Nav gadījumā, no Sadovņikova 21, Evita – 24803888? Līdzīga situācija. Es zvanu, paceļ latviete. Norunājam cenu – 50Euro/h, forši. Es atbraucu, norunātā vietā, vienā no parāddurvīm paradās blonda galva. Smaidīga krieviete, gari taisni mati.., bet, paziņotā figūra – tālu, virs 60kg. Sūdīgi, nav mans, bet domāju pofig, seja smuka, paliks kleitā, būs normāli. Eju iekšā.. un, sakās... Norunātie 50Euro, izrādās, par 30min. 1stunda - 60euro.
Davai, es saku.
Un, te, no viņas...
„Ja ņepoņemaju, čto mi čjas budjem djelatj!”
Protams, turpmākajā filozofiskajā disputā nolēmu neielaisties, paņēmu savu jaciņu un prom.
Biju vasarā pie Evas, Bruņinieku + Čaka ielu rajonā. Patīkama izskata dāmīte gaišiem čirkainiem matiem, kopta, dzīvoklis normāls, bet es nepaliku, jo uzskatu, ka viņas vecumam, viņai varētu būt 35-37gadi ir par dārgu. toreiz, 60ls/stundā prasīja. Tāda stabila 40latniece, ja salīdzina ar citām, cenā no 60-70ls
Jāāā..., maziņa, smukiņa... Es staigātu, kaut vai nedēļā reizi, bet nafig tādu, kidalu! minets 2 sek. sekss, vienā pozā, un arii, pēc 3 minutēm viņa sāka skaļi bļaut, ka es net nobijos..., nu, tjipa es speciāli turot...,, tā aizliegts! Kam patīk, ka izmasē un nodročī, uz priekšu, pie Marikas!
Ja meitene ir super simpatiska tad 60Ls vēl varētu maksāt... Daudz labāk 1x 60 nekā 3x20 ar attiecīgo kontingentu Protams ja ir vēlēšanās "nokodēties" pret sexatkarību tad pa 20 visu laiku ir jāņem... Bet Man te dienās viena 100Ls paprasīja: meituks bija tiešām skaists-bet kautkā tomēr roka nepacēlās lai sotaku maksātu
Davai nedosim Foršo mentiem! Varbūt, viņai bērna prātiņs vēl, visādas muļķības , te raksta, kas uz viņu neattiecas, bet viņa tomēr ir viena no retajām meitenēm, ar kuru viss ir kārtībā gan izskata, gan attieksmes ziņā. Tagad bardaks, jo nav vairs suteneru, kam organizēt kārtību bija bizness. Bija no kā paprasīt, ja kas ne tā. A, no maukas ko paprasīt? Mauka par neko neatbild
nu tad besījaties tālāk. man nav sava foto ne jau tāpēc, ka negribu atklāties (tāpat seja noslēpta būs), bet gan tāpēc, ka nejūtos fotomodele...saprotiet, kā gribiet...ja vēlaties zināt, vai tas mans foto, paprasiet - personīgi es atbildu godīgu nē... klients izvēlas - riskēt vai nē...
Tavs godīgums Tevi ne pie kā nenovedīs. Savam izskatam vajag un var sekot. Tad, nebūs kauns savus foto likt, būs vairāk un normālāki klienti, naudas un tt.
Kā ignorēt, ja pat glītas meitenes kreisās foto liek?
Bet, vai tiešām nesaprotat, ka tā dēļ reāli zaudējat arī normālus vietējos klientus skaidrā prātā, kuriem sen ir apnicis šo Krievu ruļetku ar Jūsu kreisajiem foto spēlēt? Normāls fotogrāfs par naudu, jo nekā supermodeli iztaisīs. Ir taču piemēri
Alfa blokatoti (Alpha blockers) primári tiek lietoti asinspiediena pazeminásanai, bet tiem piemít ípasíba saistíties ar receptoriem, kuri atbild par sistema izdalítá adrenalina atpazísanu. Adrenalins tiek izdalits stresa situacija un caur simpatisko nervu sistemu tas paaugstina asinspiedienu, sasaurina asinsvadus, paátrina pulsu un elposanu, praimé muskulaturu. Viená várdá dara visu pretejo, kas butu noderígs prieks sexa. Alfa blokatori saistas ar adrenalina receptoriem un daleji novers minétos simptomus. Pats neesmu lietojis. http://peaktestoster...pic=644.40;wap2
Cik es sapratu, cilvēkam problēma, ne ar stāvēšanu, bet ar komunikāciju ar sievieti. tupa, bailes. Bailes pārvar ar preparātiem, paši zināt kādiem, vai trennējoties.
Un, ja uz telefona dispečere, ar jauku balstiņu, bet reālā, kā durvis atvērsies, tā nesagatavotam cilvēkam beigas, sirdstrieka garantēta! Īsāk, viss, kā dzīvē, gribi jautrāk, ej roc sludinājumus pats, pēc vecuma svara un auguma kritērijiem. Man ir gadījies kreisākajos, šeit lamātajos bordeļos-uz diennaktīm īrētos dzīvokļos „dārgakmeņus” atrakt. Bet, ja negribi riskēt, palasi forumu un turies pie pārbaudītām vērtībām.
+ Bet, eskorta servisa meitenes depresiju Tev neizārstēs. Viņas pašas depresijā. Nāksies Tev pārvarēt bailes un iet iepazīties uz ielas, ar normālām meitenēm. Veiksmi!
Alexxa nav nekādu problēmu uztaisīt tādu māju, shēma vienkārša ir viens liels īres nams kurā meitenes īrē dzīvokļus, tas cik viņai klientu nāk pa dienu nevienu neinteresē, jāmaksā ir tik un tik rubļiki dienā, gluži vai kā par viesnīcu, klients atnāk, pie konsjerža ir saraksts kuros dzīvokļos meitenes strādā izvēlas un iet nodarīt savas lietas. Kā redzam, nekā sarežģīta te nav, un pie mūsu likumdošanas tieši šāda shēma ir legāla. Jo : 1. Visām ir īres līgums 2. Dzeltenās kartockas ir uz viņu pašu atbildību 3. Mājas pārvaldnieks negūst labumu no klientu skaita un darbībām kas ir veiktas dzīvoklī, jo meitene visu naudu atstāj sev 4. Nekādu viltīgo klientu, kuri varētu pamukt nemaksājuši. Vot i viss, dzejstvuj.
Salikt novērošanas kameras, pie ieejas, un katrā stāvā - statistikai VID un mentiem
Ierakstīts
Sanda 25444950 ir blondīne draudzene. Bet, kā ir , neesmu mēģinājis