Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Puikas, Elku 2 vajadzeetu njemt aaraa. Tajaa maajaa lielaakaa dalja dziivoklju iziireejas uz diennaktiim, meitenes mainaas biezjaak nekaa jums zekjes. Paareejaam peec tam gruuti straadaat, kas diennakts dziivokljus njem.

 

Varu ieteikt vnk pirms likt blacklistaa adresi, tad paarbaudiit, vai tas nav diennakts dziivoklis. Ja taa ir, tad vainiigaas vaardu un numuru pie staba, nevis pashu dziivokli. Ok ir iemest taadus dziivokljus, kur ne viens vien ir paarbaudiijis, ka shausmas, bet ja vienam nav paveicies - kauns meitenei, ne jau adresei.

 

Nee, es shonakt neesmu Elku ielaa, bet zinu meiteni, kas tur noiireeja dziivokli par peedeejo naudu un tadad ciesh no shii te ieraksta, lai gan jaunkundze simpaatiska un no citaam adreseem, kur vinja iireejusi, suudziibu nekaadu nav.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Scuko, Jums tok pa to galviņ vajadzētu uzšaut.

Jūs, kad neceļat klausuli, esat jau aizņemtas utt. Tad pofig veķer. Nopublicē Jūsu nummuru te un pie dirsas. Nomaina jaunu ZZ un airē tālāk.

A te daži izskatās no sava ikdienas nummura ir zvanījuši.

Vot prikiņ čalim zapara, brauca pie Tevis, a tur sieva piezvanīja. Dzemdē bļa !

A Tu viņa nummuru hujak un te iekšā. Un huj viņš viņu tā nomainīs.

 

P.s vienīgi varbūt čalim būs mācība nezvanīt no sava nummura. Un citiem arī pie viena, redzot šo te visu.

 

Neatbalstu publicēt tos nr, kas vienreiz zvanījuši un nav ieradušies - demogrāfiskās situācijas uzlabošana valstī jāatbalsta. Ir daži tādi, kas neierodas arī trešajā reizē - tos ir vērts apspriest. Vēl nav zolīdi publicēt vnk čupiņu numuru, bez paskaidrojumiem. Tas ir tieši tāpat, kā tad, kad par mums iemet numuru un pasaka:"Pie šitās neejiet", bet nepasaka, kas tieši pašam nav paticis. Varbūt viņam nepatika, kādā krāsā meitenei kurpes bija, bet to jau nepateiks.. Dāmas, esam korektas - ja kāds ir izpelnījies vietu šādā sarakstā, paskaidrojam, ko tik "jauku" viņš izdarīja.

 

Un par tiem, kas tiešām ir pelnījuši vietu blacklistā, kā viens nesens mans ciemiņš, nedomāju, ka meitenēm par viņu sievām būtu jāuztraucas. Kā jau iepriekš citā topicā minēju, ja reiz aplaupīja vai piekāva, tad labāk tikai vienu, nevis visas un sieva, ja manīs... Ēm, domāju, ka atskaldīs pašu ar kādu pannu vai mīklas rulli.

 

Meiteni, personīgi Tev pačukstēšu mazu noslēpumiņu - mums ir mūsu pastāvīgie klienti, kas zvana uz konkrēto ZZ, kuru esot tik vienkārši miskastē izmest. Izmetot to, izmetam arī savus klientus.. Nē, draudziņ, ja vien meitene nav no kāda no jūsu "saslavētajiem" kantoriem, kur operatores maina numurus 5x dienā, arī mums nav tik vienkārši tos numurus mainīt... (Tikai nesaki nevienam, labi? :rolleyes: )

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.