Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
GFE opcijas
Ierakstīts
pirms 5 stundām, meklejujaunumus said:

Nu cik reizes mēnesī gribi pa to 1k kniebties? Nupat skatijos lidmašīna no Prāgas maksā ap 50-60 EUR uz nākamo nedēļu. Es vienreiz izsaucu ungārieti uz GFE, gandrīz apraudājos, kad šķīrāmies, tik ekselenti viņa nostrādāja. Baigi labi viņai sanāca. Gan jau čehietes arī tā māk.

Šitais labs varētu būt. Padalies, kur tos zaķus meklēji?

Meitenes-Esat Uzmanīgas...
Ierakstīts

Krieviem ir ļoti labs teiciens, "berižonogo, boh berižot!!  Bet stāsts nav par to. Jebkuram ir jātbild par savu rīcību, šeit ir smagi panti, viens, ceļa satiksmes negadījums ar cietušo, otrs cietušā atstāšana bezpalīdzīgā stāvoklī. Panti ir diezgan krimināli un var sēdēt pēc pilnas programmas. 

Pirms melot policijai (par naudu) izdomā pati, vai spēsi šo viedokli uzturēt līdz lieta beigsies( izmeklēšana, tiesas vairākas, jo būs apelācijas). Es domāju, ja viņu atradīs, viņš teiks, viņa pati, par naudu, viņa ir prostitūta utt. , kaut gan tas neattaisno viņa rīcību. 

Kā saka, ja melo, tad tuvu patiesībai, lai nav jāputrojas.

Bet mans Tev ieteikums, runā ar policiju, lai meklē to kropli un lai soda, bet zini, arī policijā nebūs viennozīmīga attieksme pret Tevi.

Lai veicas.

Kapeic Latvija Meitenem Tadas Cenas 60-70 Evro?
Ierakstīts

Ko Jūs te perās.

Ir veči, kuriem vajag vienkārši izšaut pautus - 20 - 40 Euro gabalā der. Nedomāju, ka pie šīs cenu kategorijs varētu ari ko gudru parunāt. Piedāvājums ir liels.

Ir veči, kuriem gribas gan izšaut, gan parunāt  - 60 -100 Euro gabalā. Te gan ir problēma, jo piedāvājums ir mazs, un arī nav mums tās kultūras, kas vācijā vai citur attīstītā eiropas valstī.

Ir veči, kam vajag visu un pie dirsa izmaksas 150 un uz augšu, piedāvājums ļoti mazs, ja ir, tad neadekvāts.

Ko darīt: ievest viesstrādnieces.

Labas Letas Meitenes
Ierakstīts

Lētas un labas, da te bļa dārgas un labas dabūt nevar, a tu lētas un labas. Vienkārši ir dirsā ar visu šo pasācienu. Esmu šo blandīšanos LV atmetis malā, jo ja parādās kāda jauna meiča, vismaz bilde, tad ienākot te, hops un atsauksme .... ai šita tā vecā dura..... vai ar smakošu kājstarpi utt. Kaput, vienkārši kaput.

Lētas un labas arī desas vairs nav, jo zirgu maļ klāt.

Tas tā, sagribējās šodien kaut ko pateikt.

25935195 Vai 29655494
Ierakstīts

nu jobtvai. Ko lai saka, kamēr skaidrā, valdos, bet ka ierauju sotaciņu, ta ir pizgets, pa labi pa kreisi, un tad nedēļu ar moraļnikiem mokos. Labi nodomāju, viss, tā bija pēdējā reize.....

kad man ir pohas, es jau vairāk sev nesaku ka tik daudz nedzeršu

... sāku just, ka šīnī jautājuma arī sev piekāpjos.

Morāle:

nesoli sev to, ko tāpat negribi darīt.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.