Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Austrumnieciska Izskata Tumšmate - 29834821
Ierakstīts

es savu īsto vārdu saku ļoti reti kādam , un ja es tev esmu pateikusi to , tad kāpēc tu to gandrīz izpaud visiem. Es tev uzticējos!.

Bet nu tagad zinašu ,ka pat patstāvīgiem klientiem neko privātu stastīt nevar. Un ta nebrīnaties ka esmu neruniga. Runāšu tikai pa dželu. Pašiem vajag nākt smaidīgiem un es smaidīšu.

Pareizi - nav ko.

Centrs
Ierakstīts

nu šeit pa 30Ls - bet nu tīri arī ok. protams .

pāris reizes biju. vienreiz bija karīna. otreiz simona - abas labas - bet simona no LaPerlas exsalona. tāka - sūdzēties nebija par ko - gan par attieksmi, masāžu, gan arī par meiteni. man patika. domāju ka ir tā vērts.

Ierakstīts

t.i. tā - foršāmeitene, ziņķārīgā, u.c. kas te ir . man ir kāposts , esmu Latvijā vēl līdz 1dienai - žēl būtu palaist garām kādus zaķus .

bet ja nopietni - te dalās viedokļi par meitenēm tas ir dabīgi - kas vienam nepatīk otram patīk. + saskare no klienta un intīmsniedzējas puses arī ir svarīgs faktors kāda būs bauda šai saskarai - tapēc būtu vērts kaut reiz izbaudīt.

Ierakstīts

to es uzrakstīju tapēc ka te pāris vienkārši lecās ka viņām ir patstāvīgie klienti. nu te jau arī vairāk vai mazāk tāds slēgtais pulks ir - arī var būt potenciāli patstāvīgie klienti.

šogad atbraucot tomēr var just ka meitenes tik daudz vairs nesludinās - un ir diezgan sālītas cenas - gandrīz vēl jautājums vai vērts te braukt jo lētāk ir aizlidot uz amsterdamu un atrast viskautkādas. vai arī tomēr atrast tiešām tās pa 100Ls - tad vismaz zin nav konveijer variants. un zarazu nesaķers ritīgi.

pats es skatos ne vecāku par 28-29 gadiem. jo grūtāk atrast vecākas ar labu ķermeni. pagājšgad uzdūros kaut kā virs 29g. vienai un jā . kaut kā nevelk tā vairs.

bet nu te jau ir tādas kuras varētu apciemot. paskatīties kā ir.

un tomēr ir vērts paskatīt tās kas neraklamējas( jo retās man liekas tik reklamējas) un ... tās kas liek sludinājumus.

Ierakstīts

pfff - pievienju smaidiņus . un kad nospiedu - iznāca tāds teksts. gandrīz vai iznāk lietot internet exlorer - jo caur chromu nevar pievienot komentus un caur firefox izmet ko tādu. t.i. labāk neaiztikt smaidiņus redz ko sadarīja >.<

gribēju pateikt tā -

oi - mīļās meitenes varbūt mums jāizliek savs sludinājums - esmu pieejams tad un tad, tajā rajonā - kāda no jums vēlas padalīties ar laiku( nu jūs jau saprotat par attiecīgu samaksu un par kādu laiku)

p.s. kāda no jums jau var arī atrakstīt man ar savu numuru - izskatīšu piedāvājumus no jūsu puse

Ierakstīts

oi - mīļās meitenes varbūt mums jāizliek savs sludinājums - esmu pieejams tad un tad, tajā rajonā - kāda no jums vēlas padalīties ar laiku( nu jūs jau saprotat par attiecīgu samaksu un par kādu laiku

p.s. kāda no jums jau var arī atrakstīt man ar savu numuru - izskatīšu piedāvājumus no jūsu puses

Pats saprati ko uzrakstīji ? © meiteni :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.