Es gribētu to "Antiņu" redzēt, kas Helgas tanti pa trīs oranžajiem drebina. Pēc izskata atgādina palietotu tanti, kas autostāvvietās resnas pipeles skūpsta. Maximus 4 sarkanie.
Biju pirms gada, pavisam liesais variants. Viss tas pats, kas iepriekš ir aprakstīts. Granny tips 60+ , ja esi zolīds un ar standarta pipeli (14-17cm) ne pārāk resnu, tad ļauj iespraust dupsī. Pulkstenī neskatās. Tiek reklamēti brīnama kremi no Izraēlas. Naudu prasa pirms spraudiena un skatas, kas par fruktu tu esi. Un parasti uz duraku viņa mēdz izšaut cenu tipa, ja nu lohs - samaksās. Uz reiz pateicu cik gatavs maksāt, piekrita. Klasika+oral sarkanais un pelēkais; klasika+oral+anal trīs sarkanie. Tiem kam patīk German granny tips tad derēs, pārējiem - garām, iztērēts laiks - atvērs un uz reiz aizvērsiet durvis no ārpuses.
Mežciemā Eižensteina ielā atrodas. Nu jau 20. gadus viņa šajā arodā. Gadi sludinājumos nemainās, tas gan, mužigie 35. Ja tevi nebiedē, ka puse Rīgas vinu ir pisusi, tad nav slikts variants pa 50 eiram.
Centrs un autostavvietas meklesanas kaut ka nevelk!
Vai ir kaut kas dzirdets par Marupi, der ari pardaugava.
Variet ko ieteikt?
Brauc pie Sanitas no Mārupes - budžeta variants - mute, pīzda un dupsis - komplekts 5 lati. Bija mēģināta krīzes gados aptuveni 10. gadus atpakaļ. Kā saka bada laikos velns mušas ēd , bet tā bija tā "robeža", kad pipuks arī var atteikties klausīt un vispār sāc domāt nafig tev to vajag . Domāju uz šodienu Sanita vēl ir "pasakaināka" un arī klāsts plašāks noteikti, ļaus varbūt plaukstu dupsī iebāzt, kas zina, rekur tev ir variants - MĒGINI un pēc tam neskopojies padolies ar info, kā tev tur pie Sanitas no Mārupes gāja! Jā, starp citu, kas nav tev mazsvarīgi, ar parkošanos problēmu Mārupē nav .
Neko negaidīju piezvanīju. Patika meitenes balss... nu domāju, ka jāsaņemas un jāpamēģina threesome...
Aizbraucu. Renovēta māja. Dzīvoklis super.
Abas meitenes... 30, varbūt mazliet vairāk. Lana un Ieva, ja vārdi ir īsti. Varētu jau te sēdēt un kritizēt, bet abas simpātiskas, varētu teikt girl next door. Amizanti, ka abas izskatījās samulsušas... un vispār laikam es biju viņu tandēmam tāds kā pirmais klients.
Tādi nu mēs apjukušo ķērāmies pie lietas. Sajūta man bija tāda, ka es būtu aizbraucis uz skolas salidojumu un tad ar bijušām klasesbiedrenēm sapratis, ka nav ko zaudēt, viens otram patīkam, pamīlējāmies trijatā, kā jaunu pieredzi.
Man tas bija pirmo reizi, man patika. Nezinu kā tam būtu jābūt, bet es sen tādā pozitīvā nebiju bijis.
EUR 100. Par to visu. Man šķita, ka lēti. Būtu labāk naktī nekur nebraucis, izgulējies un pa tiešo ar ziediem un šampi pie viņām.
Gadījumā neraksti miklās slejas, rubrikas žurnālā Žirafe?
Vlads33 tavus postus lasot, tu esi slimo peteņu vergs jeb laizītājs . Tas ka tu esi jebanaška - tas ir jau visiem ir skaidrs . Labāk klusē n neaizrijies pišot sevi mutē - klauns tāds
Ir tāda darbone vārdā Darija tel.29841900. Viņai tagad noteikti ir virs 60+. Atrodas Purciemā Marsa gatvē. Vai tagad darbojas nezinu, bet dot visos caurumos.
Ir būts pie šīs dāmītes, kādus 7. gadus atpakaļ. Sludinās noteikti virs 10 gadiem. Bildes arī dzen nemaina. Tā kā uz šodien iespējams savādāks rumpis! Absolūti klasiskais variants visās izpausmēs. Dupsī iespraust neļauj, pārējos caurumos drīkst. Guļ kā baļkis, visu pašam jākoriģē. Atstāja tādu tīri mehānisku piegaršu. Tajā laikā par tādu pakalpojumu bija demokrātiska cena 20ls. Nedomāju, ka ir kaut kas palicis labāks, bet pa lētu naudu - izšauties - nav no sliktākiem variantiem.
Nesaprotu viņas pakalpojuma vērtību 120 eur. Virkne - kaudze ar prostitūtām, kurām ir tikpat labs augums un vēl labāks un koptāks. Arī attieksme,sarunas un apakšveļa laba. Un tas viss 60 - 80 eur robežās. Joprojām man jautājums - NAHUJ - divreiz pārmaksāt!!!!!!!!!!!!!!! :blink:
Nav gadījies man šitā. Reāli vecais tevi žēl palika. Nākošreiz iesit ar atvērtu plaukstu pa ausi un tici man gandrīz 100% jebkurai uz reiz pielec. Neļauj sevi turpmāk appist un pazemot.
Šitā prostitūte ir dešovka, bet katram savs Seklā pipuka skupstīšana ar divu pirkstu frikciju - nogalina Ko, lai saka, varu pilnībā piekrist džentlmeņu teiktajam, ka pakalpojumam ir jābūt min kvalitātei Skaidrs, ka katram ir sava mēraukla, tomēr saki, ko gribi, bet prostitūtas DINĀRAS pakalpojums nesver vairāk par 15eur.
Cik interesanti, ka pati prostitūta Dināra sāk piedalīties diskusijā, pieredzes apmaiņā par savu ilggadējo pieredzi - kaut gan viņa prostitūciju nepiekopj patstāvīgi - tas fakts! Atliek tikai www.intim.lv ieiet un katru nedēļu tiek likti dūšīgi sludinājumi. Nezinu - varbūt prostitūcija ir sezonas nodarbe, piemēram, kā slēpošana vai volejbols. Manuprāt šai dāmai pietrūkst pašcieņas un paškritikas . Galvenais, ka viņa nesaprot lietu pašā sakne, ka tu esi parasta prostitūta un ka tevi visi - absolūti visi, tikai un vienīgi piš jeb drātē pa naudu, tāpēc arī visi šā foruma apmeklētāji dalās ar pieredzi (pozitīvu, neitrālu vai negatīvu) , lai lieki netērētu savu laiku un naudu. Tas ka viedokļi atšķiras, tam tā jābūt - par gaumi nestrīdās. Kaut gan no daudziem izklausās ka tavi pakalpojumi ir pašķidri, pat INSTRUKCIJU sagādāja, lai uzlabotu tavas prostitūtas prasmes. Skaidrs ka arī tavā nodarbe cilvēciskumam ir jābūn! Ta kā DINĀRA skaties uz to gaiši, pielabo savus mīnusus, uzlabo plusus un esi ierindā - visi to grib un ar nepacietību gaida! B) B)
Vislētākais dāmīte Rīgā. Ļoti labs variants priekš karavīriem . Sludinās vēl joprojām, agija39 puh.lv . Gadus 5 atpakaļ viņai dupsī iespraudu pa 5LVL. Pieņēma Ziepniekkalnā netālu no Graudu ielas. Dzīvē izskatās krietni sūdīgāk, kā uz bildes. Spraust ļauj visur.
Ierakstīts
Rij vai špļauj ārā?