Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
40$ = Bich
Ierakstīts
mad.gif Atklashu godigi ka shini sagruzitaja zemite musu chiksam ir grutibas ar pienemamu pakalpojumu snieghsanu esmu sashutis godisgi sakot lieta ir sekosjosha esmu jau pabijis 5borduskos pec kartas visur ir samaksai neadekvati ,nepienemami piedavajumi proti maksaju sakot no 20 ls uz augshu bet tolka nekeda izlaidushas pec velna motivacijas nekadas ne jau par skaistam acim es maksaju 25 Ls Meichu doma ir sekojosha pec iespejas vairak nopelnit bolot acheles shiT !!! vienreiz ar shitam mulkibam bus jaizbeidz Es saprotu maskava cits tirgus un marketings Ka neka Latvija ir nosaukta par naivo zemi !!!
Miesaskare=zaimoshanu
Ierakstīts

Atkariba ir jaarste vismaz ja ne neticigo antikristu vidu tad ticigo noteikti butiski ir atbrivoties no vazam ko tev ir uzlicis (bad ass) ir grupu un idvidalo kursi kurus pasniedz profesionali jus visi esiet indevidi kustonju forma jeb veidola par cilveciksam butnem man jus butu gruti nosaukt cilveciskums ir jaizkopj Nju ja dazhi no jums mak neslikti iejuties profesora ada cits macekla cits dieva lomu megina spelet ka nu kurais katra zinja jusu subjektiva aprobezota domashana ir jusu mirstigo kustonju zinja tas ka katrs no jums uzskata sevi par paraku anali orali vai morali nenorada jusu patieso vertibu man ir mazsvarigi par kjo tu sevi uzskati par gudru tipinju sagruzito vidu faksts paliek faksts arstejamie nevar but padomdevej tatad secinajumus izdarriet pashi !!!! Shengele love is for free

100 % sviests
Ierakstīts
sad.gif biju menesi atpakal melngailju 3 galigs sviests jutos ka nekurzeme proti ienaku ieksha 2 skuci vienaa tada pusaizmigusi no dirsas izrauta pec krokodila izskatijas okz izvelejos otru ap 180 cm 65 kg talak notiek neparezdamais biju pec dushas bet rokas gan vajadzetu taka nomazgat aizeju uv vanas istabu viss nolupis udens nav un nebus viss smird ka pekle ielej man kautkada sasmirdusha trauka ledainu udeni laikam no leduskapja okz es atteicos aizeju uz istabugu viss pussabrucis ka pec kara gultasvela sastavejusies Dievs vinj zin kas tur ieprinajies viss nekopts brutals amorals nereals; etiku skukis nezin prasija pirms iedevu- attieksme no sakuma likas okz bet velak vilos drazas ta nekas bet vislabak izpildija minetu par ciik man viss bija noskuts pat olas ta nezeligi apstradaja jutos ka septitajas debesis centos izpildit paris trikos no gagger styl ta saka gruzities tad tik man pieleca ar ko man ir darishana vispar iedomiga maita pat pielauzt neizdevas uz paris eksotiskam pozam (liku apgulties un kajas aizlikt aiz galvas) she tev daudz gribeji maz dabuji v ispar man vemt sagribejas jau pec ta briza ka vinjai saka no dzemdes meneshreizes slakties bet ar to problemu vinja tika atri gala nodomaju pie sevis kaut nesakertu kadu parazitu sev rikla nu ta laiks bija puse man zb es nemu galvu par pleciem un tinnos no turienes prom bet vel pirms tam piedavaju lielaku summu lai ta piekrit analajam un visam kas man tik vinja mni parprata un saka blatot (kas es tev gala esmu utt) zini es istinesaprotu shadus kustonjus kam rodas nesaprotamas pretendzijas pret taviem tikumiem es tac maksaju SHIT!!!!!
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.