Simpatiska slaida tumsmate ar 3 izmera krutim aicina relakseties forsus dzekinus, kuriem patik jautra meitene. Es varu realizēt tavas fantazijas. Esmu mila,pieklajiga un varam deret 100%, ka es tev patiksu, un tu atgriezies pie manis vel un vel.Man patik ari skupstities un skupstit viriskigo kermeni ar meliti. Un man ari patik, kad mani glasta un skupsta.Pasteidzies, nebusi vilies, Centrs Priwati!
Mitinās Matīsa ielā, savā dzīvoklī. Telpas tīras un pieņemamas. Meitene simpātiska, līdzīga bildei. Procesā steidzīga, masāža nekāda. Ar eļļu iezieda muguru un apkārt griezties. It kā centīga, bet prasa 60 EURO. Piedāvājums nav tam adekvāts. Cenšas atrāk pabeigt un marš uz dušu. Ar visu mazgāšanos pat stunda nesanāca, ka biju jau uz ielas. Meitenei stipri klibo mārketings, man nav vēlmes vēlreiz atgriezties. Cenšas stradāt uz vienas reizes klientiem, kuru ātri aptrūks par šādu izcenojumu. Naudu prasa vispirms, tas norāda, ka nav pārliecinata, ka pēc procesa saņems kāroto maksu.
Liela jēga nav abas ņemt nav. Blondā ir drāžama. Tumšmate tāda kautrīga un negribīga. Blondajai ap vidu bija korsete, kuru nenoņēma. Sagaidīja ķipa trennuškās. Pie tādas cenas piederētos vismaz tāda forma kā bildēs. Ja godīgi otreiz neiešu. Cenas nav adekvātas pakalpojumam
Biju apciemot, atradās Maskavas ielā 252 pēdējā literā. Dzīvoklis labs, meitene ar mazām tukšām krūtīm. Sagaidīja no dušas mani jau kaila, sākām procesu un viņa atcerējās, ka jāmaksā uz priekšu 40 Ls. Ar to viss beidzās, apģērbos un devos projām. Pie durvīm parādīju kārotos Ls. Viņa to nosauca par principa lietu, naudu uz priekšu. Tik lielu naudas kāri vēl nebiju redzējis, apvienojumā ar pilnīgu vienaldzību. Nevaru ieteikt, šo dīvaino meiču.
Эротический массажик и секс.2 в 1. Не смотря на мой возрост,я знаю толк в этом деле! Я заводная брюнеточка,170см,60кг. А оральными ласками я тебя доведу просто до изнеможения! О цене договоримся. 281-66-377
nedavna prijehala v Stalicu.Ha4u priglasitj v gosti na Taiskij masaz
Pieņem Stabu 59. Par pusstundu 30Ls, par stundu 40Ls. Bildes un vecums neatbilst, vismaz piecus gadus vai vairāk vecāka. ķer uz muļķa jo nauda uz priekšu. Neprot ne masēt, ne ko vairāk. Nav pat eļļas ar ko masēt un apakšu ieziest. Viss pa sauso. Galīga nepraša, kas iedomājas, ka viņu ieraugot vien viss notiks. Nav vērts tērēt naudu un laiku ceļam. Sirsnīgi neiesaku sen tā nebiju iekritis.
Ierakstīts
Briāna ielas kantoris
http://www.xtra.lv/topic/24559-masa-brina-iela-20568050/