Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
4Sex Lv
Ierakstīts

Tak uzraksti ka tieši rīt uz Rēzekni brauc darba darīšanās un būsi tur 2 nedēļas un brīvdienās Tev tur vienam viesnīcā būs pavisam skumji, ka paaicinātu labprāt ciemos .. :D

es vismaz sporta pēc papistu smadzenes pretī šitā :D

Da mēģināju, apnika. Tieši tā arī darīju, jau teicu, ka braukšu nākamnedēļ, lai iedod nr. lai var satikties, teica, ka iedos nākamnedēļ, bet vislaik atbild uz katru otro, trešo jautājumu.

Domāju, ka nav viņa ne Rēzeknē ne kur citur, iespējams, ka nav pat meitene.. :D

4Sex Lv
Ierakstīts

Ok, updeits.

Pateicu, ka pārskaitījumus neveikšu, intereses pēc centos pierunāt bez avansiņa, ar aizbraukšanu pakaļ un tmldz.

Likās, ka jau izdevās, bet pēkšņi tapa paziņojums - Vai zini, ka esmu Rēzeknē? Lieki teikt, ka profilā minēta Rīga, kā arī, šaubos, ka pēc avansiņa ieskatīšanas viņa spētu ātri ierasties no Rēzeknes.. :D Tātad - skaidrs, taisnība Jums visiem bija.

Vai viņa tiešām ir no Rēzeknes, nezinu, koordinātes nedod, neko citu neatklāj, un sāk atkal malt veco dziesmu, ka varētu jau tiešām atbraukt, bet naudiņas līdz Rīgai atbraukt neesot, varētu kaut biļetītei ieskaitīt, un tad uz brīvdienām atbrauktu..

Man vairs intereses par avansiņiem nav, bet pakomunicēt paturpināšu, interesanti ko vēl izdomās :)

Tiem, kas domā, ka esmu viņa, varat uzskatīt šo, par mēģinājumu tagad veikli jaukt pēdas :D

4Sex Lv
Ierakstīts

<p class="src-result" id="center-col">

mazaa_palaidne online sieviete Meklē vīrieti ar mērķi 1+1 sekss, vēlos atrast sponsoru

84788.jpg

Link: http://sexdraugiem.c.../mazaa_palaidne Reģistrācijas datums: 02:31 16/02/2012

Biedra statuss: Lietotājs Valsts, pilsēta: Latvija, Riga Vecums, dzimums: 21/sieviete Par sevi: sarunajos tikai latviski!

fotogrāfijas

84788.jpg

84789.jpg

Šovakar meiča gribēja 40 ls pa nakti, pusi avansā...tas gan bija sex draugiem.com...razvodi visās malās!!!

4sex.lv bija šķiet šī pati, vārds cits. Lielā bilde cita. Mazās neredzu labi, bet šķiet šīs. Skaidrs... :)

Varētu būt iesācēja, jo man viena zināma meiča arī pašā sākumā līdzīgi darbojās, brauca ciemos, pa nakti kaut kādus 50 - 80lvl, vienīgais ka vinai augums nekads labais, un vairak tur ari neviens i nemaz nemaksaatu.... Bet nu Shaman lai Tev izdodas vinnet šajā loterijā :D

un es ar izbraukumiem darīju tā, tā ka visu laiku biju centrā, taxis man vispar pa lēto sanāca, ja vēl ar pazīstamajiem braukāju, jo klientiem arī varbūt savi taksisti, labak es ar savu, 10ls vienmer uzmetu pa virsu parastajai stundas taksei, ja tas ir Rīgā, bet ja vēl tālāk tad arī cena tiek celta uz augšu. un viss kārtībā.

Atgriezos no izbraukuma pa Latviju, esmu noguris, neko negribu.. līdz ar to ielīdu palasīt te, un sapratu, ka loterijas lozi nevilkšu! paldies Jums! :)

izskataas, ka shamans taa pati meitene vien ir, jo vinjsh tagad speelee baigo teaatri, karoche, palaizh te taadu staastu, ka ir taada meitene, kas prasa avansinju, utt. , peec tam vinjsh pateiks, ka viss bija super, meitene nepiechakareeja un veel izraadijaas baigi, labaa un tad gan jau ka kaads no Jums(mums) arii uzkjersies uz to razvodu;)

Heh, jau kādu laiku lasu šo visu, un rodas līdzīgas domas par daudziem rakstiem, bet nu.. ja vēlies, varam kādreiz saskrieties, redzēsi kāda es "skaista meitene" :D Toč labi pasmējos. :D

4Sex Lv
Ierakstīts

Paldies, mājienu sapratu gana labi! :) Mazā galva traucē domāt, tiesa kas tiesa, bet, stingri ņemot, pēc pers.koda / konta nr. var atrast visu par cilvēku diži neiespringstot...

Kādreiz (pirms 2000g) pašam bija pieeja dažām bāzēm, kur pēc pers.koda varēja noskaidrot pat vairāk, kā pats par sevi zināju :) Tagad jāmeklē būs paziņas, bet ja vajadzēs, pameklēšu. Tas tā, informācija ko vērts paturēt prātā - perskodu toč nevajag nekur mētāt apkārt, ja vien tas ir jūsu īstais. (to, ka tas ir reāls jau paskatījos, nav izdomāta ciparu virkne).

to forshāmeitene: pamanīju ka esi editējusi postu - jā, es jau kādu nedēļu tajā saitā esmu, un jāsaka, ir sajūta, ka tur atbildi sagaidīt ir varbūtība 1 pret 20.. drošvien nogribējušos džeku ir 100x vairāk kā kāroto meiteņu..

4Sex Lv
Ierakstīts

Tam es pilnībā piekristu, bet tad tā arī ir jāsaka.. pēc sarunas līdz šim sanāk, ka varētu samaksāt minimālo taksi un viss notiktu. Bet pēc bildes meitene ne tuvu nebūtu tāda, kurai par sīknaudu būtu jāstrādā. Lab. Domāju pēc dažām dienām painformēšu kā /mani uzmeta/ /cik labi viss bija/ :)

4Sex Lv
Ierakstīts

Dīvainības turpinās - viņa atsūtīja konta numuru un...! Personas kodu! kura datumi atbilst uzrādītajam profilā! Viņa tiešām ir iesācēja, vai arī tiešām tā kāds dara?

Es bērnībā arī domāju, ka pers. kods. pie pārskaitījumiem ir obligāts, bet nav tak, bez tā tak būtu iztikuši bez problēmām..

Lab, 10ls viņa no manis dabūs kaut vai par prasmi ieinteresēt! :D

4Sex Lv
Ierakstīts

vai nu sajūtot, ka esmu gatavs avansiņu ieskaitīt, vai kā citādi, bet palika ļoti runātīga un ātrāka atbildētāja. Pēc uzrādītajiem gadiem toč jauniņa, bet nu.. interesanti.. :D

žēl ka tuvākās 2 dienas nebūšu pats rīgā, bet nu 3d vakarā būs jāizmēģina.

Lai nu kā, paldies par brīdinājumu, ja uzraušos, mēģināšu rakstīt Tev! :D Man gan patīk pašam mājās un nesteidzīgā atmosfērā.. :)

Jums šo to par izbraukumiem pastāstīt? Nē, naudu uz priekšu nedodiet - nav vajadzības. Bet būtu tikai zolīdi, ka paši izsaucat meitenei taksi un paši dispičeerei nosaucat adresi uz kuru meiteni jāved. Citādi meitene var uaztraukties, ka aizbrauks uz otru Rīgas galu un turp-atpakaļ braucienu nāksies apmaksāt pašai. Ja taxi sauc klients, tad taksists prasa tikai atpakaļceļa naudu, ja protams nav lops. Risks mums tik un tā ir.

40ls par nakti - tiešām vai nu pilnīga iesācēja vai savus 10Ls varat aizmirst. Un pēc tam pie kauna staba izkārt, kam pārskaitījāt. Nevienam savam klientam nekad neesmu prasījusi priekšapmaksu pirms brauciena. Vienam otram mēdzu prasīt, kad nonāk lejā par taxi maksāt, lai samaksā taksistam arī manu stundas/nakts naudu, bet nekad neprasu naudu pirms kāpt vispār taksī - tas nav nopietni.

vot šis īstenība ir labs ieteikums. Būs jāpajautā, ko par to viņa saka. izsaukt taksīti viņai nebūtu problēmu. Jo nu.. vispār, ja runājam par stundas likmi 20 un vēl pati brauc, tad cik ta viņa nopelna?? Taksis paņems vairāk kā pusi no iegūtā.. neliekas loģiski.

Laikam jau pašam gribas domāt, ka būšu atradis jauki iesācēju, bet nu.. diezvai tas tā notiek.. :)

4Sex Lv
Ierakstīts

Nu kautkā jocīgi tas sāk izklausīties. nu jau pati atrakstīja, teica, ka par nakti 40ls, un man kā simpātiskam puisim arī atlaidīti varot iedot.. kautkā tas viss pēc uzmetiena izskatās.

Nēnu, ja tā tiešām ir pilnīga iesācēja / nesaprot vēl īsti ko dara, tad ok, bet nu tas ir ar 1% varbūtību..

Bet nu, moš ar 10ls izmēģināšu, pēcāk tad varēšu padalīties pieredzē.. :)

4Sex Lv
Ierakstīts

Sveiki kolēģi!

Kāds ir mēģinājis ko sabīdīt 4sex.lv? Atradās viena jauna meitene, kas reģistrējusies ļoti nesen, piedāvājas par naudu.. braucot ciemos, strādājot individuāli, neesot nekādu suteneru. Viss itkā baigi jauki un labi. tikai 20ls, kas šķiet aizdomīgi. Bildes esot īstas, utt. Varot arī pa nakti palikt..

Āķis parādījās tad, kad tiecās, ka pusi naudas vajag aizskaitīt avansā, jo braucot pati, neuzticoties.

no vienas puses - 10ls tākā nav nekāds lielais risks, bet nu gluži par muļķi palikt jau ar negribas.

Kā tur tas notiek - tas ir tipisks uzmetiens? bieži tādi tur? vai arī varētu būt viss ok?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.