Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (rigsxx @ Sep 12 2007, 05:12 PM)
Mr XX,........a Tu tachu biji no taalienes!!! Un tagad uz Riigu???
Beedz veciit atpakalj, jo meichas te ir baigi daargaas, bet pie stacijas un maskachkaa - biistamas!!! laugh.gif

Es jau gandriiz 2 gadi pa riigu taga smile.gif Par pljavniekiem prasiiju nu mazums kas toch blakus ir... Nojautu ka atbilde buus tik pozitiva kaa spokz deva biggrin.gif BEtnu taa teikt mulkjiigi cereeju ka kaads ar meichaam kaiminjos padaliisies...

jau taa jums
Ierakstīts

Zinu tulinj sanjemshu baigo kritiku, tjip aarpraac kur es tik slinks utt...

Tomeer jautaajums:

Kuras normaalas meitenes praktizee pljavniekos un nu varbuut purchikaa... Paarvaacos uz pljauniekiem dziivot, taga mekleeju kas sava rajonaa atrodams...

Mazums tikai japaiet kaadus dazhus metrus uz vienu vai otru pusi... Var suutiit arii uz pm, ja bail infu paaraak publiksi palaist...

Esmu gatavs sanjemt uz sevi kritiku...

Briesmīgas lietas
Ierakstīts

QUOTE (su4ka @ Jan 8 2004, 01:38 PM)
Forumaa tevi kaads jau ir apsteidzis un par to sheit jau ir posts.
P.S. Domaaju ka taa ir anti-reklamaa (iemeslu gan var tikai mineet).
P.S.S. Pasham ir gadiijies, ka kameer esmu dushaa pazuud nauda (nevisa, aptuveni kaadi 20% (10Ls) - skatoties kaadas banknotes). Pirmo reizi domaaju, ka esmu pats pakaasis, jeb paarmaksaajis. Otro reizi paarskaitiiju. Tresho reizi ieliku ziimiiti ar textu: Vai tad taa izsturas pret patstaaviigiem klientiem? Kad iznaacu no dushas sapratu, peec zaljaa gjiimja, ka ziimiite ir izlasiita smile.gif Neskatoties, ka man vinja NU LJOTI patika, taa biaj peedeejaa reize, kad es tur iegiriezos... Un peedeejaa reize, kad es par TO maksaaju tongue.gif

Tev nu gan gruuti gaajis laugh.gifbiggrin.giflaugh.gif

Tapee nevajag lielu nau liidzi stapiit smile.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.