Izskatās, ka PROBLĒMA ir jūsos. Ja šai dāmītei nebūtu NEVIENA normāla atsauksmīte, tad JUMS varētu ticēt......
Lieta tāda, ka jau pasen, sekoju līdz jūsu GARA DARBIEM (atsauksmēm)
Jūs tak noliekat visas, kā vienu ( arī tās, kuras sen zināmas, kā ideālas sava amata pratējas!!!) Arī tām jūs atrodat trakas nepilnības, un neiesakat !!!
Tas viss paliek aizdomīgi.....
Sursiks informetajs?Beidz kamasutra, tu mūs visus kapā iedzīsi Cilvēks noinforme, kas labs kas ne, pec saviem ieskatiem,talak paliek musu ieskati.
Ko zvirbulīt teiksi, ja man šad un tad labāk patīk fotogrāfu amatieru bilžuki ? Esmu gatavs labam amatierim ja man tās bildes iepatikušās, maksāt to pašu ko profiņam, foto māksliniekamA man patīk! Interesanta diskusija, par profesionālismu.
Kā tad būs, vienā tekstā - neprofesionālis štruntīgs, citā - amatieris talantīgs.
Piekrītu kigas !!! Divi idiņi vēlas atsauksmes, no tādiem pašiem idiņiem Kurš nu ko stulbāku, jēlāku pateiks lai var sist kulakā, kamēr mammuks nav mājās !
P.s. bildīte nav pavisam īsta, tā teikt ,,salikta kopā,, krūtis piekombinētas, patiesībā viņai ir knapi 2. bērna izmēriņš !!!
Ierakstīts
Sursiks informetajs?Beidz kamasutra, tu mūs visus kapā iedzīsi
Cilvēks noinforme, kas labs kas ne, pec saviem ieskatiem,talak paliek musu ieskati.