toreiz strādāja divas latviešu kundzes, vārda burtiskā nozīmē,...domāju, ka pa abām kopā bija tā ap 100 gadiem.
Ok,..varbūt kļūdos par gadu skaitli, taču mani toreiz nošokēja auguma parametri, ar kuriem dāmas stādijās priekšā, bet dzīvē ieraudziju pavisam citu ainu.
teicu - pieklājīgo paldies, par veltīto laiku un atvadijos, neko nepasācis.
...tieshi taa, aldi.t - arii es, shim zakjim piezvaniiju un vinja man nosauca to pashu Ls65!!!
Bet taa kaa muusu tel.saruna izveertaas mazliet garaaka, tad pastaatot,...tjipa viens labs pazinja ieteca, ka Tu esot baigi foshaa - cena nokrita uz Ls 45 !!!!!!!! Un kaa nopratu peec turpmaakaas sarunas - gala cipars naakoshreiz buushot 40 !!! Taa luuk vechi - cenas tiek maaksliigi uzskruuveetas un attieciigi no taa,...ja peekshnji klientam tas tomeer shkjiet pa daargu - var ciparu nolaist. Tas saucas - rekaa protam vaariities, uz steidziigo klientu reekjina.......
Ok,..bet tie kuri ir bijushi - kaads tad ir skaitlis, ko vinja prasa un kaads ir reaali ???
pie shiis meitenes gan neesmu bijis, tachu visdriizaak piekritiishu Harrisona viedoklim - sazaaljota,....jo shkjiet ka taa, jau ir sameeraa populaara lieta...
Sveiki. Vai tik daudz izdaudzinaataas Sashas foto ari shobrid ir jebkur pieejams? Paldies.
...A. God. Puis 911,...ups,sorry - Puisis311,....mazliet uznjeemibas un parokoties piemeeram nevisai gruuti atrodamaa sadaljaa "MEITENJU FOTO KATALOGS", Tu vareesi ieraudziit ne vienu vien, Sashas bildi..!
aizmirsu piebilst - man kaut kaa vinjas apartamenti neizraisiija simpaatijas. Veel jo vairaak - taa saucamaa pustumsa. Var jau buut, ka tajaa, vinja censhas nosleept kaadu savu defektu, bet varbuut kljuudos.
aldis.t...........a zakjis straadaa kaa individualka vai tomeer tas ir kantoris..? Un varbuut vari mazliet meiteni aprakstiit..! augumu, vizuaalo teelu, +/- gadu skaitli
.....da ne jau tas naudas cipars ir tas noteicoshais, bet meitenes attieksme. Un ja pavisam godiigi, tad arii savstarpeeja sapratne pat peerkamajaa sexaa. Un ne reizi vien ir gadiijies, kad zakjiitim "pa leeto", gribas iedot krietni vien vairaak, nekaa prasa, jo pelniijis ir vismaz divtik..., bet dazhkaart aizejot pie daargaakas, smukaakas, apartamentos u.t.t., ir taa, ka peec tam rodas veelme, lai visu Tev atmaksaa atpakalj+ veel taksi uz maajaam, puspolshu un riitdienas pusdienas......!!!
Taa kaa mans uzskats ir taads, ka naudinjas daudzums nebuut nav noteicoshais ko un kaa, par to sanjemsi. Un it sevishkji sho starpiibu var just saliidzinot lauku skukjiishus, ar izlepushaam pilseetnieceem! Ok - tas protams nav viennoziimiigi teemeets uz visaam sievieteem pilseetaa un visaam laukos, bet fakts ir un paliek fakts!
tachu - eh,...izraadijaas, ka viena ir absoluuti nepilngadiiga, tb 16gadinji. Otrai 19. Un tieshi taapeec arii neko konkreetaak par vinju darbiem/nedarbiem nepastaastiishu, jo esmu saticies tikai ar to 19gadiigo un peec vinjas textiem sapratu, ka abas darbojas kopaa. Bet kad uzzinaaju, ka otram meiteenam ir 16, atteicu pasaakuma turpinaajumu... Telefonus neuztic....
Ja ir entuziasms un Tev pasham ir zem 18., tad Tu veciit driixti tad dod zinju - savediishu Juus.....
nu luuk - kaarteejais piemeers tam, ka arii it kaa daargais gals, meedz buut galiigi garaam
taapeec vechi - palieciet pie paarbaudiitaam veertiibaam un nemetiet naudu veejaa. Ok,...par 20Ls var experimenteet un nodarboties ar mekleejumiem. bet izmest sotaku par "braakja preci" - nu nafig......
Ierakstīts (rediģēts)
iegriezos tur apmēram pirms gada, pusotra.
toreiz strādāja divas latviešu kundzes, vārda burtiskā nozīmē,...domāju, ka pa abām kopā bija tā ap 100 gadiem.
Ok,..varbūt kļūdos par gadu skaitli, taču mani toreiz nošokēja auguma parametri, ar kuriem dāmas stādijās priekšā, bet dzīvē ieraudziju pavisam citu ainu.
teicu - pieklājīgo paldies, par veltīto laiku un atvadijos, neko nepasācis.
iespējams, ka tagad tur cita publika apgrozās
Rediģēja rigsxxLink to post