Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Agnese - 20074346
Ierakstīts

meiča kā meiča, nevar teikt ka makten kopta- tokš par nekoptu arīm šamējo nenosaukt. Tajā reizē pieņēma Purčikā- daudzstāvenē. Pati laikam no laukiem. Darbojas gon labi-visās iespējamās pozās-atdeve uz visiem 100 pročiem. Vēl moments kas ne visiem patiks: šamai uz teibla iraid kādas 3 trubas, bieži zvana - starp kokiem atļāvu atbildēt, pati gon bez atļaujas neatbildēja:D iraid vēl citi skatuves vārdi- laikam Linda un Amanda ja mans nekļūdās

Jauns Pakalpojumu Veids
Ierakstīts

reiz mans painteresējās par kniebiena iespējām un ciparu šajā gadījumā- paustais makten pārspēja gaidīto- 500 ja darbina šo vienu pašu un 300 ja kopā ar šamās puisi- laikam puisi nebij paredzēts darbināt:D īsti neatminos- puisis vai nu tikai lūr vai arī šamējo darbina kopā ar mani. Turklāt, ķipa par 1vai 2 st. Pieminētie roku darbi esot 80 vērti. Varbūt kāds jau ira mēģinājis no šī menu :D?

29894608 Natalī
Ierakstīts

Nu ko- mans atkal bij iejuties testa pilota lomā-ne tik sen šamējo padarbināja. Sludinās sexriga, 19 gadi, krūtis-3, pats zaķis neliels, foto īstas. Notikuma vieta-īrēta istaba Ganību dambī, 1. stāvā, telpa ķipa ofiss ar seksodromu- ieeja bez podjezda- taisni no pagalma. Zaķis ru- laikam Rīgā nesen- moš no kādas čuhņas - D-pils vai tml. Attieksme pozitīva, pakalpīga- pati jautā ko kā labāk darīt - ko pisējkungs vēlas:) biku pamasēja- tad minets un process. Darbojas labi, izdarbināju atkārtoti , vairākās pozās. Mis Latvija točna nava, feiss stipri na ļubiķeļa. Lai arīm šamā centās- palika konveijera iespaids- starplaikā uzklausīja citu klientu zvanus. Pasākums bij 30 zivteļu vērts. ķeksīša dēļ varat piečāpot , tokš speciāli nerekomendēju. Tā lūk

Elina (19) 28153607
Ierakstīts

Pirms kāda laika mans bij biku uzņēmis uz krūts- iegriezās graustā pie kapiem šamējo notestēt. Hatņiks pabriesmīgs, zaķis jauns, tievs, laikam no laukiem, tokš krūšu nava:( Negribēju meklēt citur- paliku un padarbināju.Pats minimums- kules atslogošana- bij darīts, tokš ne vairāk ne mazāk:) tāds mehānisks process - ne grama seksapīla un sievišķības-Zaķis tāds puicisks. Vienīgais pluss- draudzīga attieksme Varēj šaut atkārtoti- to ar darīju- pa nedēļu kannas bij makten iespringušas:) vai iesaku citiem- liels nē- vēl jo vairāk cipara 40 dēļ.

Mairita, 28212605 Jebšu Šausmas Komunaļņikā
Ierakstīts

Tā vienu dien mans bij biku uzņēmis uz krūts un nolēma apciemot Mairitu, 26 gadi, t.28212605, sludinās puh, ķipa jauka mīļa kacenīte piedāvā jauku mīļu orālo, klasisko un anālo sexiņu. Ap mēnsi mans nebij licis purkšķī- tamdēļ nolēma- atkal ir laiks:D Piezvanīju un jau drīzi biju klāt- darbības vieta bij noplucis nams Lienes ielas sākumā. ak, jā- šamā pauda ka pilns komplekts esot 35 zivteļu vērts. Nu tā- kāpņu telpa Vārnu ielas republikas laiku namā oda pēc runču mīzaliem- pats hatņiks būs daudz labāks- tā sevi mierināju, kāpdams uz 2. stāvu.Durvis atvēra nenosakāma vecuma tukla feja- 26 gadi točna nebija, vismaz 35-40, rumpi sedza vaļīgs plandraks, pupu aprises- iespaidīgas. tamdēļ nolēmu ka jāpaliek- sak labs pisējs pīzdu nebrāķē:D sākām virzīties uz istabu, kur bij jārisinās šīs drāmas pēdējam cēlienam- šāvienam pa purkšķi:D lieki bilst, ka dzivoklis kas izrādījās komunalņiks visai maz atšķīrās no kāpņu telpas un nama ārpuses- kaķu čuras tik nebij jūtamas- to vietā sīvs ēdiena gatavošanas smārds. labi ka vēl ceļā negadījās kāds cits šīs alas iemītnieks. Visapkārt bij skatāmi vecu mantu un bērnu rotaļlietu krāvumi, virtuves izlietne nemazgātu trauku pieblīvēta. Procesam bij paredzēts dažu kvadrātmetru būcenis- tāpat pieblīvēts ar visādām drazām. Tahtai, uz kuras TAM bij jānotiek, bij 3 atsevišķas daļas- bij redzams ka laiks un slodzes to nav taupījušas. Hren visu to- mans padomāja- galvenais tokš process- un devās uz vannas istabu. Lieki paust- tā bij tādā pašā stāvoklī kā visa pārējā izgāztuve. Kad atgriezos- šamā jau bij Ievas kostīmā- trakāku skatu pagrūti iztēloties- ja krūtis milzīgas un ļenganas- var būt vēl būtu so-so, tad milzu ļumošais tauku priekšauts bij pēdējais piliens šai drāmā- notikuma vietu bij jāpamet asinskāru dzinējsuņu vajāta dzīvnieka ātrumā:D vai iesaku citiem? Nu padomājiet paši, varbūt var piečāpot:D

26963659 Divas- Uzmanaties !
Ierakstīts

Vienu dienu šeptē mans sāka fantazēt-par mazu extreme un nolēma padarbināt to begemoķiku, kouč preference iraid slaidajām. Pirmā vilšanās par feikbildēm ar bij garām. Šamā kouč bij kā mučele, tokš pēc feisa okay, turklāt nebij tālu no šeptes- tepat centrā. Esmu rīcības cilvēks:) -pusdienas laikā piezvanīju un drīzi biju klāt. Garā ar bij , tokš procesa laikā nebij jūtama- nolīda maliņā. Pēc dušenieka resnule jau bij noģērbusies- nebij tik strašna kā sākumā likās- kannas točna 6. izmērs, resna gon, tokš ne izplūdusi. Sākām ar minetu- tas pārspēja gaidīto- stiprs un dziļš. Šamējā normāli masēja mantību ar savām kannām , tad pārgājām pie procesa. Jāsaka- tas arīm pārspēja gaidīto- darbināju ilgi, ar spēku un atbildības sajūtu:) No šamās bij jūtama viegla sviedru smarža- kas šoreiz makten uzvilka - citu reizi ir bijis otrādi. Sajutos kā īsts tēviņš :)- par pārsteigumu -uzbudināja šamās pakļāvīgums un pārmēra apaļums kurā darīju in-out-in-out ar savu nepielūdzamo instrumentu:D šamā tik stenēja un vērās pisējkungā ar ačtelēm, kurās bij tā kā lauku meičas apmulsums- tā kā lūgums:) Šāviens bij lielkalibra:D īsāk- sanāca pat ļoti okay piedzīvojums- pretēji sākotnēji gaidītajam- tāpēc never say never:) pats gan laikam vairs neiešu- tokš kam patīk resnules- pamēģināt var. Zaudējums- vienojāmies par 35 zivtelēm kouč sākumā nosauca 40. Lai spēks ar jums- pisējkungs atkal ir runājis:)

26963659 Divas- Uzmanaties !
Ierakstīts

ne tik sen sludinājās intim.lv un hvz vēl kur- šodien čekoju, tokš vairāk neatradu, bildēs bij ķipa modeles- 23 vai 24g- sludiķī solīja baudas virsotnes un debesmannas upes- taisni kā tautas kalpi pirms pašvaldību vēlēšanām:D Koroče nesen pēc korporaķivņika mans bij labā kunga dūšā-hormoni šāva pa bēniņiem- piezvanīju šitām- pieņēma šekupat centrā uz Baronenes, nebij tālu jāšpacierē- mans pēc 10 minūtēm bij klāt kā štiks. OMG... - tas ko ieraudziju aizmēza pat vispieticīgākās cerības- viena tieva gara kā slieka- točna gadi 35, feisā uzdzīves pēdas, otra jaunāka, tokš resna kā grūsnējs begemoķiks vai kas uz to pusi. Piedodiet "dāmas" par epitetiem- bet nah...tā jāpūš miglu acīs- Pus gadu atpakaļ mans bij šitās ieraudzījis maskačkā

- toreiz ar aiztinās ko nagi nes. Koroče šito kantori- pa taisno uz blacklistu

Lana 28-137-285 ( Un Kira)
Ierakstīts

Ne tik sen mans izdarbināja Lanu ar lielu atbildības sajūtu. Laikam gon nebij šeku iztirzāta. Sludinās sexriga- 23 gadi, 170 cm, 54 kg. Uzreizi jābilst ka foto feikucis, tokš zaķis simpātisks, tumšmatains, komunikabls kouč biku paliels- nava no smalkajām, komunikācija ru. Darbojās īrētā hatā netālu no Duntes sky. Darbojas ar atdevi- mans var bilst tik to labāko, kouč par mis Latviju šamo nenosauksi. Zaudējums- 35 zivteles par dubulto pamidoru iztukšīti:D vecums atbilst sludinājumam, viss gumijniekos. Pa to pašu numuru sludinās arī puh kopā ar otru zaķi- Kiru, šamā ar tajā reizē bij otrā istabā. Šito Kiru ar mans izdarbināja, tokš citā reizē. Lieki paust ka ar Kiru tāpat komunikācija ru. Kira iraid biku apaļīga, neliela auguma blondīne, simpātisku 3 izmēra piena kannu īpašniece. Vecums ar kādi 23 gadi, pēc feisa savdabīga tokš kroko nava.Attieksme super tokš kaut kādi nevedās process- moš pie vainas bij izļurkātā guļvieta. Mans darbinājā šamējo cowbojā- šajā pozā piena kannas bij īpaši simpātiskas, tokš bij ohūnais troksnis dēļ gultas un šamējā cowbojā pa manam labi nepratās- pietrūka šurpu- turpu brīvgājiens- šamā tik mīcījās pa virsu Tamdēļ mans Kirai izšāva savus tomātus misionārā - kas tāpat bij okay. Zaudējums 35 zivteles, tokš Kirai šaut otru reizi nebij luste. Īsāk Lana nava slikts variants pa manam. Par Kiru nezinu, tokš pamēģināt var.

Marianna, 26143601
Ierakstīts

Ne tik sen mans pie šamējās izšāva riekstus . Pieņem Cēsenē, teicās īrējam istabiņu, tokš pasākums ostin ož pēc salona:) manam personīgi nav lieli iebildumi tokš -uz un -no dušenieka bij jāšpacierē pa koridoru. Tur vaigā nevienu nesa

stapu- tokš citā istabā process gāja divdirsu augstumā- bij dzirdams caur duravām. Zaķis pats tumšmatis:D simpātisks, miniatūrs, krūtis gon mazas, komunikācija-ru, tokš bij okay. Sāka ar masāžu- tā bij virs vidējā- šamā masēja gana ilgi- ar ķermeni ar. Tad feins minets un process, par pozu dažādību nebij jāsūdzas, stellēju līdz pamidoriem :D kopumā varu teikt tik to labāko tokš vienīgais mīnus- nedraudzīgs ceņņiks- 45 naudiņas par "single shot" Ak jā, šamā pauda, ka nemazam neesot Marianna, bet Katja, iedeva citu numuru ar -ķipa savējo- Marianna pēc teiktā iraid apaļīga blondīne- koroče viens kantoris

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.