Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Viņš nav normāls, ka neuzšāva tev pēc šitā un neaizgāja.

Ja man kāda pēc sex pateiktu - ā starpcitu, aizej pie ārsta pārbaudies, man te aizdomas ka es esmu slima.

kajuk būtu :D

pa telefonu tik daudz brinumu zvana.ka pipec.vienreiz muza atzvaniju klientam un uzblavu ta ka maz neliekas.nocakareja manu laiku.un vel nopsihojas ka pats durvju kodu nemak uzpiest.labak citu klientu butu panemusi

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

blin.milie viriesi vai jus vispar esat savas galvas stulbas atdauzijusi???katrs otrais zvana un prasa bez preza.ka pasaka ka ne uzreiz noliek klausuli.besi jau lauka.dusmas nepietiek. :angry: ar kuru vietu doma tas kas piedava bez????? :blink: :blink:

 

Elementāri, katram sava domāšana, meitenes te met vīriešu nr. kuriem sievām "dzemdības" sākušās nejauši, un tāpēc viņš neierodas, un jūs metat te to nr. kuras ņemas ar citiem jūsu norunātajā laikā.

Un kad jums pasaka ka tajā laikā nevar, tad uzreiz ir jābļauj, kā tas ir nevar, man vajag tagad utt, a ko meitenes tur var izdarīt ja pirms jums jau kāds cits ir pieteicies? Mana atbilde parasti bija vienkārša, ja vēlies sēdēt un gaidīt, tad brauc, ja nē, tad brauc tad, kad es varēšu pieņemt. Cik nav bijis tā, ka sarunā piem. uz 14:00, viņš neierodas, 14.30. zvana cits un saka ka var būt klāt 5 minūšu laikā, un viņš arī ierodas, un tad kad klāt jau ir tas, pēkšņi neīsi pirms 15.00 zvana tas ar kuru bija sarunāts 14.00, un pieprasa bet mums taču biju uz plkst. 2 sarunāts, nu un ka bija? Vai nu gaidi, vai brauc projām.

vot vot.un vel var uzblaut virsu.ka negaidis.pati esmu ar to saskarusies

Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts

 

Evit, tagad gan es Tev pateikšu, ej un apsities pret sienu. Izlasījusi netā čerņu no vecenes kura noteikti ir black listē un tagad tā kā tāda vista pakaļ dziedi. Ja pati neesi melnajā iekšā un nedarbojies nevienā salonā, tad laikam, tā nav patiesība, ko tur raksta? Pakustini smadzenes, arī es neesmu nekādā salonā iekšā un man nav nekāda sutika, tā visa ir vienkārši plika diršana, tas ir tāpat kā meiča te ienāk caur čaļa niku un uzraksta par sevi kaut ko labu, kaut gan visas atsauksmes ir pilnīgi pretējas.

es bljad ar tevi runaju?

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

vai ne? tu tak sāksi tūlīt drudžaini meklēt, ar ko atšķirās dinamiskā aipa no statiskās, un kāpēc tavs MAC ir klonējams, bet tu nezini, kā to izdarīt, un kāpēc tu nevari palikt anonīma, lai kā tev to gribētos. :) imet googlē myip, tev diezgan daudz infas parādīsies par tevīm ;)

zini man pilnigi pofig.ko tu te stroci.es uz slimajiem neapvainojos. :P

 

un google neko neparadija.ta ka............ :P :P :P :P :P :P :P :P

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.