ar vaardu " maukoties" es nenosodu so nodarbi,bet sis vaards man skiet uzbudinoss. un zvirbuli neuztraucies par gadiem, baudu var guuut ne tikai no jaunaam sievieteem ,bet arii ar nobriedusaam sievieteem. nav jaauzsver sii nodarbe kaa bizness vai pelna. daudzas sievietes,kas to dara, dara to baudas deel pirmkaart un vinaam vienkarsi patiik seks.
ir gadiijes taa. ir gadiijies,ka rodas abpuseejas simpaatijas un meitene uztaisa lielu atlaidi kaa regulaaram klientam. ir gadiijies ar dazaam sievieteem sadraudzeeties.ar taadaam,kas tiesaam ir forsi cilveeki , kuraam var piezvanit un uzaicinaat pastaigaat,vienkaarsi paplaapaat . paziistu vienu forsu un loti skaistu meiteni,kura kluva man par iistu draugu,pat taa varu teikt. paziistu meitenes,kas pametusas savu nodarbi un straadaa parastu darbu un nemaz labi neatalgotu un pat neskatoties uz naudas probleemaam, pat netaisaas atgriezties pie agraakaas nodarbosanaas.
un preteeji varianti arii. zinu,ka ir sievietes,kuraam ir turiigi viiri,bet vinas ar to reizeem nodarbojas,bet ne deel naudas.bet deel baudas. taadaam sievieteem patiik daudz seksa,dazaadi partneri.vinas ker kaifu no taadas "maukosanaas" .taa ir
varbut tu doma Skolas 34 ? tur bij Kristina,melnmate, loti krasna meitene melniem lokainiem matiem,simpatiska. biju pie vinas,vina stradaja kopa ar Sabini.
Purvciema bija taada Dina,37 gadiga krievu blondine,loti kaisliga,seksiga. pati rada iniciativu skupstities,patikami vispar bija.laikam pirmo reiz dzive tik kaisligi skupstijos. parasti to nedaru,bet ar vinu bij labi. apciemoju 2 reizes vinu,bet tagad kur pazudusi
turieties pa gabalu no tas Lea, aferistene un uzmeteja.negribu sikumos stastit par atgadijumu un bojat kada cilvela dzivi,bet izdaras vina baigi nesmuki
es savukart uzskatu,ka tiesi profesionales ir labaakas.no vinam nesagaidisi parsteigumus ar uzmesanu,ar higienu un attieksmi. kaut gan,kada starpiba---visas sievietes ir sievietes,jeb rupji sakot,visas sievietes ir maukas
vai nevarat ludzu ieteikt sievietes ar kuplam biezam vaveritem! man loti patik melnmates vai brunetes ar neskutiem matiniem bikini zona. ja esi sieviete,kadu mekleju,atsaucies ludzu! Tev nav obligati jabut stradajosai meitenei.tas vienalga,galvenais--lai kupla vaverite!!! loti ludzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tiesam.labak ir pamest so lietu,kamer vel jauna un skaista,nevis palikt par vecu taukainu skrebeli.tas nozimetu necienit sevi,jo kurs tad grib tas 40 gadigas tantes,kuras piedava savus pakalpojumus? ne,es nesaku,ka vinas ir nesmukas un ka 40 gados sieviete ir norakstama.nebut ne! pats sad tad esmu gajis pie 40 gadniecem,jo protams pie vinam ari ir letak un mak ari daudz ko vinas,ka ari kaisligakas,jo pasas izsalkusas pec seksa un priecajas par katru klientu. bet no otras puses,man pret vinam reizem pat tada zeluma sajuta,ka vel 40 gados vinas ar to nodarbojas,jo protams ir loti smagi Latvija ar naudinam un stradajot veikala par pardeveju,nenopelnisi cilveka cienigu algu.un ne jau katrs var but veiksmigs biznesmenis vai sieviete-uznemeja.man nekas nav pret tadam sievietem,vienigi mazliet ap sirdi apskrienas
ja,piekritu gan. galvenais,lai attieksme butu normala gan meitenem,gan klientiem. bet runajot par laiku,nekad nav bijis nekadu problemu.vienkarsi nevajag skatities uz pulksteni parsvara jau ar to 1 stundu pietiek pilniba un nesteidzoties. ir gadijies,ka es bez steigas to daru,izeju lauka ,paskatos laiku--pusstunda. vienreiz pats sevi nosokeju--20 minutes.tas bija mans rekords atruma zina. kaut gan es tiesam toreiz nesteidzos,vienkarsi ta sanaca. ir bijis,ka esmu pie meitenes stundu un 15 min,piemeram ta man bija ar skaisto blondini Mis Santu. nekad neviena nav dzinusi ara atrak jeb kas tamlidzigs. ir pat gadijies,ka meitenes prasa,lai palieku vel, lai otro reizi to daritu. es gan nekad ar nepalieku,jo zinu,ka otrai reizei vajadzigs kads laicins,vismaz 30-45 min,bet tadejadi es aizkavesu meiteni,un tapec neesmu palicis. ja labi attiecies pret meiteni,vina ar atbildes ar to pasu un kaisles bridi pati izradis iniciativu
Ierakstīts
ar vaardu " maukoties" es nenosodu so nodarbi,bet sis vaards man skiet uzbudinoss.
un zvirbuli neuztraucies par gadiem, baudu var guuut ne tikai no jaunaam sievieteem ,bet arii ar nobriedusaam sievieteem. nav jaauzsver sii nodarbe kaa bizness vai pelna. daudzas sievietes,kas to dara, dara to baudas deel pirmkaart un vinaam vienkarsi patiik seks.