Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Masaža tagad
Ierakstīts
pirms 8 stundām, alex.bobchinsky teica:

Kā tur tikt? 

Ok, ne jau visi Rīgu pārzin, Mazā Matīsa iela 3, tas ir Rīgas centrālcietums. Ja nu tomēr vēlme apmeklēt nav pārgājusi, no dopiem ir stingra nieru masāža no vairākiem darbiniekiem🤣

Link to post
Stasja
Ierakstīts
On 28.10.2023. at 08:20, Porzingod teica:

Atskats par tikšanos pirms trīs mēnešiem pēc vairākiem puh sludinājumiem , ko ātri izdzēsa.

Info deva sarakstē. Takse bija trīs.pieci.nulle eur. Foto un apraksti atbilst daļēji. Vizuāli jauna māmiņa, pēc dzemdībām miesa ar krunkām un krokām, dupsim no aizmugures ļoti laba forma. Attieksme laipna un lietišķa. Vieta pašai nebija, sarunājām telpas, kas bija pieejamas un bija ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas norēķins, pēc dušas pie gultas. Tālāk nedaudz pamaigošanās, mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam dažādos leņķos misionārs un no aizmugures, kamēr varēja beigt. Procesā stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 30min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija vairāk zināšanai, varētu atkārtoti, ja dotu arī dupsi un būtu ērtāka loģistika.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,6.

Cap.JPG

 

Cap3.JPG

Visas tavas atsauksmes ir copy paste

Link to post

Еще одна охреневшая тварь! договорился что приеду сказала что на Ludza iela 56 находиться. приезжаю точно в назначеное время без опоздания она трубку не берет.30 минут пытался дозвониться так и не подняла. вот зачем так шлюхи делают договариваються клиент приезжает а они трубку не берут?!!уже 3 шлюхи так сделали за эту неделю! это новое развлечение у шлюх что ли ?!!

 

27115925 Ludza iela 56

 

 

"Aicinu ciemos pieklājīgu, koptu un dāsnu vīrieti. Sniegšu tev patīkamu baudiņu un neiazmirstamus kopā būšanas mirkļus. Cenas no 40-80€. Zvani un sarunāsim tikšanos"

 

ludzas_iela_56.png

Nu neiet džekam. Meitenes pat par naudu nedod
Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.