Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Uzmanieties !
Ierakstīts

Sveicināti, gribēju pabrīdināt , par šo sludinājumu http://intim.lv/lv/adv/read/hetero-woman-looking-for-sex/529883/index.html

Visu kas tur notika uzrakstīt būs ļoti gari un sarežģīti.

Īsumā, sazvanos sarunāju tikšanos Lidoņu 11. Piebraucu gaidu pie podjezda, nogaidīju vismaz 15 min., šī tik saka idu idu za taboi.. Jo tipa draudzenes dzīvoklis un nezin kodu.., tikmer gaidot jau esmu iepazinies bez maz ar visiem kas tur dzīvo.., pēc ilgās gaidīšanas nonaak., uzejam augšā un tad tas viss turpinājās laika vilkšana, tad viņai jāsataisas, tad jāpārģērbjas, tad uz poda jāsēž vismaz 10 min.., jaruna pa telefonu.., un visu laiku šas, šas , idu, podozgi.. Utt. Mani jau sākumā pārņēma sajūtas ka te kautkas nelabs notiek.., turpinājumā viņai atkal zvans, jaizejot viņaibpie draudzenes ārā, iedot maisiņu.. Gaidu gaidu, un protams ierodas vīrietis, sāk tur bļe, bļe, sto ona tut tvorit utt. Ķipa viņa dzīvoklis. Man nebij vēlme ar viņu skaidroties un uzreiz gāju prom, stulbakais ka samaksāts tika uzreiz.. Protams tā vāvere arī vairs nekur nav.., tā arī devos prom.. Pēc tam pēc ļoti uzstajigiem zvaniem pacēla telefonu vīrietis, iespejams tas pats, eica ka tas viņa telefons juau 4 gadus un karoče bezsakaru sāka dzīt..viss notiek protams krievu valodaa..

Īsumā tā, uzmanaties.. Sludinājums bij cits, bet to vairs nevaru atrast iespējams izdzēsa..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.