Tagad atrodas centra tuvak stacijai. Prasa 40 eur. Figura ir loti ok, ko nevar teikt par seju. Viena no labakajam variacijam price vs performance. Laipna saskarsme.
Pirms vairākiem gadiem biju pie šīs kundzes likās OK (vismaz attieksme točna). Tagad biju aizgājis kādus pāris mēnešus atpakaļ un secināju, ka šai dāmai laiks uz vietas viennozīmīgi nestāv. Katrā ziņā viņas pakalpojums ne tuvu nav vērts minētās naudas summas. Raksta autors ir noraksturojis šo kadru diezgan precīzi.
Sazvanoties pa telefonu meitene atbild ļoti laipni un man par prieku viņa nav šobrīd aizņemta. Tā nu dodos uz Barona ielas tālāko galu un pēc pāris minūtēm saņēmis precizētos norādījumus zvanu jau pie dzīvokļa durvīm. Atverot durvis pirmais bonuss jau ir nopelnīts bildes tiešām ir viņas pašas. Dzīvoklis arī atstāj labu iespaidu viss kārtīgs un tīrs. Dušas apmeklējums arī nesagādā vilšanos, tiek pasniegts tīrs dvielis un dušas telpa ir OK. Vienīgais, iespējams pats dvielis varētu būt lielāka izmēra.
Pārejot pie nākamās sadaļas meitene piedāvā kompleksu pasākumu masāžu ar turpinājumu - oral, sex. Masāža tiešām laba, iespējams nedaudz par maigu, bet ļoti atslābinoša. Tomēr tieši tas, kas bija nepieciešams pēc garās darba dienas.
Kad nu biju izmasēts ķērāmies pie nākamās daļas, nedaudz oral un man jau vairs negribas gaidīt, pārejam pie ķermeņu saplūšanas. Jāsaka, ka meitene aktīvi darbojas un izsskatās, ka arī pati izbauda procesu. Tā kā ar asinsriti man viss kārtībā, tad pēc neilgas darbošanās esmu jau sasniedzis Himalajus.
Kādu brīdi vēl paguļam un aprunājamies, bonuss, ka viņa runā nepiespiesti un māk uzturēt sarunu. Tad ieeju vēlreiz dušā un atvadas.
Ak jā, patīkami, ka meitene neprasa naudu pa priekšu, kas man patīk daudz labāk nekā priekšapmaksa.
Vērtējot pa posmiem:
Masāža 8/10
Orālais 5/10 - vajadzētu piestrādāt
Sekss - 7/10
Kopumā iespaids palika labs, domāju, ka vēl iegriezīšos ciemos.
Ierakstīts
Tagad atrodas centra tuvak stacijai. Prasa 40 eur. Figura ir loti ok, ko nevar teikt par seju. Viena no labakajam variacijam price vs performance. Laipna saskarsme.