Bija man uznākusi vēlēšanās pirms pāris mēnešiem pēc eksotiskas Mistress pieredzes. Sarunāju satikties, durvis atvēra neglīts ruksis ar lieko svaru, pagriezos un devos prom. Neiesaku, pilnīgi garām.
Man bija tas pats 1:1 ar šo. Tāpēc arī bildes nesūta
Bildes nav viņas, bet dzīvē ir labāka nekā uz foto. Krūtis 10 no 10. Varētu būt 3,5 vai 4 izmērs, tvirtas. Pati meitene puiciska pēc uzvedības, bet man personīgi tas netraucēja. Figūra kopumā ļoti patika.
Nu viesstradniecem lielakoties ir istas bildes, protams nevar izslegt iespeju, ka vinas ir taisitas pirms 10 gadiem vai loti labi apstradatas. Tapec iesaku pirms iesanas paprasit, lai tev watsapa atsuta vel bildes, tad varesi labak spriest.
Tik un tā watsupā sūta fake bildes un mānās, kaut vai desmit reizes pārprasi vai tiešam bildes ir īstās. Diemžēl tā tas ir... Par Katju nemāku teikt, intuīcija saka ka varētu būt īstās bildes
Bet profila ar tādu vārdu nav. Man nācās nopirkt statusu lai varētu meklēt lietotājus.... Un velti. Varbūt var precizēt kāds viņai ir tagad, jo iespējams ir nomainījusi dēļ leilas reklāmas šeit
Vai tad nebija iepriekš tēma par šo? Biju kādu gadu atpakaļ... Cik atceros labas silikona krūtis, bet dibens tāds baigi plakans ja skatās no malas un ļermenis nav tvirts. Pati ļoti pasīva, daudz runāja par ikdienas problēmām... Bija pirmā un pēdēja reize pie viņas.
Tad nu tā, vienu darba dienu izdomāju aizšaut pustdienu pārtraukumā, pusdienu vietā prāts izģenerēja ka nebūtu slikti atviegloties, šoreiz ne ar rokas palīdzību.
Sazvanījos viss oki doki, tiekamies, Brīvības 148 adrese. Pēc 4 feilu mēģinājumiem -5 grādu salā atvērt durvis ar mehānisko kodu kuram pietam viena poga bija iestrēgusi, prasīju lai meitene nonāk un atver durvis pati. Satieku meiteni vizuālais atbilst bildēm sludinājumā, tikai vienīgi varbūt realitāte nedaudz palietota izskatās, bet tas ir mans vērtējums.
Meitiene ir no Krievijas braucot uz Latviju komandējumā būs vēl 2 nedēļas. Sludinājumā studijas bildes un feiss, kā normāli pienākas, tas arī uzrunā klientūru.
Duša dvielis, tālāk sekss. Dupsis labs. 60Eur par 30 min, iesaku, ja gribas quickie.
Best regards
Laba atsauksme! Krūtis izskatās smukas, silikona. Kā bija īstenībā ar krūtīm?
Написал MEITENE91. Ответила лаконично, но просьбу увидеть ее фото оставляет без ответа. Крайне странно. То-ли клиенты новые не нужны, то ли есть что скрывать...
Из профи нет ни одной кто может реальный Throatfuck, насколько мне известно. Есть варианты "могу глубоко если у тебя 15 сантиметров " )
Из тех кто делает максимально приближенно к Throatfuck мой топ:
1) Mirana
2) MEITENE91
Третьего места даже нет близко к этим двум. Возможно есть девочки, которые работают не профи, но таких не встречал. Если у кого есть контакты девушки буду крайне благодарен, пишите PM.
p.s. надо найти курсы по глубокому минету в Риге и купить у организаторов базу данных их клиенток )
А можно пожалуйста номера телефонов Mirana и MEITENE91?
Biju kādu mēnesi atpakaļ viesnīcā Vecrīgā. Forša attieksme, komunikabla meitene. Krūtis silikona, bet uz kopējās miesasbūves fona neizskatās iespaidīgas. Būtu labi meitenei daudz pasportot, lai liekus kilogramus nomest, tad būtu daudza labāk. Nu un liekas ka bija vai jorpijām ir tūsētāja, kas atstāj savu iespaidu uz ārienu... Varbūt tikai tā likās... Seksā aktīva, un sajūta bija tāda ka process viņai pašai patīk. Principā iesaku, bet jāņem vērā ka tomēr bildes diezgan krasi atšķirās no patiesības, un ka nebūs modeles augums.
Nezinu kas tur saskatīja lielas skaistas krūtis. Nav viņai tādu. Varbūt liekas ka ir palielas kad ir veļa, kad to noņem, tad nekā vairak nav... Pati aŗī dūšīga. Vienīgais attieksme tīri laipna..
1 posts nav uzticams Meklējot ar meklētāju var šo to atrast.
Ziben, ir atrodamas tēmas par BDSM, kur pakļaujas vīrietis, bet kur pakļaujas sieviete atrast man arī neidzodas. Varbūt ieteiksi tomēr kādu, jā Tu jau zini? Mani aŗī interesē šī tēma...
Bordelis Krasta ielas sākumā. Protams zināju ka bilde ir feiks, tomēr pa telefonu pārliecināja ka dzīvē ir līdzīga bildei. Realitātē izrādījās garām. Ar šo vietu man jau otrais aplauziens.
6 izmers, figura protams nav ideala bet laba. ir apmēram 40 gadi. runa krieviski, pļapīga.
principa piedava massažu, bet galvenais tur ir sex.
viss ar gumiju, massaža + 2 reizes sex= Ls 60
laiku īsti neskatas.
pieņem centrā, dzīvoklis ir ok.
vinīgais minuss - apgaismojuma ir slikts, principa ir tikai sveces pa visu īstabu kur proces notiek.
bet visiem Big Boobs Mature faniem iesaku!
Esmi bijis kādus 3 mēnešus atpakaļ. Attieksme laba, masāža iesakuma arī Ok. Krūtis uz kuplas miesasbūves nav īpaši lielas un nav arī skaistas. Tik tiešām process notiek pustumsā, un uz lūguma iedegt gaismu koķetējot atsaka. Vēl tracina milzxīgais apjoms matu lakas matos )))
Ierakstīts
Kas tajā Belindā ir labs? Vai kāda zvaigzne? Topikus par viņu neesmu atradis caur search