Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vislabakas Saites
Ierakstīts

Man atkal izlasot zvirbulis67 komentāru pārņēma antipātiju vilnis. Dzīvojam dažādās pasaulēs. Esmu vīrietis-gandrīz-ideālais un interesē nopietnas attiecības - varbūt tāpēc pērkamās meitenes nekad nespēs konkurēt ar tām, kuras ir pašpietiekamas un kurām vīrietis neinteresē tikai maka funkcijas pildīšanai...

Paklau. Ko gan gandrīz ideāls, kuram interesē nopietnas attiecības meklē šeit?
Slēgtais Klubs
Ierakstīts

Lai tevi vins izvaro, tad redzeesim ka. Tu klusesi. Vai tagad mums vis ir jadara. Un jaatlauj tikai tapec ka mums ir tada nodarbe. Vai mes neesam cilveki. Vai klienti var visu atlauties? Nu tad ko tagad majas drebet un baitities. Redz ja vins var atgrieztie. Man pohuj. Pietiek jau te saja lapa mus nemitigi pazemo, un mes klusejam un neesam spejigas aiztaveties, jo redz klienti te esot. Noteiceji. Maksa par sexu grasus un jutas ka karali, un vel vinienm. Par maz prasa atlaides. Vislabak viniem patiktu vispar par velti ,lai dotu. Un vel kas man loti trauce ir tas. Ka daudzi klienti neslauka nemazga dibenu, pretigi. Ja uz palaga paliek sudu pedas. Milie klienti mazgajiet savas dirsas:-) sory tastatura baigi svaka

Mjā. Ir nācies apmeklēt šādu meiteni, kura jau pēc defenīcijas visus uzskata par kretīniem un grašu maksātājiem... Realitātē pati strādā, jo tiešām neko citu neprot kā tikai paplest kājas. Nemaz nerunājot par to, ka vienkāršu paplašinātu teikumu salikt ir problēmas.

Kira
Ierakstīts

A ko tolku reģistrētiem ?

ņem un reģistrējies.

Es drīzāk par to, lai forums ir reģistrētiem, ar ierobežotu pieeju.

Nu kaut kas līdzīgs kā tagad VIP. Nu vai kā pakāpes.

Jauniņais redzi daļu forumu, sāc komentēt, dadlīties ar info, tiec pie lielā foruma, kuru redz ierobežots daudzums cilvēku.

Tā izskaustu

1)mazgadīgus onaņugas,

2)google jūzerus

un kas pats svarīgākais ierobežotu visnevēlamāko kategoriju

MILIČUS

jo tiem tagad te medusmaize. Ienāc, palasi, nummurs, adrese piedāvājums, viss uz paplātes.

Bet te darbs adminiem.

Tas būtu tikai normāli ja parevidētu šejienes ''aktīvistus'', jo reāli nekādu vērā ņemamu informāciju ieskrējēji tāpat nedod forumam...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.