Manuprāt šajā tēmā saskatīt kaut kādu cepienu un uz to koncentrēties ir garām pašos pamatos. Tāda pavisam nevainīga viedokļu apmaiņa par beztēmu sievietes no Venēras un vīrieši no marsa.
Nu ja kāds Maserati tirgotājs pasūkstītos par to ka viņam salonā ŠODIEN baigā garlaicība, tad es domāju vesela jūra čaļu par viņu pasmaidītu daudz konkrētāk
Nevaru iedomāties sarunas kas pavelk uz 200e/h.. Nu varbūt man dzīvē ir paveicies un lai arī nav 4k ar pēcnodokļu ( ) ienākumiem, bet pietiek cilvēku ar ko varu izrunāties manā draugu pulkā.
Līdz šim pie Peļuka nav būts un iespējams, ka ar viņu tas tiešām viss ir tā ka labāk nemēdz būt Tas tiešām būtu forši!
Nu vienkārši ir sajūta ka zaķis patiešām ir jauns (gadu ziņā), jo lai nu ko ko bet foršam zaķim nevajadzētu atļauties te diskusijā mazliet tā kā attaisnoties No otras puses neviens te nediskutētu ja nebūtu intereses
Šajā gadījumā runājot no maka turētāju pozīcijām te nu man 100% jāpiekrīt krisscon. kniebiens šajā gadījumā ir un paliek pirmajā vietā. nav problēmu arī pa vidu parunāties, ja ir vēlme var runāties arī procesa laikā. Pa 200e tam visam jābūt tā ka jumtu rauj nost ar neaprobežojamu iekāri, reālu neskatīšanos pulkstenī un dažādu iegribu realizācijām
Manā gadījumā lieliskākie pasākumi ir bijuši aptuveni šajā budžetā, bet runa nekad nav bijusi par sludināšanos profesionālismu un pusprofesionālismu. Nu lab pusprofesionāles tās noteikti ir bijušas, bet viss ir noticis dzīvajā ietusēšanā un patiešām bez laika ierobežojumiem. Pieredze 150 līdz 200e sludinājumu kategorijā ir bijusi ar visai average satisfakciju, kas ir bijusi +/- vienāda ar labākajiem 70e variantiem un nereti atpaliekot no daža laba 40e ātrā varianta..
nav man 4k mēnesī, ja būtu arī teiktu nē, jo tad es izvēlos un nosaku KAD un kas pie manis brauc un ko dara... Topika nosaukums un ekonomiskās situācijas neizpratne par to cik liels ir klientu loks 4k ienākumiem visu paskaidro attiecībā uz topika nosaukumā (un Latvijas sieviešu prātos) izteikto sāpi
200 tas ir maximālais iknedēļas izklaidēm (visām) atvēlamais budžets. Pārsvarā paredzēts tērēt 5dienās ar čomiem pa klubiem... Kopā ar visu izdzerto alkoholu sanāk tikpat, bet nu pēc dejām un 'pārējā' līdz 8iem rītā var priecāties un pēc pamošanās vēl mazliet nesaki ne pieci ka ar tādiem pašiem peļukiem un viņu draudzenēm
Nesaku ka pa minēto ciparu ni un nekad bet nu nejau šodien uz sitiena
Izskatās ka slēgtajā sadaļā iet tik jautri, ka neviens pat neizlien pat ne pareklamēties ne palielīties Pēkšņi pilna Latvija sakarīgu prostitūtu tā ka arī publiskās sadaļas profāni mierīgi spēs sazvanīt uz intimsaitos publicētajiem tel.Nr. tomēr pieklājīgi būt publisko sadaļu vienkārši likvidēt No diezgan mazjēdzīgas pašlaik tā ir kļuvusi pilnīgi bezjēdzīga. Tāds zģec un pagrimums šeit nebija plosijies un valdījis
p.s. Ir pāris labi kontakti. Bija atsauksmes un kontakti arī šeit, bet vairs nav atrodami. Ja kāds grib tad lai lūdzās uz PM< -> izlemšu jā vai nē utt
Pa lielam ar maukām tāpat kā daudzās citās jomās. Tie paši celtnieki piemēram.. Visi normālie ir ārzemēs (tur daudz vairāk maksā un tapēc tas arī loģiski) šeit palikuši pārsvarā tie kas vairs neko īsti nevar un negrib, vai nekad nav varējuši un gribējuši. Ja gribi lai tev izremontē māju vai dzīvokli tā ātri, sarunātajos termiņos, smuki, kvalitatīvi un atbilstoši tavām vēlmēm un prasībām, bet vienlaikus negribās arī maxāt jaunas mājas celtniecības cenu, tad tā īsti viegli kādu atrast nevarēsi... galu galā Tos kurus paņemsi pēc kāda laiciņa jau gribēsies nosist par viņu sniegtajiem pakalpojumiem nu tik pa cik celtnieki pārsvarā ir mužiki tad viņi ir sitami un sist viņus vajag (gan ar rubli un ja vien spēj arī natūrā ) ja jau ir saķēzījuši gan materiālu, gan laiku iztērējuši Ko darīt ar "meitenēm" īsti receptes nav! Pie tam veči jau pēc dabas ir godīgāki un dažreiz arī pārrunu ceļā (strīdos) mēdz atzīt (atšķirībā no sievietēm) ka ir problēma, viņi kļūdījušies vai kaut ko ne tā ir izdarījuši..
Viss sākas ar normāla sludinājumu saita neesamību, neatbilstošām un neīstām bildēm un beidzot ar prastu uzmešanu un nekvalitatīvu pakalpojumu par neatbilstošu cenu. Krāpšanās un uzmešana - Tāds ir šīs industrijas standarts!!! Nedaudzās meitenes kas stāv pāri šim "standartam" cenu nevar celt pārāk augstu ierobežotā tirgus un nosacītās maxātspējas dēļ un arī tapēc, ka tādas viņas ir absolūtais mazākums no piedāvājumu jūras (kas diktē cenu līmeni), tomēr arī viņas jūtas pietiekami ērti, jo klientu (pārsvarā regulārie) viņām pietiek pār pārēm. Savairoties normālās meitenes nevar, jo tās kas ir pārāk labas brauc prom, bet tās kas pārāk gudras met šai nodarbei mieru, tas kuras neaizbrauc un nav pietiekami gudras ātri degradējas! Dažam labam klientam kura mērķis nav būt par šīs industrijas pārzinātāju un lielu speciālistu (ar entajiem sagatavotajiem variantiem) vienkārši tapēc lai nonāktu pie normāla pakalpojuma, šāda situācija mierīgi var iedot pa deniņiem un nav brīnums ka top šādi "manefesti" kā topika autoram un pēc būtības tur arī neko nevar pārmest, ja nu vienīgi juristeļu paštaisno likumburtisko stiliņu un profesionālo cilvēciskās iejūtības trūkumu
Ieguvēju nav un nekas nemainīsies! Individuālā līmenī esmu diezgan izvēlīgs un labāk iztieku vispār bez šāda pakalpojuma nekā parakstos uz šaubīgiem variantiem vai variantiem par kuriem es šaubos, ja tomēr parakstos esmu gatavs maxāt un pārmaxāt, ja vien sasniedzu vajadzīgo rezultātu, ja nesasniedzu tad noraxtam zaudējumos un vairojam gudrību
Riktīgi labu variantu tāpat publiksi neviens domājošs cilvēks neliks, jo publisks ir publisks, un pofig, vai tur 200 lasa, vai slēgtā forumā 20. Tāpat visi pāries pāri un cauri būs. Man ir tikai diva veida numuri - prostitūtes, kur man (un viņām) pofig, vai tas numurs ir redzams, vai nē, un pazīstamas dāmītes, kuras tāpat nesāks seksot ar kadru tikai tāpēc, ka viņš pateiks, ka es esot numuru devis - vienkārši man ar prieki beigsies un dabūšu par galvu Tādas prostitūtes, kas nesamaitājoties drāžas tikai un vienīgi ar kāda slēgta foruma biedriem ir dabā neeksistējoša mistika.
+100
Problēma ir likumdošanas līmenī un slēgtais mauku apspriešanas foruma klubiņš diez vai to atrisinās
Tad kad gribās un vajag parasti izrādās ka neviena no nedaudzajām cik necik pieņemamajām prostitūtām nav pieejama! Patīk tā glauni un forši komfortabli tapēc visbiežāk vienīgais jēdzīgais risinājums parasti ir zvanīt "zināmajām dāmītēm", jo nav taču nekādu iebildumu lieku reizi uz restorānu aiziet. Tā nu sanāk ka vairāk vazājos pa zināmām dāmītēm nevis prostitūtām..
Es galu galā es personīgi nemaz negribētu ne būt, ne skaitīties šāda ekskluzīva kluba biedrs.. Atvainojos visiem kam tas varētu skaitīties ļoti iekārojams statuss :D Maximums ka varbūt būtu gatavs pirkt info (maksāt simbolisku samaksu par login) intimsaitam kur apkopoti reāli (verificētas bildes), reāli strādājošu prostitūtu profili no publiski pieejamiem saitiem bez nekādiem likumdošanas atļautajiem masažņikiem, feikiem un uzmetieniem. 20 vīru klubiņš un viens admin varētu nodrošināt šāda saita aktualitāti un nemitīgu resertifikāciju
Šitas ir slimi, bet ar savu sievu stāvoklī viss ir daudz, daudz interesantāk, jo vismaz manā gadījumā, viņai šajā laikā bija vienkārši afigennā apetīte - regulāri tiku izvarots!!!
Un nesakatoties uz vardarbības faktu, es to atceros ar baudu!!!! :rolleyes:
Slimi ir ja sieva tevi izvaro! Simtkilogramīgs cīkstonis ibio Citam ir slimi sekss par naudu tā ka jebkurā gadījumā esi slimnieks
Jebkuram mietpilsonim mani ieskaitot skaidrs ka piedāvā šādu pakalpojumu ir kukū bet visiem mietpilsoņiem tik un tā ir skaidrs ka prasta prostitūcija arī ir kukū..
Dzīvojam tomēr kapitālismā un ļaudis uzkurina dažādi instinkti...
Nu fantastisks tavs pirmais posts forumā! Bļin tik daudz jau smadzeņu nav kā izlasīt postu no sākuma! Tādas advancētas darbības, kā telefona nr. izmantošana jau nav ko prasīt. Adminiem vajadzētu uzlikt filtru, lai jaunuļi nevar ātrāk sākt postēt kamēr nav izlasījis vismaz 100 esošos rakstus, vai kaut kā savādāk ierobežot šitādus debilus jautājumus!
Nu naezds lai arī itkā loģiski pamatots, bet tomēr nevietā sanāk, jo piemēram šodien pa telefonu teica ka Jūrmala Bulduri!
RtR nu no tevis pagaidām es redzu tikai apcerējumu, par to ka kādreiz zāle bija zaļāka un debesis zilākas, iemet infu topika autoram, kur meitenes sameklēt, a ja nevari, tad kapēc raksti tik garus sacerējumus?
Tapēc ka masā sit viens slims prāts kas forumā ir tik bieži, ka rodas sajūta, ka viņam te vienīgā dzīves jēga kautkur paslēpta
Ja tas slimais prāts mācētu lasīt tad manā tekstā kurš viņa bojātajām smadzenēm pa garu lai spētu sekot , būtu pamanījis ka nepretendēju uz info došanu. Vienīgais kas to dara ir viņš pats, bet realitātē tukša skaņa. Pilnīgi vienaldzīgs, ko tu tur dari slepenajā sadaļā vai ko vāries beztēmā. Nafigam piespamot normālu tēmu ja nav ko teikt
Sanāk, ka es te par foruma veselību rūpējos. Moška vēl kļūšu par moderatoru un nāksies kikeri par offtopicu izbanot :D vai otrādāk :D
P.S Nekaunos atzīt ka info topica autoram man nav tapēc šajā tēmā offtopicu vairs nelaidīšu. Ja info būtu iepostotu vai arī paklusētu. Pīs!
RtR acīmredzot tu tā arī nekad neesi izmantojis eskorta pakalpojumus tapēc tava muldēšana ir salīdzināma ar slapju kaķa sapni. Topika autors arī to nekad dzīvē nav darījis tapēc viņam izsaukt 4 meitenes vienlaicigi ir tas pats kas pacelt gaisā kosmosa raķeti un to atkal nosēdināt, tāpēc visi sēžam mierīgi un skatamies, ko topika autors būs izštukojis.
Pēdējā laikā tiešām esmu atmetis bezjēdzīgus mēģinājumus izmantot šos "servisus" Latvijā. Vieglāk un lētāk ir ieviest normālu mīļāko vai sakoļīt zaķi 5dienas vakarā klubā (ok varbūt esmu perverss bet man tā patīk labāk). Šeit forumā runājot par meitenēm viss apspriešanas vērtais griežas ap 4-5 zaķiem http://www.xtra.lv/topic/2512-top-3/ no kurām puse jau kādu laiku nav sazvanāmas, bet pie otras puses nemaz uz sitiena nevar tikt. Tāpēc ņem vērā -> Lielākajai daļai patērētāju nav mērķis būt baigajiem znatakiem šajā biznesa sfērā, ja tavs pataloģiskais prāts to spēj saprast
Tas ka tu sevi uzskati par baigo Latvijas eskortpakalpojumu gurū, normāliem cilvēkiem ir tukša skaņa. Cilvēks paprasa ticamu info vai kontaktu, ja tev nav ko teikt konkrēti un bez tukšas d..šanas tad droši veri nepostēt, kautko līdzīgu kā : Man ir baigi garš krāns lol un visās pilsētas malās visi vajadzīgie kontakti lol un nepārtrauktas svaigas gaļas piegādes lol. Jūs visi lohi, tiem kas nav lohi man te vesela slepena sistēma kā kontaktus izdalu lol. Tas vienkārši ir lieki un degradē foruma jēgu Droši tam vari izmantot beztēmu vai vienkārši paklusēt ja nav ko teikt
Pie Tevis izklāstītā rasklada -> paskatamies internetā -> zvanīšanās pa ntajiem telefoniem uz ntajiem sludinājumiem n-stundas un gaidam ko mums atvedīs, tam visam ir iets cauri, tapēc ja nav ko teikt tad vāries kautkur beztēmā ar savu dūdu ja tev tas ir vajadzīgs publiskā forumā vai kā kāda PR akcija + postu kolekcionēšana un beidz laist offtopic visur kur vien parādies
Ir bijusi regulāra laba pieredze vairākus gadus atpakaļ ar tiešām labiem zaķiem pazīstama īpašnieka pirtī tapat Rīgā, bet tas diemžēl ir noiets etaps. Vairs nestrādā vai ir prom pavisam citur (līdzarto nav vērts komentēt). Pašreizējā bēdu ielejā pat Zvaigžņu ielas salons liktos kā pat ļoti OK variants (piebrauc, aizej, novērtē, izvēlies, samaxā un drāz) , jo pēctam viss ir kļuvis tikai sliktāk un ir bijis tik daudz abloma gan pa pāli, gan skaidrā, tā ka tava tukšā iršana postos kur tiek sagaidīta lietišķa infa sit masā.
ai nu beidzat dzīt, vai nu jūs gribat uz izsaukumu beibes dabūt par 25Ls, vai nu vienkārši neko nemeklējat. 4 strādājošas meitenes pa 40ls/h (cenā iekļauts taksis, rīgas robežās) uz izbraukumu saganīt var vienas, divu stundu laikā, kā 2x2. Ja vsjo skazal.
+
Kādi "+" un par ko??? Tukša krāna staipīšana, info NULLE. Saldais pārītis varēja nepūlēties šos 3 postus radīt šajā topikā
Cilvēks paprasa konkrētu info -> "Varbūt kāds no šejieniešiem var ieteikt normālu variantu? Ir kāda pieredze? Paldies jau iepriekš."
Nu labi tēzi par teoriju var uz pieredzi kāds attiecināt - "4 strādājošas meitenes pa 40ls/h (cenā iekļauts taksis, rīgas robežās) uz izbraukumu saganīt var vienas, divu stundu laikā, kā 2x2. Ja vsjo skazal." bet palieku pie sava -> da nafig šitādus erotiskos stāstiņus postot.
P.S. Tūlīt šeit panesīsies kārtējais offtopics ar populāru personāžu piedalīšanos, bet tā kā manai personībai piemīt hronisks autoritāšu trūkums un nav baiļu kļūt nepopulāram jebkuros sociālajos forumos, tad jau iepriekš atvainojos par sagādātajām neērtībām :D
Kas man ko ņemt ļaunā Varēji jau uz to visu paskatīties pozitīvi. Uzskatu, ka notiek veiksmīga reklāmas akcija saitā plašā frontē , ko noteikti var uzskatīt par komplimentu. Varēji arī ignorēt nelielu kritiku, ja jau esi tik laba kā reklamējies un daži šeit par tevi atsaucas, bet manu viedokli ka miglas laišanas vairāk kā jēgas, pagaidām mazināt nav izdevies Tas, ka ir pāris pārsaldi palagi aprakstu vietā un šajā saitā veiksmīgi radīta intriga mani ne par ko nepārliecina, savukārt ir virkne lietu kas dara uzmanīgu un pazuduši atsauksmju pieprasījumi vai tēmas skaidrību nevairo
Ta jau redzēs vai būs kodolīgas atsauksmes un kas būs komentētāji šajā tēmā.
Ee šo tēmu vairs neattīstīšu. Testējis neesmu, bet tavs kantoris nav manā saraxtā. Ja draudzene būtu īsāka bet tavas komplekcijas un vecuma tad apsvērtu variantu. PEACE & OUT!
Bet tāpēc jau esmu piedzimusi par sievieti, ja nezināju, sievietēm patīk vērpt intrigas.
Palasiju un to ka patīk "vērpt" nevarēja nepamanīt, tātad par sievieti visdrīzāk taisnība joprojām kritisks jo lietoju vārdu visdrīzāk,
Labāk nemēģini, jo neko nenoskaidrojot uzreiz izteikt kritiku, es neuztveru to kā pozitīvu lietu, palasi kādu atsauci, varbūt sāksi domāt citā virzienā
Salasījies te par purvčika razvodu kantori, baigi gudro mētā, tracina. No sākuma uzzini ap ko lieta grozās un tad izsaki kaut kādus savus secinājumus.
Nebija mans mērķis kanti sist vai pozitīvu iespaidu uz kādu atstāt, tam domāti brīvdienu vakari klubā vai bārā, tapēc neuztrauc par ko kurš tracinās, bet nu 'saulīte' sacepās tas noņem visus jautājumus. 100% sieviete Vairāk nekomentēšu neesmu testējis
Atvainojos ja gadījumā aizskāru kāda dziļākās jūtas Ar saviem 3 komentiem un ņubī statusu autoritāti te netēlošu, bet par attiexmi "-" Joprojām skeptisks
ooo, ir arī kritiķi nepamēģināsi, tā arī neuzzināsi vai neesmu viena no purčika krodīliem bet nu es nedomāju, ka būtu pielīdzināma kādai no viņām
domāju, ka vari pat nemēģināt mani nomelnot vai viest neuzticību citos, varbut ari kads, tads pats kā Tu, padomās, ka aiz šī slēpjas purcika kroksīši, bet mani tas gluži nesatrauc.
Nekā personīga un ja kaut puse no izreklamētā ir taisnība varbūt arī pamēģināšu, bet nu netīk man par savu naudu ne rindā stāvēt ne sabiedriskajā transportā braukt, kur nu vēl tikt apjātam, tapēc dzīve liek būt kritiskam
+ Pagaidām redzu ka intriga ne tikai tiek radīta bet arī ļoti cītīgi uzturēta. Varbūt pat pārāk cītīgi Tas liek būt kritiskam
+ lietot formu: "bet nu es nedomāju, ka būtu pielīdzināma kādai no viņām" par salīdzinājumu ar purčika krokodīliem gan liktu iebilst konkrēti un bez taisnošanās
HVZ varbūt ka var izveidot reklāmas sadaļu xtrā, kautgan pagaidām tā reklamēšanās kautkāda nepilnīga un nekonkrēta kā viss pārējais šajā biznesa jomā.. + pašreklāmas textā pārāk daudz lielie burti virsrakstā. Tirgota tiek laiftaim eksperience, bet vēlme ir saņemt ticamu info + pakalpojumu pret konkrētu naudas summu.
Tā kā TV shops, veļas pulveru reklāmas un intimsludinājumu saiti internetā ir sagrāvuši ticību šāda tipa reklāmai, tad negribas pat mēģināt kautkādus mistiskus PM, tikpat labi galā var atkal gaidīt Purčika krokodīli. Intriga protams meistarīgi radīta bet arī operatores no citiem sludinājumiem to lietu pieprot...
Ierakstīts
Manuprāt šajā tēmā saskatīt kaut kādu cepienu un uz to koncentrēties ir garām pašos pamatos. Tāda pavisam nevainīga viedokļu apmaiņa par beztēmu sievietes no Venēras un vīrieši no marsa.

Nu ja kāds Maserati tirgotājs pasūkstītos par to ka viņam salonā ŠODIEN baigā garlaicība, tad es domāju vesela jūra čaļu par viņu pasmaidītu daudz konkrētāk