Strādā pie Simonītes/Ramonītes. Bruņinieku 51, cena bija laikam 200 par stundu...Iespējams,ka Mišela un Elīza kopā, bet varbūt pavisam citi zakji. Nebija lieku 200Ls lai pārbaudītu un ziņotu. Ejiet labāk pie tās pašas Simonītes. Tagad viņa ir indiešu dievība Kali(tiem kas neseko līdzi)
Nu , žani, no kuriem laukiem Tu esi, ja viņas Tev liekas labas? Vai arī esi viņu "sukjiks"? 9,5 balles var dot mums sen zināmajai Ramonītei/Simonītei, nevis tām lauku pelēm. Starp citu viena no viņām bija blondīne,jocīgi. Varbūt viņas ir nevis divas, bet vairākas?
Bet pasākums ir tieši tik garām,cik maksā. Jo viena tjipa ir kā zinātāja, otra izskatās,ka mācās. Ja nu gribās pa lēto nomesties Vecrīgā, tad variet mēģināt, bet ir redzēti daudz daudz labāki varianti...
Zonda, mani esi piemirsis! Atsuuti numurinju, es par 50LS skrieshus aizskrieshu... Riigaa taadus zakjus nemaz vairs leetaak nevar dabuut! Juus ko sapiipeejushies esiet!? Pat Simoniite tagad prasa 60Ls!
Taatad vai kaads ir bijis Skolas ielaa pashaa galaa pie 1. slimniicas - dziivoklis ir 6. staavaa ( laikam ) mitinaas tur 2 jaunas daamas - viena taada noshljukusi ar lielu tetoveejumu tajaa daljaa kur beidzas mugura un saakas dibens =) - shitaa mani neinteresee bet runa ir par otru - taatad taada blonda ar mazaas biziitees sapiitiem matiem ( kaadu laiku taada vinja staigaaja - tagad jau laikam atkal ir normaala frizuura ) un tetoveejums turpat kur pirmajai tikai taadi 2 mazi spaarninji vai kas tamliidziigs - jautaajums ir tieshi par sho meiteni - vai vinja arii straadaa vai arii taas ir tikai baumas - par pirmo esmu paarliecinaats ka ir peerkama bet vai otra arii???
Zakjim ir taada lellites sejinja, pagari taisni melni mati, augums OK! Teica, ka tikshanaas vareetu buut apmeeram 1,5 -2 h par tiem 50Ls. Praktizee Masonos.
Vinjai bija arii citas bildes ar milziigiem noshljukushiem pupiem! Un www. intimmeitene.lv komentos viens bija galiigi shokeets! Atvainojos apr citu saitu reklaamu!
Ierakstīts
Rexx,kur tu to zakji baltajos zābakos izcēli. Kaut kā man tā infa nelīmējas kopā. Kur tel.numurs ar kuru meilu jāliek kopā...