Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Konsumācija
Ierakstīts

Pasākums kā tāds jau gadus 5cus populārs, vairāk gan Tinderī, tur gan bez pārtikas iepirkšanas, tīri iedzert bārā vai uzpīpēt kaljanu, protams cenas x5 no reālās labākā gadījumā...

Puh.lv
Ierakstīts

Jā, nepatīkams jaunums, puhs pa lielam  bija vienīgā vieta, kur man izdevās kko atrast... RIP.  Laikam jau nav izdevīgs bizness, savādāk būtu pārgājuši uz .eu vai .com un bliezuši tālāk.

Ieva/lasma 25212275
Ierakstīts (rediģēts)

Mēs varam padiskutēt par banānu cenu kambodžas priekspilsētā, un to sabalansētību.

Katrs pakalpojuma sniedzējs nosaka savu cenu, tas var patikt vai nepatikt. Diskusija un viedokļi neko nemainīs.

Ir pietiekami daudz cilvēku, kas zem 70 nemaz neizskata kā variantus, un tādu kam 30 jau ir kossmos, katram savs.

Rediģēja spokz
Ieva/lasma 25212275
Ierakstīts (rediģēts)

Ahh es paarpratu zemtekstu, domaaju ka tas bija as in ka ko es te pa leeto galu njemos. Labi ja inputa nav, shaus un skatiisies.

Nebija tā domāts, vairāk no pakalpojumu sniedzējas puses, kāpēc tikties 3x, ja var 1x par to pašu $.

Bieži vien $ apmērs, nav saistīts ar kvalitāti, tā par vizuālo tēlu vairāk.

Rediģēja spokz
Kapec Mums Nav Meitenes Latvija?
Ierakstīts

K`pēc pats tā nepelni, pieļauju, ka ar dibenu vecis var nopelnīt vēl lielāku summu mēnesī.

quote name='NoLimits' timestamp='1314123236' post='43691']

Labāk pasaki man, kāpēc viena otra tīri ņemama sēž maximas/rimi kasēs par 300, ja varētu būt par eskortmeiteni par 1300 ???

Interneta Resursi
Ierakstīts (rediģēts)

tev noteikti derēs jebkura meitene, jo neviena nestrādā 00-24. ja nu vienīgi tava labā vai kreisā roka.. pieļauju, ka strādā labi, induviduāli un gandrīz par velti. Iespējams pat ir simpātiska un ar labu attieksmi. Tā kā droši vari arī turpmāk, pie tās pieturēties.

Rediģēja spokz
Darta
Ierakstīts (rediģēts)

tāds, ka Tu esi DURAKS. vēl jo vairāk, ja zvanīji un saņēmi atbildi :)

tiešām ir tik grūti nedaudz padomāt un pašam izdarīt secinājumus.

Kadssakars te ar 00-24 ! Itka zvanīju prasīju par bildēm neko nevarēja pateikt tipa ja un tipa ne ! Vaiir kāds pie sīs bijis ?

Rediģēja spokz
QUOTE (puisicc @ Nov 13 2008, 10:23 AM)
Eu kāds bildes var ielikt iekšā ????
Man darbā piekļuve fotki.lv nogriezta mad.gif

foto

post-1721-1290283366,53_thumb.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.