Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Dana, 26068513
Ierakstīts

He he biju pie šīs meičas.. es personīgi pie tās tās kas ZZZ pirmajā bildē.. bet uz so numuru vairaks meičas ar bildēm.. atbildeja operatore-saimniece uz gadiem 40-50g es jau sabijos domāu aiziesu apskatīsu un iesu prom.. bet bij jauna krievu meitene uz gadiem 25.. masāža vāja.. minets normāls.. analo nevarot.. bet nezinu sexsā kaut kas man nepatika.. varbūt mana vaina.. he varbūt sūdigi saprasties ar krievu jaunkundzem..

Sindija
Ierakstīts

Ha ha par to skapi.. nu tajā dzīvoklī bij maza virtuve, duša kopā ar toleti, un viena maza izstaba.. kur bij izvelkams dīvāns un liels skapis.. vairāk tur nebij vietas.. un kad es ģērbos promiešanai.. dzirdēju meitenes balsi no istabas kas runā pa telefonu.. a tā pati Sindija tajā laikā dzera šampi virtuvē..

Sindija
Ierakstīts

Biju novembra beigās, no sākuma nevarēja pati izstāstīt kur atrodas.. kad tiku iekšā.. vienistabas dzivoklis, koridors viss ūdenī, vannsasistaba ūdenī.. teica kabijusi kaut kādi čaļi iepriekš un visu salaistijuši.. un šampi esot dzerusi.. istabā malkas apkure tas biki tā kā romantiski.. meitene gara melniem matiem.atieksme laba visu laiku runīga un pati rokas palaiž.. tas man ļoti patika arī prom ejot uzšāva pa dibenu..

Tagad pats galvenais.. masāža glaidīšana.. uz 5 tad minets uz 8 sexs ai viņai tā gulta kaut kāds izvelkamais dīvāns.. visu laiku čīkstēja.. sākuma pati mani drāza jātnieces pozā.. tad teica ka ērtāk možbūs ka viņa gulēs.. bet nē.. visu laiku gulta čīkstēja.. kaut kas mums nesapaseja.. varbūt viņa ir man par garu.. ha gultu toč jāmaina.. un vispār jāpārvacas uz normālāku dzīvokli.. bet tā sexs mums bij 2x nu bet tā gulta..

tad vel kad gaju projām likas ka dzivoklī ir vel kāda meitene.. varētu būt ka skapī..

Spēcīgs Meituks....
Ierakstīts

Feiks..

Kads skatījos sludinajumu tā jau padomāju, jo sludinas 00-24, nevar tak normāls cilvēks drāzties 24 stundas dienā, kaut kad ir arī jāguļ..

tad kādu vakar ap 17.00 uzzvanīju.. šī necēla, domaju mož aizņemta.. tad pēc kāda laika tomer sazvanīju.. šī tāda miegaina saka nu it kā vari braukt.. tas mani jau biki sabiedēja..

aizbraucu uz Madonas ielu, šī saka pagaidi.. tā gaidu gaidu.. pagalmā sēž urļiki.. padomāju ka tik šie mani negrib aptīrīt.. bet viss bik ok.. tad pēc kādām 30minutēm tiki pie Aldiņas..

Domaju sāksim ar masāžu.. šī biki paglaudija teica ka nemakot.. ok tad davai sūkāt.. man ar visu gaidīšanu un visiem uztraukumiem.. ātri beidzu.. šī saka oj šis man bij pēdējais prezis.. vairak nekā nedabūsi.. kaut gan viņa sludinās ka bez gumijas ar minetu taisa.. tad viņa sāka stastīs ka vina nav gulejusi visu nakti nariki pie viņas nakushi.. un visādas basņas.. un vel stastīja ka viņai ir draudzene Inga smuka brunete.. tā ar es aiztinos neapmierināts..

tā jau meitene normāla, varbūt narkomāne..

Bet kopsh tās reizes ņemu prežus līdzi pie citam lai nesanak himičkas.. :D

Laura 27820179
Ierakstīts

Biju labu laiku atpakaļ.

Nu pēc sejas man patika, bij viņai bilde no aizmugures tur bij tā kā līdzība..

masāža viņai laba 10, minets bez gumijas zinu ka nav labi bet tā var labāk sajust un atļāva beigt mutē 10.. sexs uz 8 izstaipīts caurums.. atieksme ar man nepatika, kad beidzu tā viltīgi smīnēja..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.