Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vairkas Meitenes Vienlaicigi.
Ierakstīts

Sveiki Biedri. Jau paris nedelas nopietni cinos pa portaliem lai savaktu vairakas Meitenes uz vienu pasakumu, nesauciet par slinki, tiesam esmu jau norakstijies e-pastus un nozvanijies ... bet nu viss diezgan ta ta ... varbūt var tomēr kāds izpalīdzēt un iemest kadu no zināmajām kas pacels telefona klausui ... kas uzzinot ka nebusim tikai divata uzreiz nepasutis un kas ir gatava braukt lidzi uz pasakumu nevis tikties uz stundinju vinjas apartamentos, interese visa nakts un naudas jautajums jau palicis otra plana jo pagaidam ne pa leto ne pa dargo varianti baigi sudigie ... XELP !!!

Ierakstīts

Soreiz tiešām ir stāsts nevis par divām, bet reāli vairāk ... var jau būt ka ar trijām varētu iztikt ... bet tas ka vispar biju redzejis pasakumu ... tad tas ir kadas nu 5 ... lidz pat 9 ... :)

Meginot pacelt visus vecos kontaktus, tiesi tada doma ienaca prata ... jamekle salons, bet taka latvija tadu cik zinu vairs nav ... tad jamekle kautkur arpus musu valsts robezam un pateicoties sim saitam, izskatas ka tuvaka vieta ir Warsawa polija :) Izskatas ka jabrauc uz turieni :)

Runajot par vecumu, nav jau laikam svarigi vai vecumam ir tiesa nozime, vai viedokli ... bet fakts paliek fakts :) SLINKAKI mes uz so savu hobiju paliekam :))))

Ierakstīts

u ši hobija partneri :) Baigais lugums izpalz ar informiju, jau labu laiku nedzojos pa musu galvaspilsetu un izskatas ka esmu galigi izkritis no aprites. Kadas ir iespas dab vienlaici vismaz 3 un vair Meitenes? Un vel pie tam sava teritorija? Ir kautkas ts visp realizams ja visu laici sak mekl? Varb varat padalies ar informiju par Meiten kur ir iespa piesaist draudzenes!

Minka77
Ierakstīts

Šito kujņu es nesaprotu. Tā vietā, lai vienkārši iemest numuru, tēlo te baigo gudrinieku. Nu un sēdi tur ar savu numuru, mudila.

Man jau liekas ka šitāda stila rakstītājus vaidzētu kautkā nobanot ... un pie reizes arī komentu izmest, nafig te kautkāda černuha un blatošana ...

Minka77
Ierakstīts

Hmm ... saulemenesis@inbox.lv, ar šo e-pasta adresi man viena dāmīte atsūtija foto, esot limbažos ar visiem apartamentiem un par 80 Eur ... seja izsmērēta bet baigi likās ka tā tomēr ir Minka77 tikai krūtis palielas, bet ja jau ir veikts tjunings tad viss sakrīt :) Vienīgi vel nedēļu atpakaļ e-pastu atsūtija a Jūs rakstat ka prom anglijā ... 

Slēgtais Klubs
Ierakstīts

Doma super par slēgto klubu, jo arī tur, nevaig jau uzreiz Meitenīti uz paplātes izlikt ... ieviest kadus 50Ls iestāšanās maksu arī atbalstu, nekadai Meiču testēšanai jau tur naudiņas nepietiks būsim reāli ... bet tiešām varbūt ieguldīt foruma attīstībai, kopējai un pats galvenais atsijasies gribētāji, tie kas kautkādu iemeslu deļ neko tādu nevēlas, arī nevaig, dzivojam brīvā valsti, katrs dara ko grib :) ... vispār atbalstu arī domu par privātu reālu klubu, to tad visu varētu pat apvienot un tiešām atsijāsies reāli cilvēki ar realām velmēm kuriem ši tēma ir tuva no ta teikt garamskrejējiem :) Bet nu man personīgi ņemot vērā ka esmu no provinces šis VIP klubiņš laikam nespīd, piedodiet bet ja tieku līdz rīgai tad tur ir diezgan daudzas kuras pa velti ir priecīgas mani redzēt ... a atsauksmes par provinces damitēm nezvai VIP klubu intereses :) Bet taka šis forums man ĻOTI patīk, esmu gatavs maksāt iestāšanās maksu lai tiktu VIP sadaļā ... kautvai tikai tapēc ka patīk man tas Sievietes ... gan tapat, gan pirkt gan karoče no 15 gadu vecuma maucu, netaisos mest mierā :)

Есть такое средство российское. Веромистин сильвер. Спрей. Ели уж случился миньет без резинки стоит иметь с собой и использовать. Вещь реально работает.ИМХО.

Eeeee a gde takoi kupitj, jestj v aptekah? Bez recepta? :) Nada nada nada derzatj v masine na vsakije pozarnije :)

Warning From L2012
Ierakstīts

vot vot.tapat ka viens noblaujas man nepatika.melnaja saraksta.uzreiz ieraksta melnaja saraksta.varbut nemaz meitene nav pelnijusi tur but

Nekad neesmu centies izprast Sievietes jo tas nevienam virietim nebus pa spekam :))) Bet dzive ir gadijies ka neista mirkli ietrapot dabu kautkadu sudu porciju tikai par to ka neista mirkli garam gaji :))) Un tikai normali ... tapec ka tur saka "Berezonava bog berezot" ... saja sadalja tiek runats par neadekvatiem dzekiem kadi protams ir, bet tas nenozime ka pilnigi visas Sievietes ir adekvatas :) Vai kada ta daris vai nedaris ... a fig vinj zin :)

Par Sievietem melnaja saraksta, patika nepatika tiesam ir gaumes jautajums plus garastavoklsi, menes fazes un visi citi sudi :) Bet tie 70% feik bilzu vai tadi gadijumi kad uzmet uz labiem cipariem jo atputies ar draugiem un esi izsledzis modribas haizivi gan ir bedigi un ar laiku padara aizvien neuzticigaku un neapmierinataku!

Bet kopuma, Meitenes, paldies ka Jus esat ko tad mes bez Jums daritu :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.