Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kapec Ta Ir?
Ierakstīts

Vel pie vainas lielai dalai meitenu ir "stromisanas" no policijas, ka tik neatnak nepieker vinu darbojamies bez bez tadas lietas ka medicinas karte.

Vienu dienu sanemu sms no Web, acimredzami kada no darbonem nu bija "uzravusies" un tad nu visam drukam "Meitenes sledzam ara telefonus, policija sodien reido". Man godigi jr pie vienas vietas, ka vini reido, lai atnak, atradisu papirus un ar kafiju sos uzcienasu.

Sry, ka es te nedaudz beztema iebraucu.

Un ja, tie kuri neierodas uz norunato laiku ir cukas, jo tomer daudzas "strada" godigi un vinam laiks tiesam ir saplanots.

Anna, 24786654
Ierakstīts

roberto82, "jokus" nevis jokus ;)

Man uz sevi nav noteikti nav jāskatās, ar mani viss ir kārtībā :)

Man nav sūdzību par nebraucējiem, nemaksātājiem un lohiem ar stulbiem jautājumiem ;)

Gan mūsu - meiteņu pusē, ir tādas, kurām ar likumu vajadzētu aizliegt ar šo nodarboties, gan jūsu - klientu pusē, ir tādi,kuriem ar likumu vajadzētu aizliegt šādas darbones izmantot.

Viss, tālākās diskusijās es vairs neiesaistīšos ar roberto82.

Warning From L2012
Ierakstīts

Pēteri zinu personīgi un biju diezgan izbrīnīts viņa vārdu redzot šeit, sieva viņam ir ļoti skaista :)

Piekrītu. Sieviņa viņam labi izskatās :) bet pats viņš, diemžēl, ļoti neuzticīgs. Zinu, ka viņam patīk šādi piestaigāt pie meitenēm. Labi, ka man nav bijusi ar viņu šāda veida saskarsme.

Austrumnieciska Izskata Tumšmate - 29834821
Ierakstīts

Nu, protams, no vienas puses saprotu arī jūs, kas zvanat tām meitenēm, lai vai arī cik jauki viss neizskatītos sludinājumā, vienmēr pastāv kāds riska procents.

Bet mana iepriekšējā pieredze rāda, ka tik un tā labākie ir bijuši tie, kas zvanot vēl joprojām pēta manas bildes un sludinājumu.

Lai beigtos bardaks ar visām operatorem, suteneriem, mūsu valsts sargiem ir jāstrādā cītīgāk un jābeidz ņemt kukuļi.

Austrumnieciska Izskata Tumšmate - 29834821
Ierakstīts

Runājot par to pārjautāšanu, brīžiem ir kaitinoši, ka uzdod jautājumu kāda Tu esi - tieva, apaļa, gara, īsa, jauna, veca. Pēc šiem jautājumiem es spriežu, ka zvanītājs nebūs visticamāk nākamais klients, jo to vai viņš dosies ciemos noteiks cena, piedāvājumu klāsts un, iespējams, atrašanās vieta. Jo viņam īsti pat nav bijusi interese apskatīt bildi, izlasīt sludinājumu, viņš skatās visas pēc kārtas, viņam nav noteikta tipa, pie kādām viņš brauc vai kādu viņš meklē. Visurbraucēji meitenēm ne vienmēr patīk. Zinu vairākas meitenes, kas ir izvēlīgas un jau daudziem telefoniski atsaka un pilnīgi pareizi dara, un meitenēm ir visas tiesības izvēlēties.

P.s. un atkal tiek aizdrazota kārtējā tēma ar visādām blakus lietām.

Mendija 25492930
Ierakstīts

Vispār Matīsa iela 40 ir veikals IKI :D salonam ir 42/44, vismaz agrāk bija, jo man daudzi arī jautā vai darbojos tajā salonā, kas ir 42/44, un tad vēlreiz nākas atkārtot, ka man ir pavisam cits mājas nr. Brīžiem gadās tādi, kas vispār neklausās, ko viņiem cenšas pateikt :)

Vecpuišu Balle
Ierakstīts

Kur mūsu Aleksa-Anri palikusi ? Biznesu tiešām šajā topikā neredz ?

Anuka sūtīt savas lauku gotiņas uz solāriju un sapucēties, lai nopelna te un arī citiem viņas pēc tam labāk patiks :D

:D Tūlīt, ka ieradīsies anri un pateiks savu sakāmo, vēl arī uz policiju par nomelnošanu metīsies skriet. ;D

Labāk nerausti lauvu aiz ūsām :D

Vaksacija
Ierakstīts

šogad tu atkal esi masierīte nevis mauka? 

Lielākai skaidrībai un apgaismībai varu paskaidrot. Masieres ir tās kas masē un kājstarpē līst neļauj, Maukas ir tās, kas ar pī*du ļauj darīt visu kas ienāk prātā. Nākamreiz, kad runāsi kā masierīte, mēģini atcerēties savu patieso arodu ;)jo tu nepelni naudu ar rokām, bet gan ar ķermenī esošajām atverēm 

Kāds sakars masierei ar vaksācijas meistari?

Es ne reizi vēl pagaidām neeemu noliegusi savu nodarbošanos, bet vēl papildus esmu vaksācijas MEISTARE nevis MASIERE.

Gribētos pajautāt, kuru palīgskolu esi beidzis?

Un roberto82, es pēc vaksācijas veikšanas nepiedāvāju nekādus papildpakalpojumus ;)

Slimības,un To Profilakse
Ierakstīts

Nedomāju, ka par šo te kādam tik ļoti nāk smiekli. Bet ir jāatrod pareizā pieeja, lai cilvēki uzklausītu un ņemtu vērā. Un, domāju, ja būtu šo tēmu uzsācis kā pirmo, tad klausītāju un interesentu būtu daudz vairāk. 

Bet zini kā ir, kamēr ir pieprasījums, būs arī piedāvājums. 

Izskaust meitenes, kas strādā bez jeb kādiem papīriem būs ļoti grūti, jo daudzas strādā it kā reti, daudzas tiekas tikai pēc ilgākas sarakstes. Un daudzām mūsu varas iestādes ir jumts :) par to varētu runāt ilgi un gari. 

Ierakstīts

tomēr būtu kas jādara lietas labā lai maukas būtu spiestas biežāk iet pie ārsta uz pārbaudēm. Personīgi es laikam sākšu informēt dienestus kurai nav veselības apliecības. Tāpēc,mīļās maukas,ejat un pārbaudaties,un uztaisat savas dzeltenās pasītes,lai vēlāk nav nepatikšanu. 

Biežāk kā reizi mēnesī tik un tā nepiespiedīsi kādu iet un pārbaudīties, ja nu vienīgais arī likumu Tev sanāk grozīt ;D

Bet tas, ka katrai ir jābūt šādai dzeltenajai pasei, es pilnībā piekrītu. 

Ierakstīts

Jā, daudziem šis ir kontroljautājums. Bet man ir bijušas tādas dienas, kad katrs piektais zvanītja neko tādu nejautā. Un tiem, kuriem laipni tiek paskaidrots, ka bez nevar, saruna beidzas ar šiem kungiem. Ir bijis arī tā - "Ko var dabūt bez prezervatīva?" Sāku stāstīt "Bez prezervatīva var dabūt sēnīti, gonoreju, sifilisu, HIV u.c. " arī pēc šādas sarunas uzreiz tiek nospiests sarkanais taustiņš :D

Roberto, ari tada atbilde biezi vien nelidz :D jo virietis uzskata ka ar vina veselibu viss ir ok, un ja gules ar mani bez preza, risku saslimt uznemas vins. Nu krc pilnigs murgs. Ir tadi kas pazino ka sludinajuma bija rakstits ka par lielaku cenu var bez. Daudzi uzskata, ka ja viniem ir nauda, tad par to var nopirkt visu.

Ierakstīts

Tu te par meitenem, bet kā lai mēs cīnamies ar tiem, kas grib visu bez preža? Labi mēs viņus pasūtam tālu. Bet ir tādi gudrīši, kuri piem. pozā no aizmugures cenšas novilkt to prezi. Tāpēc vienmēr pirms dzimumakta šajā pozā vienmēr pārbaudu vai viss ir ok. Un vienreiz čalis dabūja pamatīgu pliķi pa seju un dabūja aiziet procesa vidu. Daudzi to uztver to kā joku un kā kaut ko pašsaprotamu. Man gan tā nešķiet.

Daudzi vēl arī pa telefonu pārjautā vai tad tiešām nedrīkst, un kad mana atbilde jau piekto reizi ir kategorisks "Nē" viņi vēl apvainojas, par ko?

Ir arī tādi, kas negrib iet pie tām, kuras visu bez piedāvā, jo tur taču var saslimt, bet pielauzt normālās, kuras dara ar.

Ja vīriet ar prezi nestāv, ir jāmeklē citi varianti, nevis jāuzplijās mums. Daudzi vēl iedomājās, ka viņi mums taču maksā par to, nu nav tā un nebūs. Ir noteikumi, kas tiek izklāstīti pa telefonu un tas jr jārespektē. Nevis jābrauc pie mums un jākompostrē mums smadzenes par kaut kādām savām vēlmēm.

Paarmetums Tiem Kas Paarmaksaa Maukaam.
Ierakstīts (rediģēts)

Ja neesi pamanijis pec reklamam man jau vairakas dienas ir pauze. Un es nerakstu neko ne pa ķeksi. Man ir tiesības izteikties kā vien ez vēlos.

Man ir gluži vienalga ko tas pamuļķis taisās darīt, lai tik iet raksta. Šitie runātāji ir vairāk nekā darītāji. Advokāts atradies. Drizak galva man no macibam kup, nevis no darba.

Rediģēja forsameitene
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.