Nu ja nemaldos, Tu esi žurnālists, vai kaut kas uz to pusi.
Tādēļ, nebūtu vēlams kādreiz šeit apspriesto, vai vispār forumu kā tādu, ieraudzīt kaut kur sabiedriskajos mēdijos.
Vecīt, esmu Tiesību zinātnes students, un nekad pat neesmu iedomājies sevi saukt par žurnālistu. Par interviju ieminējos tāpēc, ka vēlos tikties ar krimināltiesību speciālistiem, profesionāļiem un, piem., biedrības DIA+LOGS pārstāvjiem, un uzzināt viņu viedokli par šo nozari, jo rakstu bakalaura darbu par bordeļu aizliegumu, un vēlos izteikt priekšlikumos regulētu un legālu bordeļu darbības nepieciešamību LV, tāpēc man interesē reālas cilvēku pieredzes, lai no tām varētu "izzelēt" argumentus.
Žēl, ka neesmu turīgs cilvēks, varētu iet pie meičām uz "konsultācijām", jo šeit forumā es, šķiet, neko neuzzināšu, ko nevarētu kasjauns lv u.tml. uzzināt.
Jebkurā gadījumā - vari neuztraukties par iespējamu informācijas izpaušanu no manis, jo nesaskatu nekādu lietderību tādai rīcībai,un neesmu žurnālists.
ALexxa, esi tik laipna un izglīto par šito. To, ka meičas ir pašnodarbinātās saprotu, to, ka jāmaksā VSAOI, ja peļņa pārsniedz minimālo algu, to, ka jāreģistrējās 30dienu laikā VID kā saimneiciskās darb'bias veicējam arī saprotu, bet nesaprotu, vai tas mehānisms vispār tiek realizēts.
Man CSP saka, ka nav dati par to, VID man saka, ka nav dati, Iekšlietu ministrija man atbildēja, ka nav precīzi uzskaites dati, un Nacionālas veselības dienests atbildēja, ka sagatavos atbildi mēneša laikā, bet šķiet, ka tu, Alexxa, spētu daudz lietderīgāk pastāstīt!
Pēc normatīviem aktiem, meitene, kas veic oficiālu saimniecisko darbību, DRĪKST izrakstīt rēķinu (vai kvīti, ja saņem uzreiz naudu skaidrā) par jebko - kaut vai "Galdu klāšana", "Atpūtas seanss", "Šovprogrammas demonstrējums", attiecīgi klientam grāmatvedībā var jautāt, vai tie ir attaisnojami izdevumi, taču to var noformēt arī kā "Darbinieku apmācīšanas un motivēšanas kurss", izsniedzot primitīvu sertifikātu u.tml.
Alexxa, lūdzu, dalies savās domās par šīs nozares lietvedības/grāmatvedības/organizatoriskām niansēm, tiešām priecātos par tavu konsultāciju
Ja jums interesē, varēšu uzdot kādus jūsu jautājumus vienam no atbildīgajiem par reidiem. Pēc 07.marta Bez tabu sižeta šķiet pragmatisks cilvēks. TIkšos ar viņu, lai parunātu par prostitūciju Latvijā...
Ierakstīts
...un kā es mēdzu teikt - nesaprotu krieviski