Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sabrina (38) 29586364
Ierakstīts

Pie šīs esmu bijis, varu ieteikt, ja gribas atslābināties ar masāžu un pilnu turpinājumu. Foto liek īstas, no sākuma pamasēja, labi padarbojās ar un starp krūtīm, sūkāt māk, jāt māk, viņai var prasīt gandrīz visu un rūpējās, lai klients apmierināts. Stundai liktos par dārgu, bet pusstundas variants man patika. Viņas attieksmi vērtēju ar 10.

Sofija (21), 25396271 ( 20546698 )
Ierakstīts
On 24.08.2024. at 11:44, Zemguss teica:

Esmu bijis divas reizes. Bildes atbilst. Attieksme draudzīga/lietišķa, visā visumā patīkama. Apartamenti mainās, bet vienmēr viss ir ok.

Biju tikai uz minetu. Pirmo reiz dēļ labajām atsauksmēm. Otro reiz, lai pārliecinātos- vai tiešām  tas ir viss.  Nesaņēmu to, ko gribējās, bet bija ok. Šeit jāsaka, ka tā īsti nav Sofijas vaina.

Maza atkāpe: Dziļais minets nevienmēr būs deepthroat. It īpaši, ja tava draudziņa izmērs ir nedaudz vai daudz virs vidējā. Tas nozīmē, ja draudziņs paliels, tad tādu skatu, kad tas pazūd meitenes mutē līdz olām, redzēsi ļoti reti:)

Sofija, varētu teikt, visu darīja lieliski. Atdeve ļoti laba, centīga. Cenšās, lai tu saņemtu maksimālu baudu. Cenas un kvalitātes attiecība, es teiktu, ļoti laba. Facefuck sanāk ļoti labs ar attiecīgu finišu. Varbūt arī dziļais minets ir. Deepthroat nav.

P.s. Šī "problēma" var gadīties pie daudzām meitenēm. Piedāvājumā ir dziļais minets vai pat konkrēti deepthroat, bet realitātē var būt aplauziens.

Līdzīga pieredze. Normāls, parasts minets, bet deepthroat nespēj uztaisīt. Attieksme mazliet par lietišķu, sākumā vairāki jautājumi par to kā viņai darīt, kā tāda čomiska paziņa, kura piekrīt izpalīdzēt un pasūkāt.. Otro reizi uz pilno kontaktu negāju, jo augums par apaļu.

Laura - 25217980
Ierakstīts
On 2020.12.4. at 16:46, andris2022a teica:

Karoch, jāpadalās- lai vīriem tiek., jo nav atsauksme. Un man nav žēl.

Bildes izskatās ir viņas!!!

http://intimmeitene.lv/lv/girl/110897-Laura-25217980

Masāžas nav., nemaz neguļaties uz vēdera, neizniekojiet savu laiku..

Klasika + BJ = 90 eur ( divi šāvieni, nedzen pa durvīm, izbauda procesu, konveijers nav - vai esi esmu vnk labs! :D )

Labākais variants līdz 100 eur.. pārāk laba, lai dalītos ar atsauksmi izsalkušiem vilkiem.

Attieksme 9.5/10 ( lai ir kur augt)

BJ - 9/10, olas kārtīgi izlaiza un arī vēl zemāk.

Klasika 9/10.. var darīt, ko grib.

Lokācija, Salu tilts... Dzīvoklis kādā 4-5 stāvā laikam, durvīm kods, dzīvoklis 8/10 viss ok!

Dibenpriekus nepiedāvā NEKAD (es nekad neesmu izmantojis, bet tīri intereses pēc noskaidroju, jo vot ar viņu gribētu)

Nauda pa priekšu, bet tas IR normāli.

Telefons mēdz būt ieslēgts, bet nestrādā, vai neatzvana ( aizņemta).. Pārsvarā vakaros strādā. Visiem kapeikpisējiem, nebrauciet. Lai meitene droši paceļ pat tarifu!!

priekā.

Pati neveiklākā un uzkrītošākā pašreklāma kāda redzēta 😄😄 it īpaši tas boldā liktais teksts 😄

Citā viņas topikā viens čalis labi iekomentējis: Šodien, bīju pie Simonas mutiskais divi ar pusi, beibe mājas nepieņēma tāpēc tā , viss bija a/m vietas viņai kur to darīt nebīja, slapstījāmies dienvidu tilta rajonā. Pati dzīvo pie akrapoles, mutiskais - 2 pēc 20 sekunžu darba piekusa, oteiz 10 sekundes pēc tam roka uz galvas un tad jau daudz maz (zobus pēc tam sajutu). Pa ceļam braucot uz vietu viņai draugs zvanīja, jo gaida šo mājās. Meitene iesācēja, jāmēģina pa dienu. Seja nu +/- (4-5) balles.

Mulate vai afro
Ierakstīts

Tagad jau jāizsakās politkorekti, n... vārdu lietot nedrīkst, bet drīkst teikt melnādaina. Black lives matter :)

Pirms gada Rīgā 2x uz īsu brīdi viesojās round ass, teica ka no Kolumbijas un braukā pa Eiropu. Tā gan bija uhh. Importnieču topikā biju licis paris atsauksmes. Kamer corona nepierims diez vai kāda ieceļos

Ance - 20425227
Ierakstīts

Biju. Nenoslinkošu un padalīšos ar noderīgu atsauksmi.

Sazvanīju viegli, atrašanās kā minēts uz Matīsa ielas, savdabīga plānojuma dzīvoklis, bet manā reizē viņa bija viena. Ir arī otra slēgta istaba. Sagaidīja blondīne ģērbusies apakšveļā, zeķēs, augstpapēdenēs, caurspīdīgā halātā, uzkrāsojusies un safrizējusies, dodu bonusu par šādu attieksmi. Vecums un ķermeņa formas gandrīz atbilst feikajai bildei. Istaba patumša, bet tīra un kārtīga. Par skaistuli nenosaukšu, bet ja salīdzina ar 50-90 eur meitenēm, tad pat var teikt ka daudzmaz simpātiska.

Sākām ar vieglu masāžu, tā bija vairāk kā iesildīšanās un priekšspēle, pēc masāžas arī nenācu, tāpēc nevajadzetu neko uber gaidīt. Pabraukāja ar krūtīm pa muguru, pēc tam pa vēderu, padarbojāmies starp krūtīm, palaizīja olas, tālāk prezervatīvs, labs orālais, sekss daudzās pozās. Ļoti palīdzēja, ka varēja sajust abpusējas simpātijas, mani uzbudināja viņas augums, dabiskas 4.izmēra krūtis un tas ka viņa izbaudīja procesu (vai labi tēloja), kunkstēja gan pie orālā, gan seksa. 50 eur. Kopumā ļoti labs price/performance, aizgāju apmierināts un ar sajūtu "labi un lēti nopisos"

Katja, Katrina
Ierakstīts

Biju pāris mēnešus atpakaļ. Bija tikko sākusi strādāt un piedāvāja tikai masāžu par 40 vai 50 eur. Masāža tiešām tikai parasta paglaudīšana, bet vismaz centās un ļāva titfuck. Vislabākais viņai ir krūtis. Lielas un pietiekami stingras. Seja man šķita simpātiska.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.