Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Renata 22382694
Ierakstīts

varbūt sex par augstu novērtēju, bet minets bija labs. Man patīk baudīt pasākumu kopumā, neatņemama sastāvdaļa ir attieksme . Ja abstrahējas tikai uz drāzienu kā mehānisku procesu , šajā gadījumā bija uz 5/10 - 6/10.

es skatos ka tev vispar nekas nav labs :D

Elena - 27132644 (Feiks)
Ierakstīts

Yup, uzravos uz sita arii. vispar jau kadu 6 reizi. Viniem tagad krievene operatore, pirms tam vareja pec dispicheres saprast ka feiks

t neuztraucies uz mani netrapisi,jo ar lauku pakus es nepienemu.tak urbini vien pats sevi.

pa dzivi neapierinatajs

Lasma 25940180
Ierakstīts

Tach ta evita drosi vien ir krokodils numero uno tiesi tads pats ka forsameitene, un vispar ko babietis vecu portala mekle? Tev te virs ieperkas vai sev reklamu centies taisit?

krokodils esi tu.2.es nekadu reklamu sev netaisu.un aiztaisi savu mazo mutiti ciet,jo ar tevi te neviens nerunaja

Paldies Klajumam par info par Ģertrūdes ielu 69- tur jau vienreiz biju uzmests, tāpēc tur toč nedošos.

Par Evitu -cik saprotu, tad šis portāls ņem viņai klientus nost un viņa ir ļoti neapmierināta, ka uz viņas feiko bilžu sludinājumiem pēc tam ir daudz neapmierinātu klientu. Maini Evitiņ profesiju un ārstē nervus, tad viss būs kārtībā.

Par Foršomeiteni atļaušos nepiekrist. Esmu ticies un viennozīmigi varu teikt, ka skaista meitene- man patika.

nervi vecit ir jaarste tev.un man ir pie vienas vietas par so portalu.seidiet un trenejiet pirkstinus

Kira
Ierakstīts

A ko tolku reģistrētiem ?

ņem un reģistrējies.

Es drīzāk par to, lai forums ir reģistrētiem, ar ierobežotu pieeju.

Nu kaut kas līdzīgs kā tagad VIP. Nu vai kā pakāpes.

Jauniņais redzi daļu forumu, sāc komentēt, dadlīties ar info, tiec pie lielā foruma, kuru redz ierobežots daudzums cilvēku.

Tā izskaustu

1)mazgadīgus onaņugas,

2)google jūzerus

un kas pats svarīgākais ierobežotu visnevēlamāko kategoriju

MILIČUS

jo tiem tagad te medusmaize. Ienāc, palasi, nummurs, adrese piedāvājums, viss uz paplātes.

Bet te darbs adminiem.

beidzot,beidzot vismaz normals un domajos virietis.saja foruma man stiet ari vienigais.pilnigi piekritu tev. :rolleyes:

pec tam brinas kur meitenes pazudusas.neviena te negribes stradat ja jus te visu sarakstat un mentiem atliek tikai piezvanit

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.