Mnjā, laikam nedaudz aizšāvu greizi, viena vakar paziņoja ka taisoties mukt atpakaļ strādāt, jo neesot pietiekami naudas regulārā darbā strādājot, nu ko lai saka, lai veicas!
Mnjā, man gan šitā ideja dikti patīk, tāpat kā toreiz kad man bija savs blogs... Komentēju maz, vairāk lasu, jo ja dalies ar labiem kontaktiem ar visiem ,tad tas ir kā tirgū, toreiz es to nezināju, ļoti daudz labas meitenes aizgāja postā dēļ maniem ierakstiem.
Ja nemaldos, tad šo te zinu, vismaz pēc bildēm ir līdzīga, seksā aktīva un atraktīva. Kādreiz tiešām strādāja salonā LABI. Biju pie viņas arī tur ietrāpījis labi...
Biju, meitene nu tā, nekas īpašs. Bildei neatbilst, Piedāvāja masāžu, bet tā kā eļļas nebija ,tad nu izvēlējos tikai seksu, minets nekas īpašs, sekss arī tā un tā, tikai atstrādā. principā uzskatu, ka vējā izmesta nauda. Tad kad uz beigām domāju pamēģināt anālo, teica ka negribot, esot pārāk sāpīgi, kad prasīju kāpēc tad ielikusi sludinājumā tādu info, tā vairāk zvanot...
Meitenes miesas uzbūve arī varēja būt kalsnāka, noteitki nav 59 kg, visi 70-75 Kg varētu būt. Riepiņu arī varētu drusku nodzīt, krūtis izmēram atbilst.
Tas laikam tā visrpusēji, bet nu... vismaz ir info!
Ar draudzeni esam sadomājuši nedaudz izklaidēt sevi ar kādu trešo personu. Varbūt kāds zin un var ieteikt kādu "meiteni" kurai nebūtu iebildumu piedalīties TRIO izklaidē?
Ierakstīts
Mnjā, laikam nedaudz aizšāvu greizi, viena vakar paziņoja ka taisoties mukt atpakaļ strādāt, jo neesot pietiekami naudas regulārā darbā strādājot, nu ko lai saka, lai veicas!