Padalisos ar pieredzi - ta ka biju pardaugava un bija vakars un laika nebija daudz uzgriezu paris damam ko vareja atrast intimmeitene.lv ka Imanta pieejamas. atsaucas tikai viena - Polina. pa tel teica ka nekada sex tikai masaza 50 eur. jautaju vai masaza laba uz ko sanemu atbildi kuru nevareju atsifret. ta ka variantu citu uz sitienu nebija nolemu meginat. atrodas zentenes ielas rajona, parasta bloku māja. dzivoklis normals, dvieli vesela kaudze un sausi, drebulis neuzmetaas. dama ta uz gadiem 40 , no bildes protams patalu. nebija resna bet par tievu ari nenosauksi - drizak tada drukna. varbut fotografeta specifiska rakursaa un pasen. gruti teikt. ta ka gaidiju labu masazu, tad parejam nepieversu uzmanibu kaut ari dama nebija isti mana gaume. nauda uz prieksu. saka maset muguru ar sausam rokam, pec 2 min iebaza roku man starp kajam un saka maset tur, vel pec 2 min meginaja sausu pirkstu iebazt man dibena, gribeju jau sakt protestet kad viss beidzas un lika apgriezties uz muguras, tur atri uzlika gumiju un ar roku piepalidzot sukaja līdz laimigam beigam. atri un vienkarsi. protams visu laiku mani nepameta neliela sajuta ka esmu parmaksajis kadus 20 eur.
25268644 pieņem Artilerijas ielā. Zvanu , 40 eur 1/2 h, 80 eur 1 h. Saku, ka busu pec 15-20 min. Esmu klat pec 21 min. Zvanu necel. Ta zvanu kadas 3-4 reizes. Jau domaju ka jabrauc prom te pekšņi paceļ - vai es varot pagaidit 5-10 min? Nu labi, ja jau, tad pagaidišu. Tad zvanos laika perioda no 10 līdz 15 min pec termina, bet vairs pat neuzskatīja par vajadzīgu pat klausuli pacelt. Riktiga čakarēšana.
biju, apskatijos. telpas labas, klusa iela. krutis smukas mazas, stingras. meitenei tas nav hobijs bet darbs. uz gurniem neka lieka nav vienkarsi vina pati pec uzbuves ir tada masiva, lieliem gurniem, pagara auguma.
Tad nu pieliksu savu artavu. Meitene pienem Brivibas/Barona krustā. Pa tel teica (busim uzmanigi) "30 ls" un sarunai beidzoties ka "masaza ari laba". Telpas normalas. Meitene krieviski runajosa, ari laba, viss savas vietas. Vispar augums 8/10, nav parak tieva un lieko svaru ari nenoveroju, loti patikama un kopta. Krutis apaligas, dupsis glits. Vispar pie auguma nebija kur piesieties, man patika. Bet ar to ari cauri - pirms dusas atri nobera ka lidz 1/2 h ir 30 ja paliek ilgak tad 40, ja pabeidz 10 min tad ari jaiet prom un vispar ka pabeidz tad uzreiz prom. kad prasiju lai atri pateikto atkarto lenak sanemu stingru atbildi ka laiks jau ir sacies un ka ja daudz runasu tad vispar varu neko nepaspet un naudu neatdosot... prasiju ka ar masazu, jo speciali biju to prasiji pa tel. Ja gribot masazu tad esot 40... uz manu argumentu ka pa tel bija 30 bija skaidra atbilde ka tas esot bijis bez masazas (japiebilst ka no tel sarunas to nekadi nevareju izfiltret...), ha ha jaklausas uzmanigi un japieraksta... Par cik jau man bija skaidrs ka masaza tapat bus nekada, tad no tas ari atteicos. Parejais bija isi, skaidri, profesionali. Bildes nav istas bet kaut kada lidziba ir.
biju, dzivoklis Stabu iela labs. attieksme un izpildijums profesionals. bildes soreiz tiesam istas. krutis vareja but apalakas bet tas jau velejuma izteiksme. runa latviski ar krievu akcentu. iesaku
sazvanojos , loti laipna, pati saulite. sarunaji konkretu laiku ka busu lacplesa iela un tad zvanisu. protams kad zvanu tad nekaa. nostaveju 15 min, zvaniju 3 reizes. nelikas ne zinis.
biju feb 1 nedelja. isteniba augums ir ok. krutis pavisam labas. adrese viena skersiela Caka ielas gala. telpas un dusa uz 4. oralais labs. ari parejo atstradaja. domaju ka iesu vel jo meitene tiesam normala, vismaz zinu ka nebus kaut kadi brinumi gala. samaksaju 30 naudas
Ierakstīts
Padalisos ar pieredzi - ta ka biju pardaugava un bija vakars un laika nebija daudz uzgriezu paris damam ko vareja atrast intimmeitene.lv ka Imanta pieejamas. atsaucas tikai viena - Polina. pa tel teica ka nekada sex tikai masaza 50 eur. jautaju vai masaza laba uz ko sanemu atbildi kuru nevareju atsifret. ta ka variantu citu uz sitienu nebija nolemu meginat. atrodas zentenes ielas rajona, parasta bloku māja. dzivoklis normals, dvieli vesela kaudze un sausi, drebulis neuzmetaas. dama ta uz gadiem 40 , no bildes protams patalu. nebija resna bet par tievu ari nenosauksi - drizak tada drukna. varbut fotografeta specifiska rakursaa un pasen. gruti teikt. ta ka gaidiju labu masazu, tad parejam nepieversu uzmanibu kaut ari dama nebija isti mana gaume. nauda uz prieksu. saka maset muguru ar sausam rokam, pec 2 min iebaza roku man starp kajam un saka maset tur, vel pec 2 min meginaja sausu pirkstu iebazt man dibena, gribeju jau sakt protestet kad viss beidzas un lika apgriezties uz muguras, tur atri uzlika gumiju un ar roku piepalidzot sukaja līdz laimigam beigam. atri un vienkarsi. protams visu laiku mani nepameta neliela sajuta ka esmu parmaksajis kadus 20 eur.