiņš lai izmestu tādu naudu par just sex.
tik pat labi var paņemt kādus jaunus laukus un par 500eur ...tev bus gan sex gan izmazgāti krekli un vakariņas...
bet ar to nāk līdzi ari smadzeņu kompostrēšana un to vairs nevēlos.
Samērīgi piedāvājumi ir? Ieteikumi? vidēji vajag 3x nedēļā lai jumts nebrauktu nost.
Bez maz vai jasāk cenu aptauja
Tad nu padalīšos ar savām domām gan ar jautājuma autoru, gan pārējiem.
Absolūti piekrītu - jo mazāk no tevis ņem, jo vairāk ir iespēja, ka ir citi kā tu ( ja gribi patstāvīgu mīļāko sev un tikai sev - rēķinies ar izmaksām), katrā gadījumā nerēķinies, ka pa lēto tas notiks, realitāte ir tāda - visi grib dzīvot, gan tu , gan meitene. Fakts vienkāršs - tu taču vēlies, lai meitene ir kopta, skaista, vienmēr labā veļā,labi smaržo, lai apģērbs un mati ir nevainojami, tāpat arī kosmētika = tas viss maksā. Normāls variants, ja zaķis bez auto ir sākot ar 500 - 1000 mēnesī, bet tas atkarīgs no meitenes un tava šarma vienoties. Biežākā kļūda, ko vīrieši šādās attiecībās izdara ir uzskata, ka tādā gadījumā meitene par daudz prasa, bet parēķiniet to uz ikdienas izdevumiem , kas tad paliek, lielāko tiesu jau šī nauda tiek izlietota dzīvokļu apmaksām un skaistumam, kas tad arī tev kā potenciālajam mīļākajam ir būtisks, jo ja nebūtu ietu pie jebkuras uz ielas, loģiski vai ne? Tad nu absolūti ir iespējams visu sarunāt kas un kā - galvenais ir diviem cilvēkiem satikties un vienoties, pārējais jau nav problēma, zinu, ka daudzas meitenes strādā, bet gribas, piemēram normālas smaržas tur vēl kaut ko un ar algu , patiešām ir par īsu, tāda meitene viennozīmīgi ir ideāla mīļākā, protams, meklē arī kaut cik gudru, lai būtu ar ko parunāt, nevis būtu sajūta, ka izņemot seksu šī sieviete nav spējīga pateikt pat vienkāršu paplašinātu teikumu. Galu galā nenieko laiku ar sliktiem variantiem - atrodi vienu, īsto un labāko, tas arī kompromiss šajā jautājumā. Bez GF attiecībām - vienkārši mīļākie ar pabalsta funkciju no tevis. atdeve protams no mīļākās vienmēr būs lielāka, nekā no maukas, kurai tu esi ntais klients pa dienu. Lūk tā kungi !
Par 500 eiro mēnesī būs švaki mīļākajai dzīvot, eiroremonta dzīvokļa īre kopā ar komunālajiem vien kādi 400 eiro minimums + jaēd + solārijs + sporta klubs + veļa + skaistumkopšanas saloni, ja nav auto meitenei, tad 1000 eiro mēnesī var iekļauties meitenei kā uzturnaudu maksāt, bet ar to vien nepietiks, jo jāved uz restorāniem, vīns, šampanietis, ziedi tiekoties jānopērk, kopumā 1300eiro sanāk patērēties.
Par tādu naudu var ari draudzeni dabut un pist bez preža gribu bez mozgo-jebļas.
Tu pirms liec jautājumu publiski, arī padomā ko Tev varētu atbildēt? Sākumā nospraud griestus, cik Tu vari atļauties un tad piemeklē attiecīgajā kategorijā. Bija man kādreiz zaķis,kurš par to , ka noīrēju viņai vienistabas dzīvokli, bija gatava gaidīt mani ciemos jebkurā laikā. Bet vidēja ranga zaķis mēnesī no Tevis savus 500 - 600 EUR gribēs(ja paveiksies,būsi viņai vienīgais, bet tad dalības maksa var būt arī lielāka). Nākamais solis jau ir stipri lielāks, tur prasās jau pēc auto uzturēšanas, ceļojumiem, brendiem, utt. Domāju, zemākais līmenis Tevi neinteresēs.
Atceries, meitenei ir sevi jāuztur jebkurā veidā. Jo mazāk sponsoru, jo lielāka dalības maksa!
Tikko jau biju the only sponsors, nepeld.... sak es dēļ lielās mīlestības, aplauzos pietiek.
500 izskatas oki... ja nav papildus izmaksu ... bet uz ko var ceret tada gadijuma?
JautÄ�jums sekojošs, ir kÄ�da, kas praktizÄ“ "amatieru lÄ«menÄ«" šÄ�dus pakalpojumus? InteresÄ“ viena miļÄ�kÄ� par konkrÄ“tu "abonešanas maksu", kuru var sponsoret vairÄ�ki, bet lai nav konveijers?
Un cik t�ds pakalpojums varētu izmaks�t?
Paldies par atbildÄ“m jau iepriekš.
Tikai nesakiet ieviest GF - tam nav nek�da sakara.
Ierakstīts
Pusi no sievas draudzenēm jau esmu izvālējis, bet problēmu sapratu.