Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Linducis 28929964
Ierakstīts

Jau sākumā pa telefonu vienojāmies par turpinājumu ar klasiku un orālo, tā kā braucu uz sex nevis masāžu. Sākumā nosauca 70 par 40 minutēm, uz vietas, bet gan citu dienu braucu un vēlreiz nejautāju par ciparu, bija 100. Gribulis bija liels un nospļāvos par sadārdzinājumu. Tā kaut kā

Linducis 28929964
Ierakstīts

100 :D ir aitas, ir cirpēji. Esmu viņu pa to pašu masāžas cenu pāris reizes vālējis, priekš 50€ neslikts variants, un nemaz jau tik traki nav, pisās labi un rakam noliekot skats arī labs, bet uz zoba gan neņēma, acīmredzot ne visai patīk viņai sūkāt, tāpēc varbūt arī tik slikta pieredze, jo spiedāt mutē par visu varu :D

Varbūt mūsu starpā nebija uguntiņas ;)  :)

Linducis 28929964
Ierakstīts

Vai es nepārliecināju? Viņa sniedz briesmīgu masāžu ar nožēlojamu klasiku un minetu. Cenu prasīja pa telefonu 70, kad pēc pāris dienām aizbraucu jau 100 rubīja. Nospļāvos un parakstījos. Pēc tam lādējos kāpēc nerāvu fraku! :angry:

Linducis 28929964
Ierakstīts

Briesmīgākā haltūra manā mūžā! Augums na ļubiķeļa, krūšu nav! Pusstundas masāžā ietilpst muguras paglaudīšana, tupa mutē paļurkāšana, i to pēc uzstājīga pieprasījuma, un nogulšanās uz muguras ātrai beigšanai. Mans ieteikums - raujiet labāk kulakā, bet naudu ziedojiet! Būs lielāks gandarījums!!!

22345904 Inga Atsauksmēs?
Ierakstīts

Tu laikam nesaproti vienu lietu, ja es piezvanīšu viņai, viņa pateiks man viss kaut kas galvenais lai es atnāktu, pēc kā vai es atnākšu vai patērēšu laiku vai  negribot tērēt laiku paņemšu viņu. Assprātīgums ir laba lieta tikai tad kad to pieprasa, ja kas.

Liels paldies, tagad zināšu. 

Sīkais onānist! Mamma zin, kādas lapas tu apmeklē un kur taisies notriekt pusdienu naudiņu!?  :angry:

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.