Piekritu Inspektoram , pie acu dakterīti jāiziet topik startējām , tur stāv vecas narkamanieties un ja atļausi iesaisties mašīna pirmā doma viņiem būs ko nozagt Tava mašīna....
1) Meklēju teiksim lētu 20-50euro,jo lētāk jo labāk ,bet tik tiešām labu un protošu , vēlāms līdz ~ 26gadi,kas brauc pa nakti uz viesnīcu! Bet lai ir skaists augums, un tik tiešām simpātiska seja! Jums jau te liela pieredze, līdz ar to esmu drošs ,ka kāds padalīsies! Pietiks ar klasisko un orālo, par gumiju ir vairāk nekā skaidrs, ka jālieto!
Tev ir divas iespējas. 1) piedzerties un iet uz kādu lētu bāru copēt dāmas. Iespējams, ka izmaksās dārgāk un nebūs labs augums un seja. 2) vienkārši piedzerties.
Tad nu taa, shodien biju izdomaajis aiziet ciemos pie kaada fejas un, atverot intimmeiteni, ieraudziiju jaunu sludinaajumu, izlasot taa saturu, biju mazliet viilies pienjemot vinja tikai arzemniekus, tad nu izleemu, ka buushu aarzemnieks un noleemu paabaudiit, vai manas labaas anglju valodas zinaashanas un sarunvalodas prasmes nav zudushas nu kas sliktaakajaa gadiijumaa vareeja notikt - atmaskotu mani un pasuutiitu, sliktaakajaa gadiijumaa, labaakajaa - tiktu pienjemts tik un taa, jo nauda tak ir un paliek nauda nu ko - megjinaats nav zaudeets un peec iisa briizha man tikai iedota adrese un devos turp, ieveroshu toleranci un publiski adresi nenosaukshu, kam vajadzees, tas pats noskaidros peec pusstundas jau zvaniiju pie vinjas durviim, dziivoklis praktiski centraa, jaunajaa projektaa, peec neilgas minstinaashanaas durvis atver videeja auguma, ap 165-168 cm gara, brunete, simpaatiska, slaida, es teloju tuuristu, sasvecinos un jau esmu iekshaa ( mazliet nervozeeju, un atbildu iisiem teikumiem, lai netiktu atmaskots ) paarmijam paaris vaardus, no teejas atsakos un uzreiz sanjemu piedaavaajumu iet dushaa, ko laipni pienjemu un juutos jau droshaak. Fiksi nomazgaajos un esmu atkal laukaa, kur meitene jau mani gaida, panjem pie rokas un ieved otraa istabaa, apmainamies paaris maigiem glastiem un vinja jau tup uz celjiem un speeleejas ap manu mantiibu, olas netiek aizmirstas, tad minets, protams, ar prezervatiivu, taisa labi, prot "deep throat", tiem, kas tankaa - taisa dziljo un rij iekshaa kaklaa, siekalas vien pa gaisu gaaja minuutes 5 vinja darbojaas, tad pieceelu staavus vinju, novilku to iiso kleitinju, kruutis forshas, stingras, ljoti labas un tieshi manaa gaumee, stabils 2 izmeers, smuki galinji liidz shim viss forshi, zinaaju, gan, ka shaaviens buus aatrs, jo biju ljoti uzvilcies, tiesa gan bija viens miinuss - nepatiikams aromaats, kad tikai novilktas biksiites, meitenei noteikti ir kaut kaada piena seene vai hlamiidijas centos elpot taalaak no vinjas un liku tik iekshaa metamo, protams, gumija virsuu! Beidzu aatri, tachu uzreiz tika piedaavaata masaazha, tas liecinaaja, ka mosh buus otra iespeeja tiesa gan, mani tas iipashi neiepriecinaaja, jo taa smaka no vinjas vagiinas bija apspiedusi visu veelmi, lai gan meitene tieshaam seksiiga, stingras kruutis un tikpat stingrs dupsis! Sanjeemu masaazhu un meitene tieshaam centaas, lai pieceltu manu metamo darba poziicijaa, tachu nekaa, ilgi vinju nemociiju, veel ar roku pameegjinaaja, tachu ne ne ne, man bija zudusi jebkaada veelme nomazgaajos dushaa un devos prom, laipni atsveicinaajaas, taadaa zinjaa tieshaam viss tip top, apartamenti ok, pati forsha, seksiiga, bet nu taa smaka apmekleet ginekologu noteikti vinjai vajadzeetu nobriiniijos, ka netiku atmaskots, vai arii, ja tiku, tad tas netika izraadiits
Ierakstīts
beztēma.
Parasti kad naktīs sanāk braukt garām tur stāv auto ar ieslēgtiem lukturiem. Tas ir suteners?