Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Meitenes-Esat Uzmanīgas...
Ierakstīts

Alexxa- kājai pārbraukt esot mašīnai pa vidu ir vienkārši. Esmu to redzējis dzīvē ;) Un daudz reizes redzējis, kā paslīd zem mašīnas starp priekšējo un aizmugurējo riteni. iedomājies, kāds ir meža ceļš- tās ir iebrauktas pēdas, kuras ir zemāk par apkārtējo augsni. Turies pie roktura un slīdi pa špūres malu zem mašīnas. Elementāri. Tur nav jābūt pad džipam. ;) Turklāt netiek minēts, kurai kājas daļai pārbrauca pāri- varbūt tikai pēdai.

Par atmiņu- Tu esi kādreiz lauzusi kaulus? Ja esi, tad droši vien zini, kādas tās ir sāpes. Ja neesi, tad varu pateikt no pieredzes (kādi 6 lauzti kauli kontā. Ne vienā reizē), ka tas ir ļoti nepatīkams process. Pieļauju, ka tajā brīdī domas ir tikai pie lauztās kājas, nevis pie mašīnas numura. Un tumsā arī visi kaķi ir melni...

Un vēl par ceļa izvēli- nu nav tā, ka izvēlās tikko redzamu taku...

Par pārējo daļēji piekrītu.

1) Es zinu, kā izskatās mežā un kā tur krīt. Tāpēc saku - 2 dienas domāju par to, kā tas vispār iepējams. Fizika kaut kā saka kaut ko citu, jo nu - kamēr meitene krita, mašīna uz vietas nestāvēja. Pie kam, ātrums nebija 5km/h - tas nenogāztu no kājām. Līdz ar to, aptuveni piemetot laiku, kas vajadzģs, la nokristu un to, cik tālu mašīna tajā laikā var pārvetoties, nu nesanāk man tā kāja tur apakšā. 

2) Ir bijuši lauti kauli. Tas, ko teicu par numura iegaumēšanu prombraucot, ar to bija jārēķinās puism, nez vai viņam bija plāns sabraukt meitenes kāju. Bet ar visiem lauztiem kauliem - vai tad neatcerās, kādā mašīnā iekāpa? Tad taču nekas vēl nebija salauzts. Tumšā, gaišā? Lielā, mazā? Tumsa ir tumsa, bet tumšu mašīnu no gaišas var atšķirt - viņa taču kāpa gan iekšā, gan ārā, attiecīgi bija pietiekami tuvu. Tumši zilu no melnas neatšķirsi, bet sudrabainu no tumšas - bez problēmām. Tas pats uz čaļa izskatu attiecas - viņa taču ar viņu kopā pavadīja ne tika 5 minūtes. Nu, iegaumēja tikai vecumu, kura amplitūda tāda apšaubāma, jo viens gals izskatās pēc puikiņiem, kamēr otrā galā jau ir pieauguša vīrieša skats. Pirncipā pateica neko.

3) Mašīnā mežā esmu bijusi ne reizi vien. Vienmēr tās bija knapi redzamas takas, lai neviens netraucē. 

Meitenes-Esat Uzmanīgas...
Ierakstīts

Interesants sacerējums. Es lakam vienīgā neticu tam, ka tas tā reāli dzīvē varēja notikt.

Paskatīsimies uz to no aizbraukušā čaļa puses:

1) Atstājot meiteni mežā bez mantām, bija jābūt vairāk nekā skaidram, ka brīdī, kad viņš brauks prom, meitene piefiksēs mašīnas numuru un modeli, ja to jau nav izdarījusi iepriekš. Ar numuru vien pietiek, lai, pat ja mašīna ir nevis viņa paša, bet darbavietas/drauga/nomas, tāpat viņš tiktu atrasts. Šo mūsdienās saprot visi. Tejau vīrieši izteicās, ka nevēlētos, lai auto nr tiek piefiksēts, es tātad neesmu vienīgā, kas par to iedomājās.

2) Jau minētās kameras. Tās ir neizbēgami visur. Tas arī nevienam nav jaunums. Kombinējot meitenes telefona atrašanās vietu ar to, kas redzams kamerās tajā laikā tajā vietā, īsto auto var atrast ļoti ātri. Tas arī nav nekāds noslēpums. 

3) Ieguvums no šādas darbības ir nulle. Naudas meitenei nav, ja jau šādi to meklē, tātad maks nav ieguvums. Telefons? Pat, ja tas ir jaunākais iPhone, tas ir izmetams, jo lombardā to nevar likt - parādīsies licēja vārds un uzvārds, ziepes vien būs, bet kamēr atradīsies pircējs, telefons jau būs bloķēts. Ieguvums Latgalītē arī tuvu nullei, pie kam puse pārdevēju neņems, ja sapratīs, ka neesi telefona īpašnieks - viņiem tāpat policijas vizītes jau ir ierasta lieta. Dzīvokļa atslēgas? Bezjēdzīgi. Pat, ja meitene viņu sagaidīja pie savas kāpņutelpas, tajā tomēr ir vairāk par vienu dzīvokli. Tagad klejot gar visām durvīm, meklējot īstās? Tā var gan pa degunu dabūt, gan policiju kaklā. Pieņemot, ka čalis ir sasodīti veiksmīgs un pirmās durvis, ko viņš slēdz, ir īstās, tāpat riskanti. Grūti izvēlēties, ko satikt dzīvoklī būtu sāpīgāk - vīru vai buldogu. 

Kāpēc man šis stāsts izskatās pēc zinātniskās fantastikas?

1) Par daudz drāmas. Par daudz. Esmu pati tikusies ar visādiem kretīniem - ir mantas atņemtas, ir nazis pie rīkles bijis, sista un žņaugta, bet nekad ne viss vienā reizē. Ja meitene vispār ir bijusi pamesta mežā, tā daļa par paslīdēšanu un sabraukto kāju ir puķītes, lai vairāk žēl. Es tiešām divas dienas galvā pārdomāju visus iespējamos scenārijus, kādai būtu jābūt vietai, mašīnai un visam pārējam, lai paslīdot un krītot, stāvot blakus vadītāja durvīm (principā mašīnai pa vidu), pie kustīgas mašīnas, meitenes kāja vēl paspētu nonākt zem riteņiem. Ikaruss? Limuzīns? Tam bija jābūt kam garākam par minivenu, pie kam, pēc loģikas, pieņemot, ka meitene paslīdēja tādēļ, ka turējās pie durvju roktura, kas vispār ir vienīgais iespējamais variants, kā nonākt zem riteņem, pieņemot, ka čalim bija ikaruss, rēķinot mašīnas kustību un to, kā tajā brīdī kustās līdzi ārā stāvošais, jo tur versijas nekādas dižās nav iespējamas, viņai kāja zem ikarusa bija tīšām jābāž, jo citādi tā tur nonākt nevarēja. Visa vēl dramatiskākai noskaņai, nevarēja jau nepieminēt, ka ārā vētra. 

2) Mašīnas marku/modeli meitene neatcerās, krāsu arī nē, par numuru vispār nerunājot. Pat ne tik daudz kā to, ko spēj sagremot jebkurš cietušais - mašīna tumša/gaiša, buss, džips, parasta vieglā mašīna? Nē, nekā tamlīdzīga, jo tumsā jau pat šo nevar saskatīt.

3) Man turpmāk būs paranoja no mana vecuma un jaunākiem latviešiem. Vecums 5 gadu intervālā, pie kam tādā, kad cilvēks ļoti mainās un 23 ar 28 sajaukt r principā neiespējami. Nu labi, es vienkārši laikam par daudz piekasos. Augums nav, matu krāsas un garuma arī nav, aptuvenā miesasbūve, nu nekā nav. Apraksts atbilst 2/3 puišu manā rajonā. 

4) Lieliskais glābējs ieradās tieši laikā - 40 minūtes. Par maz, lai meitene nosaltu, bet gana ilgi, lai būtu žēl. Un kā gan viņš tur gadījās? Brauca ar citu meiču? Šādām izklaidēm izvēlas tos meža ceļus, pa kuriem redzams, ka pēdējā pusgadā neviens nav braucis, lai izbēgtu no varbūtības, ka tieši šajā laikā, kamēr tie abi atpūšas, tur kāds izdomās braukt. Sakritībām neticu. Otra lieta tajā pulksteņa sakarā, kas mani mulsina, ir precīzais laiks - 40 minūtes. Nevis pusstunda, nevis aptuveni stunda, kā strādā laika izjūta tādam, kas mokās sāpēs, bet precīzas 40 minūtes. No kurienes tik precīzi?

5) Slimnīcām ir jāziņo policijai par šautām un durtām brūcēm. Sabraukta kāja var būt arī sadzīvisks negadījums, pie kam, tā neliecina par slepkavības mēģinājumu, līdz ar to policijai ir pie vienas vietas. 

Tas tā - sauciet mani par kašķīgu, bet ticības tai pasakai man nav.

Es gan te pie reizes piemetināšu pāris lietas, ko der ielāgot, lai neiekļūtu līdzīgās situācijās:

1) Neņemt līdzi neko vairāk kā to, ko var salikt kabatās. Atslēgas, telefons, sīknauda busam uz mājām, prezervatīvi. Ko vēl vajag? Ja viss būs kabatās, nebūs jāsatraucas, ka var palikt bez somiņas. Pie kam, potencionālajam apzadzējam uzreiz būs skaidrs, ka zagt nav ko.

2) Darba telefonu izvēlēties maksimāli lētu un prastu. Es lietoju Nokia 3310, nu nevienam nav ienācis prātā man viņu zagt. :D

3) Iegaumēt mašīnas numuru, pirms tajā kāpt. Ja nepazīstama auto marka, vismaz ielāgot logo. Ja nav sanācis apskatīt mašīnas purnu, 90% gadījumu tā pati bilde būs uz stūres.

4) Kādam vienmēr ir jābūt informētam, ka kaut kur dodies un pēc cik ilga laika plāno atgriezties. Manā gadījumā taksists - vienmēr lietas kursā, kur nolika un kad jāsavāc. Ja kas mainās, zvanu un saku. Nu neticu, ka nav pilnīgi neviena, izņemot klientus, kas zinātu, ar ko meitene nodarbojas. Vienmēr ir vēl kāds.

5) Nekāpt ārā no mašīnas, kamēr visas drēbes nav mugurā. Mētelis uz priekšējā sēdekļa? Varētu padomāt, ka no aizmugurējā to nevar paņemt.

Kapeic Latvija Meitenem Tadas Cenas 60-70 Evro?
Ierakstīts

Palasīju un pasmaidīju. Kā dienas anekdote derēs. :D

Sāksim ar to, ka latu laikos 30-40ls skaitījās normāla cena. Šeit ir kaudze diskusiju, kurās tas tiek minēts un neviens par cenu nav sašutis (Izņemot atsevišķus gadījumus).

Tagad ņemam valūtas kalkulatoru. Ko mēs iegūstam?

30ls = 42,86€

40ls = 57,14€

Par ko izbrīns? Par to, ka prostitūtas prot valūtu konvertēt? Saprotu, ka jums labpatiktos maksāt joprojām 30, bet nu jau €. 40€ izklausās neadekvāti daudz. Bet tas tikai tā izklausās. Cik daudzas no meitenēm, pie kurām jūs gājāt par 30ls, reāli būtu gatavas nomest jums cenu par trešdaļu? 

Vairāk uztrauc, kādēļ vakaros ir tik maza izvēle :angry:

Lielākā daļa man zināmo meiteņu, baidās strādāt vakaros un naktīs. Domā, ka tajā laikā apkārt klejo tikai alkoholiķi un narkomāni. 

Es saprotu, ka jums šķiet dīvaini, ka meitenes ar šādu profesiju atsakās no naudas, bet arī mēs spējam izvērtēt, kas mums ir un kas nav nepieciešams. Reti kura ir tāda, kas nevienam neatteiks, bet pie tādām otrreiz parasti neatgriežas. 

Kā Cīnīties Ar Atriebējiem
Ierakstīts

Gudriniek kur to pantu izraki?? Pats sazīmēji, es varbūt varu tik pat labi sazīmēt pantu kā pret mani izturās un pateikt mentiem lai mauku iebāž būrī uz desmit gadiem gudrinieks atradies, nav dūmu bez uguns un nav naids bez iemesla , ja kaut kas ir jākurina tad značit sūdu čupa (maukas) sākušas pamatīgi un neizturami smirdēt tā ka kaut kas lietas labā jādara...

Civillikumu izstudē, tad šādi vairs nerunāsi. Arī Satversmē par šo ir kāds teikums, bet Tev es precīzāk neminēšu. Iesaku iegaumēt, ka ip adreses ir ne tikai meitenēm :P

Paarmetums Tiem Kas Paarmaksaa Maukaam.
Ierakstīts

Puikas, puikas! Ja jūs kaut ko pērkat, jums taču patīk, ja prece ir glīti iesaiņota? Šajā gadījumā mūsu apģērbs, apavi, apakšveļa, frizūra, smaržas arī ir tas iepakojums. 

Saprotu, ka ir tādi indivīdi, kā reaals, kam tas viss ir pie vienas vietas, bet šajā forumā ir gana daudz komentāru par meitenēm, kuras ir neatbilstoši ģērbušās. Līdz ar to...

Ierakstīts

Katram ir tiesība uzskatīt ka lieta vai pakalpojums maksā tik cik maksā. Es nevienu, un vēl jo vairāk Tevi pamācīt vai ko Tev aizrādīt netaisos.

Bet droši vien arī Tu esi dzīvē saskārusies ar sajūtu, ka lieta ko Tu nopērc maksā krietni lētāk, nekā no Tevīm ir paprasīts, un vēl sāpīgāk ir ka Tu samaksā par lietu, kas pilnībā neapmierina Tavas velmes, Tu jūties apkrāpts. Visi laikam saprot, ka cenas ir dažādas arī līdzīgiem pakalpojumiem, - pie friziera var aiziet pa 5 ls un arī pa 50 un droši vien vēl dārgāk. Tad laikam autora domas izklāstijums ir tāds, ka Rīgā ir daudz meiteņu, kuras prasa maksimālo iespējamo cenu bet pakalpojuma kvalitāte salīdzinoši ir diezgan zema un galvenais iemesls tam visam ir klienta nespēja spriest objektīvi. Bet pēcāk autors aiziet pie šīs pašas klientes, kura saka, ka viņas cenas par šī pakalpojuma apjomu un kvalitāti ir tāda un ir klienti, kas ir gatavi par to maksāt. Skumjākais ir tas - ka tas atbilst patiesībai. Un es piekrītu autora domām. Varbūt ne par tiem cipariem (10-15...), bet par ideju. 

Gribētu vēļ piebilst, ka tomēr nevar piekrist autora domām, ka visas meitenes ir "Tādas" un pret visām ir jāvēršās ar amizantām represijām. Šī lieta arī daudzas ir aizskārusi nepamatoti un foruma diskusija ir kategorijās - Jūs, mēs. Bet īstenībā ne vienā ne otrā pusē visi nav jauki un pūkaini un pretējā, - nelieši, krapnieki. 

P.S. bet diskusija jauka!

Es laikam neskaidri izsakos. Atvainojos par to. Redz, ja autors to būtu izklāstījis tik pat mierīgi kā Tu, es, visticamāk savu degunu te nebūtu bāzusi. Tā jau tas ir, pie kam iepriekš esmu to minējusi vairākas reizes - svēta šeit nav neviena puse, bet tamdēļ jau nav jākrīt galējībās. Tā visparizēšana bija pirmais, kas mani sadusmoja. Mani principā tracina pārspīlēšana.

Pilnīgi ticu, ka situācija ir tāda, kāda tā ir - ir meitenes, pie kurām jūs iesiet vēl un vēl, ir tādas, pie kurām šad tad var iegriezties un ir tādas, par kurām vispār nav skaidrs, kas pie viņām iet un ko viņas vispār dara biznesā. Un visas prasa aptuveni vienu cenu. Tas jautājums kaut kā ir jārisina, bet, ja to darīs ar autora metodēm, beigsies tas skumji.

Gan mēs, gan jūs esam cilvēki. Tad nu par sevi varu noteikti pateikt - ja pie manis dienā ieradīsies 3 tādi kā autors, viņi visi izlidos pa durvīm, bet tas, kurš būs normāls un atnāks pēc viņiem, jau vairs nesaņems 100% pozitīvu attieksmi, jo visi labi zinām, ka var censties kā gribi, bet sabojātu dienu grūti nomaskēt - rezultāts samākslots, prieka maz. 

Ierakstīts

Reaals, jo ilgāk lasu Tavus murgus, jo mazāk man ir skaidrs viens. Ja reiz prostitūcija Tev liekas netīra un pretīga, kāpēc Tu vispār ej pie prostitūtām? Ko Tev tur vajag?

Es nesaprotu, kā pataloganatomi var rakāties pa beigtu cilvēku iekšām, tāpēc nelienu morgos, nevis eju viņus nozākāt un stāstīt, cik tas viss ir pretīgi. 

Ja Tev tas viss tā riebjas, nu taču sēdi mājās. Gumijas lelle gaisu nolaida un izolācijas lenta nepalīdz? Nu 2x neaiziesi pie savām 10Ls meitenēm, būs jauna draudzene mājās - nenokar degunu, neraudi. Klau, ir ideja - ja man ir slikts garastāvoklis, es parasti piezvanu un izrunājos ar mammu. Varbūt piezvani arī Tu un ar mammu par šo izrunājies - varbūt vieglāk paliks..

Ierakstīts

ar šādiem textiem centies novērst uzmanību no topika galvenās tēmas.bet tā ir konkrēta un nopietna.Proti,mauku neadekvātā attieksme pret savu barotāju,naudas avotu. 

Ar šādiem tekstiem es cenšos pievērst Tavu uzmanību Tavam stulbumam. Izskatās, ka pats no sevis esi iedomājies nez ko.

Un ja neesi viena no tādām sūdīgajāmtad tev nemaz nebij šai diskusijā jāiesaistās ar sūdīgo mauku aizstāvības tēmu,jo tādējādi tu kompromitē pati sevi.

Citiem es neesmu ne lecīga, ne sūdīga, bet Tu šeit tā vispārini, ka tas nav izturams. 

1) Ja Tu prastu lasīt, tad zinātu, ka Tevis reklamētais aizliegtais izbraukums ir atļauts. Attiecīgā likuma 4. punktā tas ir atļauts. 

2)Ja Tu pie koptas meitenes tīrā dzīvoklī ienāc un uzreiz prasi veselības karti, 90% Tu izlidosi pa durvīm uzreiz. Tas ir normāli, ja meitene izskatās kaut kāda aizdomīga, vai arī, ja telpas apšaubāmas, bet ienākot vietā, kur viss ir kārtībā, tas ir aizvainojoši. Ja arī neizlidosi, pilnīgi normālas attieksmes, kādu Tu vēlies, nebūs, jo meitene jau būs apvainojusies, ka uzskati viņu par slimu. Kad iemācīsies to, ka arī prostitūta ir tikai sieviete, ar šo problēmām nevajadzētu būt. Protams, ja rodas aizdomas, ka kaut kas tomēr nav kārtībā, ir tikai normāli pajautāt. 

Paralēli varu teikt, ka pie tādas kultūras, kāda ir mūsu klientiem, es savu veselības karti arī izvairos rādīt klientiem, jo gana šeit jau redzēts, kā tiek pārpublicēti meiteņu īstie vārdi un fotogrāfijas no portāliem, kam nav sakara ar šāda veida komercdarbību. Man tas nav vajadzīgs.

3) Kad klients ir ieradies pie manis, viņš ir mans viesis. Kā tādam viņam arī būtu jāuzvedas, citādi rezultāts tas pats - durvis. Ja kāds nolems bizot pa visu manu dzīvokli un ieskatīties katrā telpā, policiju saukšu es - likumiski šādu tiesību nav nevienam, kam es pati nevēlos to vai citu telpu rādīt. Bail, ka pie manis būs draudzene? No vilkiem baidies, uz mežu neej.

4)

Centies nemaksāt naudu uz priekšu. Ja galīgi nekā,tad vismaz noliec turpat istabā uz galda,un piesaki maukai lai tānauda tur arī paliktu līdz procesa beigām.Tā būs reizē garantija jums abiem.Viņai-ka šāda nauda tev ir,un ka neesi atnācis ar tuk

su maku. Tev-ka šī nauda būs tev sasniedzama ja gadījumā kaut kas ne tā.Visbiežākais uzmetiena veids ko maukas izmanto ir šāds-nauda tiek paņemta sākumā,tad kaut kur aiznesta,tjip uz virtuvi,draudzenei,vēl kur,un tad kad sākas kaut kāda problēma un aiziet līdz tam ka nauda jāatdod,tad izrādās ka "'naudas vairs nav"',jo draudzene aiznesusi,vairs neatcerās kur nolikusi,vēl kas,utt,utml.Tāpēc neizlaid naudu no istabas,lai tā paliek turpat.Ja mauka godprātīgi pildīs solīto,un sniegs tev to ko solījusi,ok,nekādu problēmu,nauda paliek viņai.

Ja nē,tad nekaunējies naudu ņemt atpakaļ.Šeit ir tas princips kas piem.restorānā,----ja tev atnes zupas šķīvi kurā peld beigta pele,kura ieraudzīta ēšanas procesa laikā,vai tu maksāsi rēķinu? protams ka ne. Arī maukai nav jāmaksā ja tev netiek dots kas sākumā sasolīts.

Nē, jo negodprātīgu klientu ir tieši tik pat, cik negodprātīgu meiteņu. Šis ir tas moments, kad nauda var tikt savākta atpakaļ ar komentāru:"nu nepatika kaut kas..." Vienkārša iespēja nemaksāt arī par kvalitatīvu pakalpojumu. Tāpēc, vienīgais, ko ar to var darīt ir gadījumā, ja nauda tiek prasīta atpkaļ un netiek atdota - pašam vairs tur neiet un detalizēti izklāstīt savu redzējumu par to, kāpēc nauda bija jāatdod. Šeit ļoti bieži parādās tādi komentētāji, kas ieraksta pusei meiteņu, ka bija slikti, bet nepaskaidro, kas tieši. Jau sen pierādīts, ka tā dara nevis tie, kam tiešām pakalpojums nav paticis, bet, kas paši ir bijuši problemātiskie klienti - nerēķinās ar laiku (10min pa virsu ir ok, bet 2h un maksāt tikai par vienu - atkal grāvis), ierodas dzēruši vai ko citu lietojuši, līdz ar ko ir erekcijas problēmas, pusi sava laika iznieko mēģinot izdīkt kaut ko bez prezervatīva, utt.

Es parasti skatos, kam jāprasa nauda uz priekšu, kam ne. Ja klients izskatās pēc tāda, kam var neprasīt, neprasu. Ja izskatās pēc priekšapmaksas, šķiramies jau tikko tikušies, jo problēmas būs ne tikai naudā. Bet daudzas meitenes tiešām baidās no tā, ka viņām nesamaksās, nevis tāpēc, ka viņas būtu sliktas, bet tāpēc, ka var taču arī nemaksāt, tāpēc ņem priekšapmaksu.

5)

ja gadījies uzrauties uz sūdīgu mauku,nepaslinko,atver te profilu un ieraksti topiku,lai visiem redzams.

Padomu turpinājums sekos.  

Ideja laba, bet, tad jāizklāsta, kas tieši tur bijis - netīri dvieļi, runā pa telefonu visu laiku, dzērusi, vēl kādas problēmas, nevis :"Bija slikti. Punkts."

Šeit arī par topa aukšgala meitenēm ir dažādas atsauksmes. Jāņem vērā arī tas, ka tas, kas vienam liksies slikti, otram patiks. Te jau vīrieši paši sūdzas, ka nav normālu paskaidrojumu, kas tad īsti nepatika. Ar šo jums vajadzētu sākt, lai kaut cik uzlabotu savas izredzes. 

Ja Tavu piesitienu pārņems visi, normālu meiteņu vienkārši vairs nebūs. Neskatoties uz to, ka pats esi iedomājies, ka meitenes ar šādu arodu ir zemāki radījumi, tā tas nav. Ja gribi bezierunu paklausību ar tieši tādu attieksmi, kā esi sacerējies, kamēr pats nemainīsi savu, izmanto to linku, ko ieliku iepriekš. 

Ar problēmu, protams, ir jācīnās, bet ar šādu piesitienu arī tās, kam šobrīd ir normāla attieksme, kļūs riebīgas. Paši nopelnīsiet.

Ierakstīts

Nu tad lūk - pastāstīšu priekšā:

1) Lai varētu sūdzēties par pakalpojumu, Tev ir jābūt fiksētam līgumam, vai vismaz čekam, ka vispār esi pakalpojumu pircis.

2) Jāapmaksā pakalpojums pilnībā un tad jāgaida, kad PTAB sniegs izvērtējumu par pakalpojuma kvalitāti. Gadījumā, ja viņi pārkāpumu nekonstatēs, neko Tu atpakaļ nesaņemsi. Tiks izvērtēta arī iespējamā Tava vaina pie attiecīgās situācijas.

3) Pakalpojumu sniedzējam ir tiesības sniegt savu izvērtējumu par attiecīgo gadījumu - klientam ne vienmēr ir taisnība.

P.S. : Lai jau veicas - arvien vairāk būs meiteņu ar modinātāju un būs viņu tiesības precīzi pēc 60 minūtēm izmest Tevi, kaut vai nebūsi beidzis. Negaidīs tās vēl 2, kas Tev varbūt pietrūkst. Līgums beidzies, vari iet. To Tu vēlies panākt?

Ierakstīts

jā,tas būtu jauki,prostitūcijas legalizēšana,ceru ka tā tas arī notiks. Es noteikti būšu pirmais kas uzreiz aizies uz patērētāju aizsardzības biroju ar iesniegumu par nekvalitatīvi veiktu pakalpojumu. 

p.s tas ir tādu ko iespējams fiksēt un pārbaudīt(fake bildes,laika neievērošana,utml)

Un kā Tu domā pierādīt, ka laiks netika ievērots? :D

Ierakstīts

Izlasot visu augstāk minēto, sapratu, ka šo konfliktsituāciju var risināt tikai vienā veidā:

1) Jāpanāk, lai valsts atzīst prostitūciju par profesiju un iekļauj to profesiju klasifikatorā, pievienojot amata aprakstu - tas ļaus izvairīties no situācijas, kad meitene nedara to, kas viņai būtu jādara.

2) Jāpanāk, lai Patērētāju tiesību aizsardzības biedrība izstrādā noteikumus, pēc kuriem izvērtējams, kas skaitās kvalitatīvs pakalpojums un kas - patērētāju krāpšana.

3) Jāvēršas Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā ar lūgumu izvērtēt, kādas cenas ir pieļaujamas un kādas jau skaitās patērētāju krāpšana

4) Visas meitenes jāreģistrē kā pašnodarbinātas personas, kas viņām, kā komercdarbības veicējām, liks ievērot visus augstāk minētos noteikumus.

No kā rodas mauku lekšanās un iedomība?

Ja ar visatļautību domāji šo:

Atnāktu tāds kā Tu pie manis, kā korķis izlidotu ārā, paliekot ar pilnu maku, pilnu kuli un bez apkalpošanas. Ja nepaspētu Tevi jau pa telefonu pasūtīt dažas mājas tālāk.

Tad tā nav ne lekšanās, ne iedomība. Neviens nevar ne mani, ne kādu citu meiteni piespiest sniegt pakalpojumu kādam, kam es nevēlos to sniegt. Iemesli man nav jāpaskaidro. Neviens likums nevar piespiest mani, kā privātpersonu sniegt tādam, kā reaals, nekāda veida pakalpojumus.

Ar tādu attieksmi, kā tēmas autors, ideālā seksa partnere jāmeklē šeit

Ierakstīts

Tie argumenti, ka cena ir tik liela, jo redz "man nav konvejiera un jāiet uz solāriju" ir mazākā vai lielākā mērā maldinoši un norāda uz to, ka meitene šajā biznesā ir aizkavējusies (kas arī nav īpaši labi)!

Tu kaut kā ne tā saprati manis teikto.

Vai arī es konveijeru nesaprotu pareizi. Manā skatījumā konveijers ir tad, kad viens pa durvīm ārā vēl nav ticis, kad otrs jau gaida. Man tā nav - pati to neizturētu.

Un es nevienā brīdī neesmu teikusi, ka savu cenu prasu par to, ka konveijera nav, vai par to, ka jāiet uz solāriju. Uz solāriju es arī agrāk gāju, tas nemaksā tik nenormālu naudu. Tas, ko es komentēju, bija izteikums, ka visas, kuras nevar sazvanīt, kad jums ienāk prātā, ir mūžīgi aizņemtas ar klientiem - nē, tā nav, mēs darām arī citas lietas. Solārijs nebija vienīgā lieta, ko nosaucu. Un tam visam vispār nav nekāda sakara ar cenu, kā arī - es neprasu 40ls, bet arī par 20 nestrādāju.

Jūs no mums pieprasāt cilvēcīgu attieksmi, kamēr paši uzskatāt, ka mums jābūt pieejamām vienmēr, kad jums ienāks prātā. Nu tā arī nevar. 

Tā arī nesapratu, kas manos izteikumos ir maldinošs. 

Ierakstīts

Konveijers var būt arī pa 40 Ls, ja tev izdodas tikai 3 dienā sazvanīt.

Nu, nu... Man nav konveijera, bet sazvanīt arī nebūs tik viegli. 

Iedvesmojoties no iepriekš aprakstītās sarunas, sanāk tā:

Man zvana telefons:

Es: "Sveiki!"

Viņš : "Čau, gribu Tevi satikt!"

Es: "Ai, zini, man šodien jau 3 ir bijuši, piezvani citu dienu!"

Loģiski, ka man laikā, kad nestrādāju, ir izslēgts, vai es neceļu, jo vienkārši esmu aizmirsusi to izslēgt. 

Brīžiem mani nepamet sajūta, ka jūs domājat, ka mēs nekad neguļam, solārijs, frizieris un manikīrs mums nav vajadzīgs - viss rodas pats no sevis, mēs neatpūšamies ar draugiem, neapmeklējam kino un nedarām neko citu. 24/7 esam gatavas pieņemt jūs un ja jūs nevarat kādu no mums sazvanīt, tad gan jau mīcāmies ar kādu citu. Absurds.

Ierakstīts

nu,par to ka 10 latnieces ir peļamas,nepiekrītu.Pats  biju pie vienas ļoti skaistas blondīnes(tāda varētu prasīt visus 40 droši),prasīja 20 par stundu(jo laikam jau strādāja tikai uz sevi,nebija jādalās ar ""mamku"').Atnācu,iegāju,ieraudzīju,un....joka pēc pajautājuvai nevar pa 10 ls uz pusstundu.Tak jā,piekrita. Un tās pusstundas pilnībā pietika,jo ļoti labiņa bija. Tā lūk,10 ls. Un dzīvoklis bija super.Jaunajā projektā.Un pati super.

Vai, kāda jauka pasaciņa.. :)

Visi mazuļi tagad klausīgi iet čučēt. 

1) Mēs visi labi zinām, kādas ir dzīvokļu cenas Rīgā, pie kam jaunajos projektos. 

2) Meitene izskatās 40ls vērta - kurš no jums zin, cik maksā solārijs, cik maksā manikīrs, frizieris utt?

Es tā piemetu galvā, cik tas viss izmaksā, izdalīju ar 20ls no katra... Vai nu nav tas 40ls skats, vai nu dzīvoklis nav. Visticamāk, ka nav ne viena, ne otra, tāpēc kontakti netiek nevienam doti. Pie tām izmaksām, ar šādu cenu ir jābūt nenormālam konveijeram. Kaut kas te nav pareizi...

Ierakstīts

Ja Tu nebūtu tik lecīgs, daudz ko Tev varētu Tev pastāstīt. Bet Tev laikam vēl sāp tas viņdien nokostais krāniņš, ja Tu tā ārdies.

Un ko tad Tu gaidi? Ja pats atnāksi ar tādu attieksmi pie kādas, tad, lai cik laba viņa nebūtu, labi Tev nebūs nekad. Varēsi kaukt par visām. Bet pret tādiem, kas uzskata, ka viņi jau nekad nav vainīgi, meitenes vienmēr sliktas, arī kaut kas jādara, tas nu ir fakts. Domā, ka tikai starp meitenēm ir negodprātīgās? Kādi jūs paši kā klienti mēdzat būt, jums nav ne jausmas. Tādiem brīžiem tad arī tiek pietaupītas tās metodes,

P.S. - man nav jāuztraucas, ko par mani padomās. Pagaidām vēl neviens nav trāpījis ar savu minējumu, kas tad es īsti esmu,

Ierakstīts

Nu, ir jau bariņš meiteņu, kas ar savām likumu zināšanām nevar izcelties, bet ir arī tādas, kā es - pasarg dievs man kaut kas nepatiks un aiz restēm būsi Tu. Tas ir viegli. Ir vēl 1001 veids, kā piešūties tādam ākstam, kā Tu, kamēr mūs ierobežo tikai dažas rindiņas likumā. Veiksmi Tev, bet nepārcenties - bez prostitūcijas ierobežošanas likuma, pastāv vēl kaudzēm citu. Un, mēģinot panākt savu 10Ls programmu, uzskrienot virsū tādai, kā es, pret katru Tavu argumentu, man būs trīs citi.

Ar to es negribēju teikt, ka būtu jāpiedod nekvalitatīvi pakalpojumi, bet gan to, ka mēģinot pārmācīt tādas, atliek vien cerēt, ka trāpīsies tikai aitas.

Iesakiet Labu Meiteni No Pārdaugavas!
Ierakstīts

Sisskina lāci,tu meitenei pazvanīji un atļauju paprasīji pirms publicēji viņas bildes? Protams,ka nē!

Tapēc  jau neviena negrib likt savas bildes.  Tev taču nepatiktu ja meitene te ieliktu tavu privāto nr. un auto fotogrāfīju ar visu nr. Padomā pirms tā dari.

Nedrīkst pārpublicēt bildes, ja tās nav publicētas reklāmas nolūkos. Tās, kas nāk no draugiem.lv facebook utt. Tās, kas ir ieliktas publicitātes nolūkiem, ir pieskaitāmas reklāmai un attiecīgi pārpublicējamas pēc sirds patikas. Ja es pārpublicēšu Jacobs kafijas reklāmu, man par to nekas nebūs. Ja es pārpublicēšu kaimiņa bildi no draugiem, varu nonākt tiesas zālē.

Ierakstīts

alexxa izlasiija virsrakstu,neiedziljinaajaas lietas buutiibaa,un noleema paspiideet ar savu erudiiciju.,sagrozot visa jeegu.

bet alexxa,neiet te runa par to ka 10 ls,  lietas buutiiba ir taada ka pakalpojuma sniedzeeja ar sniedz labaakajaa gadiijumaa uz 10 ls veertu pakalpojumu,nevis uz 40 ls veertu pakalpojumu(kaa bija saakumaa soliijusi,panjemot uz priekshu naudu).Tas ar ir tas uzmetiens par ko visa šī jezga.

varbuut tu sniedz uz 40,bet runa te neiet parvisaam kopumaa,bet par negodpraatiigaam tava amata maasaam.

Alexxa uzmanīgi izlasīja pilnīgi visu diskusiju. Tāpēc arī varu pateikt, ka tas, ko Tu tur muldi par policiju, ir nepamatoti. Tas, ka visai mājai ir jāzin, kas notiek manā dzīvoklī, tā nu gan nav. Problēmas sākas nevis no tā, ka neesmu paprasījusi visai mājai atļauju, bet no tā, ja kādam šāda mana darbība traucē un kāds no mājas iemītniekiem par to ziņo. Tāda ir tā kārtība. Ja Tu zvani uz policiju pie manis stāvot, Tu vari šālēt dillēs - man ir tādas tiesības, sūtīt Tevi pēc politiskās pārliecības. Kamēr policija pati mani nav pieķērusi darām ko nelikumīgu, Tu vari ar nodurtu degunu vilkties uz tuvāko policijas iecirkni un rakstīt iesniegumu, lai pārbauda mani, uz vietas Tu neko nevari pieprasīt, ne pierādīt. Ar to vien, ka man ir sludinājums, Tu neko neesi pierādījis.

Par cenu - cena ir cena. Ja mutiskais līgums nav izrunāts līdz detaļām, neko nevar piesiet. Bieži dzirdu frāzi :"Cik Tu prasi par seksu?". Nu, nebrīnos, ka daudzas to izmanto, jo jūs jau paši nepajautājat stundu. Ja godīgi, dīvaini ir arī tas, ka jautājat, cik reizes stundas laikā drīkst. Ja reiz stunda, tad stunda. Ja stunda iet uz beigām un meitene par to brīdina, es tajā neko nosodāmu neredzu. Jums ir līgums par stundu - thats all. Ja viņa skatās pulkstenī, lai skatās, tikai lai iemācās to darīt tā, ka tas nav manāms klientam. Šo jautājumu labi risina rokaspulksteņi. Jūs nevarat bļaut par to, ka meitene precīzi pēc 60 minūtēm no jums atvadās. Pie kam, laiks sākas no tā brīža, kad esat ienākuši no novilkuši virsdrēbes un apavus. Citādi ar tādiem papļāpātājiem var dienu nosēdēt. Gribat pļāpāt, tas nost no laika. 

Tas tā - ja jau paliekam kategoriski.

Kas attiecas uz kvalitāti, tai nav mērauklas, līdz ar to, kamēr neesi panācis, ka PTAB izstrādā kvalitātes standartu, neko darīt, jāmaksā. Citādi mums te tūliņ visas būs sliktas, lai tikai jāmaksā nebūtu. Šobrīd kontrole pastāv tikai uz veselību, līdz ar to, bija sekss - nauda nopelnīta.

Ar šādu ideoloģiju ātri var palikt bez klientiem, bet idejiski tieši tā tas ir.

Likuma ietvaros Tu neko nevari izdarīt ar nekvalitatīvu pakalpojumu sniedzējām. Tiklīdz sāksi darīt ko vairāk, kā rakstīt iesniegumus policijā par aizdomām, ka kādai nav dzeltenās pases, likumu esi pārkāpis Tu pats. 

Ierakstīts

Vai kā te vienam traki gāja. Vai nu viņam kāda nokoda pincīti, vai arī man nav skaidrs, par ko tāds cepiens.

Likumu daļu es likšu mierā, tiem, kam nav miera, varu ieteikt apmeklēt šo saiti : http://likumi.lv/doc.php?id=169772

Kas attiecas uz daļu, kur klients nosaka cenu, tas nevar strādāt, jūs paši to labi saprotat. Tas kontingents, kas strādā par tiem 10ls, tāds arī ir. Tās, kas prasa vairāk, drīzāk atmetīs arodu, nekā nolaidīs cenu. 

Pie kam, pakalpojuma cenu nosaka pakalpojumu sniedzējs. Lai viņš tagad iestāsta, teiksim, Lattelecom, ka viņiem tarifi pārāk augsti. Veiksmi! :D

Nu, atnāks tāds reaals pie manis un kas? Viņš man tagad, ienākot manā teritorijā, diktēs, cik un kad viņš man maksās?

Iedomājamies situāciju:

Viņš ienāk, pasaka, ka maksās tos savus 10ls, jo vairāk no aldziņas nevar atlicināt, un arī tos pēc tam un varbūt? Takam, ka izlidos viņš no mana dzīvokļa ar blīkšķi. Policiju sauks? Lai VID vēl līdzi paņem. Man ar dokumentiem viss kārtībā, ko viņam tā policija? Sūdzēsies, ka es prasu vairāk, nekā viņš ir gatavs maksāt? :D

Karoč ieteikums slikta meiča - viņa aktīvi reklamējas gribu etc saitos tad dragājam savu pieredzi tajā saitā, vēlams tieši virs meičas sludinājma katru dienu nonstopā, VOT TAD UN TIKAI TAD KAS MAINĪSIES, sēit xtra ja kāds ko publicē viņām kā pīlei ūdens...

Ideja jau laba, bet reāli tūliņ sliktas atsauksmes būs par visām, kuras prasīs vairāk, nekā reaals ir gatavs maksāt.

Jā, ir jau daudz negodprātīgu pakalpojumu sniedzēju, bet šādi to problēmu neatrisināt.

Kotorie Prinimajut 18 Letnih
Ierakstīts
Es atceros, ka savu pirmo ļoti maigi samīlēju. Alexxa, tiešām sīkie ir šujmašīnas?

Kaut kas starp ziloņiem un dzeņiem. Pie kam siekalojas kā suņi. Vienkārši vāks. Tāda sajūta, ka viņi domā, ja jo stiprāk un ātrāk ņemsies, jo lielāki seksa karaļi būs. Pieļauju, ka pie šīs pārliecības viņus veduši internetā un citos medijos apskatāmie procesa videomateriāli. Tādi, kam ir ap 25, tie jau ir ņemami, kaut cik atjēguši lietu kārtību.

Kotorie Prinimajut 18 Letnih
Ierakstīts

Viņam problēmas rada tādas, kā es. Labāk lai nesaka nevienai, ka nevainīgs, problēma pamatīgi samazināsies. Es personīgi arī neņemu tos mazos nevainīgos. Neņemu, jo pēc viņiem jūtos tāda kā salauzta. Tā nauda nav tā vērta, lai pēc tam kā minimums atllikušo dienas daļu justos tā, itkā būtu nomesta no devītā stāva. Tāpēc mazos vispār neņemu, pietiek klientu arī normālā vecumā.

Nereal Foto
Ierakstīts

''apšaude beigusies, kara laukā miers''... :D ceru, ka visi dzīvi...

Vēl nekas nav beidzies... Īstā ballīte vēl tikai sāksies. Paskatīsimies, ko tad biedrs Salamander par mani zin. Netabildēšanu uzskatīšu par nekā nezināšanu.

Nereal Foto
Ierakstīts

Es jau arī iekārtojos - gribu redzēt, kas tad te galu galā būs. :D Tā tukšā muldēšana kaut kā apriebās - gribu zināt, par ko tad es šodien tieku uzskatīta un kāpēc... :) Vairāk jau gan mani interesē tā daļa, kāpēc...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.