tikko biju pie viņas.. brīnījās, kur esmu dabūjis viņas numuru, jo labu laiku kā neliekot sludinājumus
Ko lai saka. Dzīvoklis ir ok, krūti slielas, bet komplektā ar tikpat lielu vēderu, kas bildēs nav redzams, tas druksu apbēdināja.. man tā arī nav izdevies atrast dāmu ar lielām krūtīm un samērā slaidu vidukli bez milzu riepām.
Masāža bija tik tāda muguras iesmērēšana ar eļļu, bez kā varēja arī iztikt, bet pēc tam naski paņēma mutītē un ļāva sevi kārtīgi izdrebināt no aizmugures ilgāk uzkavēties nebija vēlēšanās, bet visā visumā ok, ja patīk tāda tipa sievietes .
Aptuveni kas par rajonu ķengaragā ??? Paldies, Respect
to gators...vobsem storyjs taads noravas man viena slaida skaista....nacas caur telefonu mekleet citu variantu....cik nu tur aparata vareeja saskatiit.,...veru valja kartejo 00-24 skaistuli, zvanu jaa esot istaa....brauc tik surp....ilgi nedomadams skreju uz izslaveto adresi...atvera viena meica nepaspeju pat muti atvert, ka 25~ aizceloja projam...sii davai sak izgerbties...domaju ka nebus tik traki, pec izgerbsanas domaju ka tik zemu vel neesmu kritis laipni atvadiijos un prom biju....vispar ja godiigi maitas baigaas taas meitenes...no madonas 25...nu nevar taa stradaat....
Pats gan neesmu bijis, bet pazistams comaks az 3 reizes bija pie samas...un tas jau ir raditajs....varot tabus tadu extru ka anusilings... Vobsem apals labestigs radiijums...seja esot simpatiska.
Paldies - Respect, man jau šimējās patīk Rītvakar notestēšu - padalīšos kā bija !!!!
Laba tēma, man arī tas varētu interesēt .... paldies !!!
Man ir pāris bildes vienai mature... kādu laiku atpakaļ bija darīšana .... pēc tam viņa pazuda no redzes loka, tel. pazuda. Tā kā esmu te jauniņais, nesaprotu kā lai es te pievienoju viņas bildes lai kāds varētu varbūt viņu atpazīt un pateikt vairāk par viņu, kur meklēt .....
Es brīziem apbrīnoju tas sievietes, kā viņām nav bail - bļin, var taču atvilkties kaut kāds ''nariks'' .... iedot pa galvu, apzagt un aiziet .... Respect !!!
Ierakstīts
Aptuveni kas par rajonu ķengaragā ??? Paldies, Respect
P.s. cik ''zivtiņas'' atstāji ???