Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Slēgtais Klubs
Ierakstīts

Mnjā, man gan šitā ideja dikti patīk, tāpat kā toreiz kad man bija savs blogs... Komentēju maz, vairāk lasu, jo ja dalies ar labiem kontaktiem ar visiem ,tad tas ir kā tirgū, toreiz es to nezināju, ļoti daudz labas meitenes aizgāja postā dēļ maniem ierakstiem.

Šarlote
Ierakstīts

Līdzīgas un tik pat jaukas būtnes ir sena vēsture kura šaubos ka atkārtosies. Viņa bija laba bet ne vislabākā.

Iespējams, ka nebija labākā, bet vismaz attieksme gan bija pareizā. Hehz, sen tas bija....

20528571 Aija
Ierakstīts

Tālrunis: 20528571

Vecums: 24

Augums: 173 cm

Svars: 59 kg

Krūšu izm.: 3

Maksa par 1h: 25 LVL

Pakalpojumi: Masāža, Klasiskais, Orālais, Anālais, Striptīzs

Apraksts:

Viena,Centrā,dzīvoklītī,manas bildes!Gaidu ciemos!Nenožēlosi!

------------------------------------------------------------------------------------

Biju, meitene nu tā, nekas īpašs. Bildei neatbilst, Piedāvāja masāžu, bet tā kā eļļas nebija ,tad nu izvēlējos tikai seksu, minets nekas īpašs, sekss arī tā un tā, tikai atstrādā. principā uzskatu, ka vējā izmesta nauda. Tad kad uz beigām domāju pamēģināt anālo, teica ka negribot, esot pārāk sāpīgi, kad prasīju kāpēc tad ielikusi sludinājumā tādu info, tā vairāk zvanot...

Meitenes miesas uzbūve arī varēja būt kalsnāka, noteitki nav 59 kg, visi 70-75 Kg varētu būt. Riepiņu arī varētu drusku nodzīt, krūtis izmēram atbilst.

Tas laikam tā visrpusēji, bet nu... vismaz ir info!

post-10859-0-61826900-1335782732_thumb.jpg

post-10859-0-21831700-1335782733_thumb.jpg

post-10859-0-57933900-1335782733_thumb.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.