Protams, nē. Tas arī ir polikorektums. Savstarpēja cieņa utt. - tur pietiek vienkārši ar korektumu, nav jāiebrauc muļķībās. Jebkura sieviete? Nu, ņemsim galējības (ne par apspriestajām meitenēm šobrīd runāju - nošņurkušu, nodzērušos un nonarkojušos šļuru, kas uz ielas kļaņčī "1 eiro maizītei" es vienā vērtē ar savu sievu turēšu? Kā saka - da ņe v žis.
Baidos tu neesi sapratis domu par savstarpeju cienu Tu piemini ka piemeru Cilveku! (tas jau pirmkart), kam ir maigi izsakoties problemas. Ja kads ir slims vai nabags tas nav pamats to saukt par sluru! Ja kads prasa palidzibu tas nav pamats sevi vai savu sievu pozicionet augstak utt. Nu kur mes ejam? Varbut zini tadu krievu teicienu "ot chumy i ot sumy ne zarekajsja!"?
Sieviete ar lielo burtu ir tiem, kam jebkura sieviete ir ar lielo burtu te nav politikas - ta ir attieksme un audzinasana Mums pietrukst savstarpejas cienas ikdiena...loti. Vai tad ne?
Man vienam skiet nenormali, kad sini saruna dazi mierigi lieto vardu "mauka"? Tas ir Sievietes. Turklat vinas ar jums pat piedalas sini diskusija. Varbut mani audzinaja savadak, bet man tas skiet rupji un pavisam nekorekti
Ierakstīts
Fantastiski!!!!!!