Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kira 201376**
Ierakstīts

Biju šodien ieskrējis. Piekrītu teiktajam par to pozu ierobežojumiem..sāpot.Attieksme neitrāla, priekš manis arī pat ja viņai ir 35 gadi, derēja fiksajam šāvienam.Duša tiešām tāda, nekāda, kājas zilumos, kā arī neĺāva pieskarties viduklim.Radās tāda sajūta, ka dabūjusi pa ribām no kāda..Kopumā diez vai iešu vēlreiz

29784898 intimi.lv
Ierakstīts
pirms 33 minūtēm, Telefons11 said:

Nu, dāmīte - gaumes jautājums. Man nepaveicās ar apmeklējumu, jo brīdī, kad darbojās ar muti, pamanīju, ka padusēs bija normāli 2cm gari spalvu kušķi. Tas, protams, "atsita" jebkādu vēlmi uz kaut ko vairāk. Brīdī, kad uzdeva jautājumu par turpinājumu, norādīju, lai pabeidz tāpat, kā iesākusi. Lai arī spalvainās paduses visa orālā akta laikā zibēja pārdesmit centimetrus no acīm, tomēr, izdevās pabeigt. Duša un ātri prom. Šis piedzīvojums gan bija aptuveni 3 gadus atpakaļ, kad bija iespējams viņu satikt centrā.

Blin..kaut kā kušķus nepamanīju:))

29784898 intimi.lv
Ierakstīts

Vakar biju.Atrodas Salacas ielā.Tā,kā man pašam ir virs 45, īpaši uz vecumiem neiespringstu:)Sazvanījos, bija pieejama norunātajā laikā.Sagaidīja kleitiņā un zeķēs, simpātiska, slaida  un kopta blondīne ar ļoti laipnu attieksmi.Duša pieejama, var pirms procesa uzpīpēt.Gultā kaislīga, pati izbauda procesu, uztaisa arī rimmingu.Mīnuss-gribējās uz ilgāku laiku nekā 1h,par pikji  bija runāts, sākumā ok, bet pēc šāviena ..nu citi gaidot.:)) un strādājot max līdz 17, tā kā tiem, kas tiek tikaii pēc darba, šis prieciņš paslīd garām.Takse 4 sarkanie.Kopumā esmu apmierināts, ja neskaita to ka dušā šauri- sex, oraalais 8/10, attieksme 8/10, duša 5/10.:)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.