varbūt sex par augstu novērtēju, bet minets bija labs. Man patīk baudīt pasākumu kopumā, neatņemama sastāvdaļa ir attieksme . Ja abstrahējas tikai uz drāzienu kā mehānisku procesu , šajā gadījumā bija uz 5/10 - 6/10.
Tach ta evita drosi vien ir krokodils numero uno tiesi tads pats ka forsameitene, un vispar ko babietis vecu portala mekle? Tev te virs ieperkas vai sev reklamu centies taisit?
krokodils esi tu.2.es nekadu reklamu sev netaisu.un aiztaisi savu mazo mutiti ciet,jo ar tevi te neviens nerunaja
Paldies Klajumam par info par Ģertrūdes ielu 69- tur jau vienreiz biju uzmests, tāpēc tur toč nedošos.
Par Evitu -cik saprotu, tad šis portāls ņem viņai klientus nost un viņa ir ļoti neapmierināta, ka uz viņas feiko bilžu sludinājumiem pēc tam ir daudz neapmierinātu klientu. Maini Evitiņ profesiju un ārstē nervus, tad viss būs kārtībā.
Par Foršomeiteni atļaušos nepiekrist. Esmu ticies un viennozīmigi varu teikt, ka skaista meitene- man patika.
nervi vecit ir jaarste tev.un man ir pie vienas vietas par so portalu.seidiet un trenejiet pirkstinus
Ierakstīts
dievs ir apdalijis tevi ka jastaiga apkart un jadroci
:lol: