Pāris reizes ar šo runāju, tad kaut ka nesarunāju, tad pati neatbrauca, bet kaut kādas mieles un vēlme noprovēt ir palikusi. Te atsauksmes visai negatīvas, bet tā kā to atsauksmju ir tik maz, tad atkal nakas izdarīt (ne)logiskus secinajumus, ka varbūt ir OK, jo neviens pārāk nedalās? Kā ir? Uzticamie biedri, kas iekomentēs un iedos verdiktu - vai te ir galīgas auzas vai tomēr ir OK mēģināt?
Gadi, drošvien, ap 40. To nu nekādi nenoslēps. Seja tā, man ne pārāk, bet dažos rakursos bij uzkurinoša
Lieka speķa nav, augumiņš ok, dupsītis mazs, labi var ar plaukstām satvert
Krūtis nelielas.
Process - viss kā nākas.
Man bija nedaudz specifiskas vēlmes, ko izstastīju - nekādu problēmu, visu sadarīja tā, kā vienojāmies. Haltūru nejutu.
Kopumā sabiju 1,5h (duša, process un atkal duša). Pulkstenī neskatījās, steigu nejutu vispār, lai gan telefons virtuvē ik pa laikam zvanīja.
Dzīvoklis labs, kā jau pieklājīgi apartamenti, kas uz īri.
Čību fetišistiem - netika piedāvātas. Dvielis sauss.
Pīpē virtuvē pie nosūcēja, bet dzīvoklis pēc cigaretēm nesmird. Varat seksa laikā arīuzpīpēt, kam fetišs. Sarunāt var viskautko interesantu, nekautrējaties.
Vai ietu vēl?
Principā, es labprātāk eju katru reizi citur, bet tā kā tā izvēle pie mums ir tāda, kā ir, tad šī ir sarakstā, pie kurām var atgriezties.
Latvijā tāds pasākums interesē tikai iebraucējiem.
Kapēc tik kategorisks apgalvojums?
Esmu vietējais, bet man arī interesē papļāpāt. Paballēties gan nevar. Maza Rīga.
Ja sieviete ir pietiekami inteliģenta, erudīta, ka spēj uzturēt dialogu par dažādām tēmām, gan pielāgoties gan koriģēt "sesijas" scenāriju, pie nepieciešamības uzturēt intrigu, tad, manā uztverē, līdz 4 cipariem par nakti/24h ir ļoti OK...
Ierakstīts
Marbellā "noķēru" Latvieti