Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

meiteni, padomā loģiski, es pat tādam muļķim neteiktu savu adresi kur atrodos, kur nu vēl piekristu kaut ko bez preža darīt. Esmu vesela, un slima nevēlos kļūt, un arī ar galvu man viss kārībā, lai uz tādu variantu neparakstītos.

 

Un viņam man par to jāuzšauj ka pasūtu viņu trīs mājas tālāk ar visu viņa pharmatex? Vai arī man viņam par to ka viņš tāds idiots? Nu ir gan Tev cieņa pret sievietēm.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Ou jā, bez tiem prežiem es arī esmu norēkusies, ir bijis tā kā pajautā bez, es pasaku nē, viņš jautā kāpēc, mēs tak pharmatex varam izmantot, a joka pēc es saku ka esmu slima, a viņš tas jau nekas, stāvoklī nepaliksi, izmantosim pharmatex :D viņš toč nav normāls vai arī ir slims :D

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts (rediģēts)

Elementāri, katram sava domāšana, meitenes te met vīriešu nr. kuriem sievām "dzemdības" sākušās nejauši, un tāpēc viņš neierodas, un jūs metat te to nr. kuras ņemas ar citiem jūsu norunātajā laikā.

Un kad jums pasaka ka tajā laikā nevar, tad uzreiz ir jābļauj, kā tas ir nevar, man vajag tagad utt, a ko meitenes tur var izdarīt ja pirms jums jau kāds cits ir pieteicies? Mana atbilde parasti bija vienkārša, ja vēlies sēdēt un gaidīt, tad brauc, ja nē, tad brauc tad, kad es varēšu pieņemt. Cik nav bijis tā, ka sarunā piem. uz 14:00, viņš neierodas, 14.30. zvana cits un saka ka var būt klāt 5 minūšu laikā, un viņš arī ierodas, un tad kad klāt jau ir tas, pēkšņi neīsi pirms 15.00 zvana tas ar kuru bija sarunāts 14.00, un pieprasa bet mums taču biju uz plkst. 2 sarunāts, nu un ka bija? Vai nu gaidi, vai brauc projām.

Es turējos un tad neizliku nevienu nr., no tiem jokdariem. Tikai tos, kas ir reāli idioti, un man ir pilnīgi pie pakaļas kas viņi tādi ir, biznesmeņi, ir viņiem ģimenes vai nav, jo tas viņiem nedod tiesības zagt, nemaksāt, draudēt.

Rediģēja forsameitene
Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Vīrieši iemācieties sekot sev līdzi, un visi kam ir jel kādi izdalījumi no urīnceļiem, aizejat pie ārsta, pilnīgi bail tādam pat visu prezi kāpt virsū, un vēl man tracina, ka apgrābsta sākumā sevi un pēc tam ar tādām rokām lien man klāt, arī šādā veidā var pārnest kaut kādus mēslus, ja mums ir jāseko līdzi savai veselībai katru mēnesi, dariet arī jūs to.

Un vēl numuru gan nepublicēšu, bet ļoti nepatīkami, kad pateicu ka nedaru neko bez, čaļa pretreakcija "Kas Tu par princesi, ka visu taisi ar?" nu psc vienkārši, pilnīgi slimi, un tad vēl cenšas ieskaidrot, ka no orālā seksa neko nevar dabūt, un ka esmu bez maz vai tizla ja domāju, ka ta var saslimt, un kas tas vispar par arstu kas man to ir ieskaidrojis utt.

Nu vienkārši sviests.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Šis ir ļoti strīdīgs jautājums, un cik cilvēku tik viedokļu, "он ничего плохого не сделал, только капал на нервы" un par šito izlasi kārtīgāk, ja Tev nebij kaut kas skaidrs, es uzksatu, ka man ir iemesls ievietot viņa nr., jo ne mani vienu viņš terorizēja, katra otrā man tā šķiet viņam ir izgājusi cauri, šitādu naglastj es pirmo reizi redzēju, nosēž stundu un čakarē galvu. un par tā bildēm ir tā, ka arī uz īstajām meiteni nosauc par meli, krāpnieci un vēl nez ko, pašai bija tāds gadījums, ka dabūju atklausīties par savām īstajām bildēm, ka tās nav manas, kā man kauna likt svešas utt.

Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts

alla 10.01.12 - (19.37)

etot sajt xtra.lv prinadlezit hozainu salonov (izvesno kakih). vseh devusek,kotorie ne iz ih salonov zanosjat v cernij spisok i polivajut grjazju. ctobi nebilo konkurentov. i raspinajutsa nahvalivajut svoi saloni i svoih devusek.

sito es palasiju kurtizanka.lv sanak ka te speciali gaz visus ieksa unspeciali raksta sliktus komentarus?es domaju ka jums vajag kartigi padomat ar savu galvu ko jus te darat.un domaju ka jusu saloni ari bus visur melnajos sarakstos.apnikusi jau sita dirsana.

 

Evit, tagad gan es Tev pateikšu, ej un apsities pret sienu. Izlasījusi netā čerņu no vecenes kura noteikti ir black listē un tagad tā kā tāda vista pakaļ dziedi. Ja pati neesi melnajā iekšā un nedarbojies nevienā salonā, tad laikam, tā nav patiesība, ko tur raksta? Pakustini smadzenes, arī es neesmu nekādā salonā iekšā un man nav nekāda sutika, tā visa ir vienkārši plika diršana, tas ir tāpat kā meiča te ienāk caur čaļa niku un uzraksta par sevi kaut ko labu, kaut gan visas atsauksmes ir pilnīgi pretējas.

Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts

foršā, uzmetīsi man savu bildi? jeb ari sēdēsi alā un paliksi inkognito, tev ir vienreizēja iespēja ielikt atsauksmi par mani, un man par tevi, karoče mums abiem reklāma par velti, tu pastāstīsi, ka cerot satikt nopuņķojušos lūzeri, tomēr satiki baigo čali, a es, ka baigo beibi, nu ko teiksi deal???

deal, kur man Tev viņu iemest? :D

Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts

 

Forsameitene = Twixy ? :rolleyes: Vai tomēr es maldos ? :mellow:

 

un kas būtu Twixy? :D izskatās, ka laikam tomēr maldies gan :)

 

tu te nekomande.kad man rukat un kad ne.un man neinterese ar ko tev bija sakersanas un ar ko ne ^_^

 

Es Tev stāstu par saķeršanos? Vai arī džekiem vienkārši info piemetinu klāt? Necepies, un neviens Tevi te nekomandē, un ja jau vēl neesi black listē nav ko te histērijas un panikas celt, vairāk klienti Tev no tā nesāks braukt ;)

Link to post

tāds offtopic jau šeit :D

Evit, ja Tevi pieskaita pie labajām un black listē vēl neesi, tak rukā tālāk un centies tur neiekļūt ;)

džekiem tak ir jāzin, kur var dabūt ablomus un kur labāk negriezties pēc kaifa. Es piem. tās visas no Madonas zinu ļoti labi, un no Keldiša arī, viņām visām viens suteners un viena operatore, kādu laiku atpakaļ bija saķeršanās ar viņiem ļoti liela, un tur tiešām nav vieta kur braukt un kaifu ķert, mazas narkomānes un alokoholiķes tur darbojas, un tas ka vēl dzīvoklī līdz 10 meičām sēž tas vispār ir sviests :D

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Nācās šodien saskarties ar ļoti dīvainu cilvēku, pa telefonu sarunājam vienu, atnākot un sākot darboties aiziet pavisam cits, sakuma jau teicu ka viss ir ar prezi, te pēkšņi viņš pasaka, mēs tāču sarunājām, ka es varēšu beigt Tev mutē, un vēl visādas lietas pieprasīja, es, protams saku protestet, un pateicu NĒ, tā tas viss nebūs, un arī Tu nebūsi nekāds izņēmums, jo man tādi nemēdz būt. Tā arī mēs kādam 20min nosēdējām istabā un viņš mani centās pielauzt, pat pajautāja "Vai Tu to darītu ja pieliktu Tev pistoli pie galvas? Tādā gadījumā taču Tev būt jātaisa izņēmums?"

Tajā momentā es paliku uz pauzes un pateicu, ka izņēmumu nav un nebūs. Neko neizdarīju, vienkārši lieki notērēja manu laiku.. Pa telefonu ļoti pieklājīgs vīrietis, sākumā piedāvā braukt pie viņa, bet es atteicos, tad saka ka brauks ciemos, nu labi ir, vai man grūti, re kur nr. xxxx0525

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

22339799 - re kur ments viens, piesakas ka klients, atbrauc, ludz sakuma uztaisit kafiju, sez plapa, kad ludzu kerties pie lietas, vins novelk dzemperi, un talak neizgerbjas, uzrada apliecibu, varda vinu edgars, tads pagara auguma tusnitis, vins neko launu nedara, tikai krit uz nerviem, izjauta visadi, un vienmer aizbildinas ka meikle vienu meicu, kura man ka zinams jau sen ir irija, kaitinos tipins, varbut vinam nr jau ir mainijies, beigas piedava vel savu palidzibu ja nu kas, bet vispar loti divains cilveks...

26035273 - ari ments, sakuma nak ka klients un izklaidejas, bet pec paris nedelam jau gaz ieksa, tam kuram nav pases, vajadzetu uztraukties. maza auguma, krievu tautibas.. ari loti divaini izturas kad ierodas ka klients..

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.