Pie Baibas, nav "rūgtuma piegarša" par iztērēto laiku un citām lietām. Man nepatīk lokācijas vieta, tamdēļ reti esmu viņu apmeklējis.
Pie viņas patīk attieksme un nekonveijera sajūta.Tas ir retums, vismaz manā pieredzē.
Kā arī viņa atbild uz e-pastiem un sms. Mans novērojums, ja normāli komunicē caur e-pastu un sms, tad ir vērts iet, nebūs "morālās iztukšotības" sajūtas.
Kà tad nav? Tak paskaties augšā? Man trûkst vaardu pat shitaam Latvijas princesèm.... Pzg kautkaads
Itkā Juglas Meitene91. Uzsvars uz "Itkā". Un no savas pieredzes par patieso MEITENE 91, varu teikt tikai to labāko un nebrauc viņai augumā, viņa nav to pelnījusi.
Būt prātīgam ir tik viegli, iedomāties stulbus jautājumus (parādi vēl kādu bildi, kur to var redzēt, cik maksā "tikai tas", šito arī var?.. u.t.t. ), un tad tos neuzdot..
Jebkuram klientam,cik forš džeks viņš nebūtu ir jāabzinās ka viņš jau ir noziedznieks,ja izmanto manus,vai jebkuras citas prostitūtas pakalpojumus.Jo pat visstulbākās,slinkākās un neglītākās sievietes nepiedāvātos par naudu,ja būtu cits veids kā izdzīvot.Tādeļ prostitūtu klientus var salīdzināt ar vergu pircējiem,viņi izmanto sievietes,kas sociālo,materiālo un citu dzīves kāzusu dēļ nonāk šādā situācijā.Es visu pateicu,un pat nemēģiniet man iestāstīt kaut ko citu.Izskats man prēkš 40 gadīgi vecas maukas vairāk kā adekvāts,tādeļ man nav vajadzība būt laipnai,un piepelnos ne pārāk bieži,tādeļ tā pat rinda stāves.Lai arī zin kas viņi tādi ir un kur viņiem visiem vieta!
Nezinu Tavu vēsturi un stāstu. Sajutu Jūsu tekstā naidu un bezspēcību. Var just, ka Jums ir grūti dzīvē un saskarsmē ar sevi un sabiedrību.
Atbildē nocitēšu Voltēru : „Es nepiekrītu tam, ko jūs sakāt, bet esmu gatavs atdot savu dzīvību par to, lai jums būtu tiesības izteikties” un "Naids kopā ar nicinājumu spēj nokratīt jebkuru jūgu.".
Tikai Jūs nesat atbildību par savām domām, darbiem un savu dzīvi.
Maksāju sākumā, bet, ja nolemju nepalikt, atvainojos un atstāju 20% no sarunātās summas un aizeju, jo katrs plāno un rēķinās ar savu laiku. 20% atstāju tajā gadijumā, kad mana iztēle nav sakritusi ar realitāti. Neiet runa par izteiktu neatbilstību starp sludinājumu(bildi) un to ko sagaidi, tad neatstāju neko.
Par cenām kaimiņzemē un Latvijā. Mana pieredze nespriediet pēc sludinājumiem internetā. Kā izdzird akcentu, tā cenas mainās(vairākkārtīga pieredze Maskavā). Vienīgi Kijevā bija korekti. Eiropā ir augstākas cenās nekā Latvijā, jārēķinās ar 150 eur, ja ir lētāk, tad pretīm ir "katastrofa".
Par Latviju. Nenoturējos. Interesanti, ka tie kas ir neapmierināti un bļaustās par "neadekvātajām cenām", tā pat uzvedas pulksteņveikalā vai autosalonā? Padomus dzīve nedodu, bet šoreiz nenoturēšos - sakārtojiet savu dzīvi, lai jūsu velmes atbilst jūsu iespējām un jebkura čikstēšana viss ir slikti, dārgi u.t.t, tikai padziļina jūsu bedri, kuru paši esat labprātīgi sev izrakuši. Un neaizmirstiet, ka sieviete velta savu laiku jūsu velmju apmierināšanai un tikai viņa var noteikt, cik par to vēlas saņemt. Jūsu lieta piekrist tam vai nepiekrist, bet ne filosofēt par viņas noteikto cenu.
Tikai gadījumā, ja uz mums gulstas atbildība par savu rīcību, ja mūsu nestais upuris ir brīvprātīgs un neviena nespiests, mūsu pieņemtajiem lēmumiem ir morāla vērtība. /Hajeks/
Ierakstīts
Tālāk pamīšus misionārs un no aizmugures, kamēr mudināja beigt. Procesā atkailināja krūtis un novilka biksītes
Būtu jocīgi, ja nenovilktu
(ja vien nav īpašas velmes, lai biksītes paliek vietā).