Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Mature 296883**
Ierakstīts

:ph34r: Atradies brīdinātājs - informētājs!!!  :D  :D

Izskatās, ka PROBLĒMA ir jūsos. Ja šai dāmītei nebūtu NEVIENA normāla atsauksmīte, tad JUMS varētu ticēt......

Lieta tāda, ka jau pasen, sekoju līdz jūsu GARA DARBIEM (atsauksmēm)

Jūs tak noliekat visas, kā vienu ( arī tās, kuras sen zināmas, kā ideālas sava amata pratējas!!!) Arī tām jūs atrodat trakas nepilnības, un neiesakat !!! :angry:

Tas viss paliek aizdomīgi.....

Sursiks informetajs?Beidz kamasutra, tu mūs visus kapā iedzīsi :D Cilvēks noinforme, kas labs kas ne, pec saviem ieskatiem,talak paliek musu ieskati.

Mature 296883**
Ierakstīts

vajag darīt tā; pakalpojums apmierina maksāju, ja neapmierina tad nemaksāju.

vajag darīt tā; pakalpojums apmierina maksāju, ja neapmierina tad nemaksāju.

Nu tu raimix blefo...neķer tak narkomānes uz ielas,ka neka zolidi ej ciemos uz dzīvokli, gribi nodrāzt un laisties lapās, itkā kautkas neapmierina?

Bieži tā dari, supermen?

Mature 296883**
Ierakstīts

Nu jus laiž uz pilnu klapi :D

Nav jau tā, ka tas dāmuks nevienam nepatiktu :wub: ir ar apmierinatas personas spriedelējumi dažādi :P kad biju pedejoreiz ne tik sen, servisiņs pa smuko bij :P

vienam patik māte citam meita,trešam balta kleita  :P

Mature 296883**
Ierakstīts

Ko zvirbulīt teiksi, ja man šad un tad labāk patīk fotogrāfu amatieru bilžuki ? Esmu gatavs labam amatierim ja man tās bildes iepatikušās, maksāt to pašu ko profiņam, foto māksliniekamA man patīk! Interesanta diskusija, par profesionālismu.

Kā tad būs, vienā tekstā  - neprofesionālis štruntīgs, citā - amatieris talantīgs.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.