Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Oljga (Fotoreal)
Ierakstīts

chau visiem.sory sen neatbildeju kk nesanaca man atjaunot paroli.velreiz paldiesinj par labam atsauksmem. :wub: 20min40 tapec ka cilvekiem gruti tagat.tas ir tik uz ziemas laiku.tapec ka es varu saprast cilvekus.runajot par emocijam vk man negribas kk pieterties cilvekiem kas pie manim nak,vaj nu nejaushi kk saskrapet vaj vel kk.visem sievas vaj meitenes blakus,a vk kk skanjas izdod nu man kk tas nepatik :rolleyes: savas bildes nelieku ar seju jo pec tam nevareshu aiziet no shi darba normali.jo vienreiz es liku savas a kads shaja foruma ielika un es iskiros ar savejo puisi.ne no visam vietam var izdzest bildec un ceru uz saprashanu shaja svera.

Oljga (Fotoreal)
Ierakstīts

Sludinās gadiem, numuri mainījušies steriem, slinkums tagadiņās precīzi meklēt. Laikam Stabu ielas gals bija. Katrā ziņā tā atslēgfrāze "na sms i gudki ne otve4aju" iegūlusies prātā uz mūžiem, lai ko arī nozīmētu neatbildēt uz "gudkiem" :)

u numurs mainits 1 reiz tikai. :P 617 beigas bija.a ta man shis numurs jau gandriz 3g  :P

Oljga (Fotoreal)
Ierakstīts

nu 30 neeee  :) un tie kirshiti bija nokachati nebija manas bildes  :rolleyes: man bija salauzies kompis ar bildem u nacas dabut interneta  :( un neesmu operatore  :P vk negribu visiem teikt adresi uzreiz.pustundu ieprieksh tad ja =) a ta pasaki adresi un gaidi sutkam ilgi =) medz gaities ka sievietes musu laika neatbilst bildem,a ir ari tak ka virieshi saka ka bus a patiesiba nemaz netaisas braukt. :mellow:  :)

Oljga (Fotoreal)
Ierakstīts

meitene apaliga (nav resna. vel pagaidam...) :rolleyes: paldies par jocinju =) es nepalikshu resnaka =) tikai ja palikshu stavokli =) a par tiem gudki,ir tadi kas pikstinas un cer ka es vinjem zvanishu =) nav naudas uz zvanu tad jau 100 punkti nav ari ar ko man maksat  :) pet kopuma paldies par labiem vardiem  :wub: 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.