Domāju, ka katram no mums ir jāatšķir, kas patīk un kas ne, un jāsaprot kur ir sava vieta- šajā topikā vai citā. Ja tas viss patīk , tad ir vienalga, kas tas par šķidrumu - asaras, lieliska mineta atrītās siekalas, urīns, ūdens, squirta šķidrums utt. - tam nav nozīmes. Šeit ir veči, kuriem tas patīk un viņi dalās pieredzē, kontaktos utt. Ja tas kādam nepatīk vai gribas citus apgaismot un aprunāt, tad ir sajūta, ka viņš neko nesaprot. Vai nu arī kāds nav līdz tam izaudzis, vai arī nav spējīgs atrast beibi ar jebkādu škidrumu , tad šajā topikā nav ko vispār darīt. Mums neinteresē nekas cits kā tikai lai šļāktos kaut kas silts uz mums un jo vairāk, jo labāk !!!
Un mūs nebesī un mēs nepārdzīvojam, ja mūs apsquirto/apčurā beibe, mēs KAIFOJAM no tā, un mums pie vienas vietas visādas gudrības, pamācības vai lieki un neatbilstoši komentāri, kas nav saistīti ar silta šķidruma šļākšanos un ar to saistīto kaifu !!!
Es nezinu koraksta tās gudrās Universitātes, tāpat nezinu, kāda Jums katram pieredze ar šo squirt, bet varu teikt vienu, ka tas ir šķidrums, tas ir forši un man tas patīk ) Ar urīnu tam varbūt ir kāda radniecība, bet vismaz sievietei ar ko tiekos, tas ir daudz un nav pēc visām īpašībām kā urīns, jo mēs taču visi zinām , kā izskatās un smaržo urīns
Līdz ar to man ir pofigs uz visu, ko raksta gurdri pētnieki un runā tie, kam tas gadījies vai tikai ko lasījis.
Manā pieredzē ir bijušas vismaz 2 dāmas, kurām tas ir daudz, bieži un pietiekami, lai es saprastu par ko runāju
Urīns ir urīns, tas visiem skaidrs, bet squirta laikā tas nav urīns pēc visām mums pieņemtajām lietām!
Jo jābūt reti stulbam, lai neatšķirtu šādus 2 škidrumus )) Ja nu vienīgi nav pieredze, tad gan būs grūti atšķirt!!
Tapēc, uz priekšu kam tas patīk un kas to vispār var izdarīt. Tā ir jauna iespēja dažādot seksu un tas ir galvenais.
Nevajag strīdēties, kas tas ir! Ja patīk daram, ja ne ne. Runāt var daudz, no tā nav kaifa - vajag squirtot - no tā ir kaifs visiem, kas piedalās )
Ierakstīts
Domāju, ka katram no mums ir jāatšķir, kas patīk un kas ne, un jāsaprot kur ir sava vieta- šajā topikā vai citā. Ja tas viss patīk , tad ir vienalga, kas tas par šķidrumu - asaras, lieliska mineta atrītās siekalas, urīns, ūdens, squirta šķidrums utt. - tam nav nozīmes. Šeit ir veči, kuriem tas patīk un viņi dalās pieredzē, kontaktos utt. Ja tas kādam nepatīk vai gribas citus apgaismot un aprunāt, tad ir sajūta, ka viņš neko nesaprot. Vai nu arī kāds nav līdz tam izaudzis, vai arī nav spējīgs atrast beibi ar jebkādu škidrumu
, tad šajā topikā nav ko vispār darīt. Mums neinteresē nekas cits kā tikai lai šļāktos kaut kas silts uz mums
un jo vairāk, jo labāk !!!
Un mūs nebesī un mēs nepārdzīvojam, ja mūs apsquirto/apčurā beibe, mēs KAIFOJAM no tā, un mums pie vienas vietas visādas gudrības, pamācības vai lieki un neatbilstoši komentāri, kas nav saistīti ar silta šķidruma šļākšanos un ar to saistīto kaifu !!!