Ik pa brīdim parādās ar sludinājumiem. Vai starp arzemju turem vai cits iemesls kapec ne tik regulāri. Bet tagad atkal ir. pec bildem izskatas high class, komentari?
Es dodu miljons procentu, ka šī ir tā pati Liza, kas kādreiz pieņēma Baznīcas ielā un pēc tam ilgus gadus Stabu ielā netālu no Avotu ielas. Ir ļoti jauka meitene, par to nav šaubu. Interesanti cik ir cipars šobrīd?
Jūs kaut kā laikam nesekojat līdzi tēmām. Par šo - bildes nav feiks, ir reāla, bāzēta laikam Igaunijā. Viņa ir arī uz pēdējā Officiel vāka. Bet vienu brīdi bija diskusija par to vai kādreiz nav bijis džeks. Man arī liekas, ka varētu būt bijis - paskatieties youtube daudzos klipiņus, balss ir reāli zema - ierakstiet Anastasia Malina.
fotki nastojascie, po cvetu volos mogu skazatj. na tom saite kotorij ti kunul savsem drugaja baba, u nejo chornije volosi a u toj v vecrige karichnivije. i ta v otlichije ot tvoevo saita trenerovanaja, jab dazhe skazal muskulistaja
Zherebets22, pati ir ļoti tieva? Tas tad varētu dot atbildi ir tā pati vai nē.
Man arī jau kādu laiku atpakaļ sanāca tāda pati uzmetiena situācija, pie tam -20 grādu salā. Bet nu pēc tam pēc kādiem pāris mēnešiem sanāca satikties. Nebija slikti, bet kaut kas man ne līdz galam patika, vairāk nemēģinu.
Kopola, kāpēc domā, ka kāds dakšo? Weirdofuckina apraksts ir korekts, pārsvarā visam var piekrist, vienkārši viņš vecumu nezin un kuro reizi Rīgā, bet nu manis nosauktie 30-35 arī ir OK viņai. Un par to cik reizes Rīgā arī kāda starpība?
Viņa Rīgā jau kādu 5to reizi. Pirmās reizes prasīja 120 EUR. Pie tās cenas esmu arī palicis un par visu komplektu kopā.
Par gadiem gan kļūdies - ap 30-35 ir.
Bet tā - ir OK. Drusku krīt uz nerviem, ka katru atbraukšanas reizi maina vārdu un nedaudz arī bildes - laikam tomēr ne visi iepriekšējie klienti atgriežas...
Ierakstīts
Es dodu miljons procentu, ka šī ir tā pati Liza, kas kādreiz pieņēma Baznīcas ielā un pēc tam ilgus gadus Stabu ielā netālu no Avotu ielas. Ir ļoti jauka meitene, par to nav šaubu. Interesanti cik ir cipars šobrīd?