Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (Datorfans @ Dec 26 2007, 03:49 AM)
QUOTE (Neziniitis @ Dec 21 2007, 01:24 AM)
Ir atgriezusies smile.gif)) tikai taa klusinjaam smile.gif

Ir kaada contact info?

Tev deguna priekšā ir vieta, telefons un foto laugh.giflaugh.giflaugh.gif Kādu papildinformāciju vēl vajag? dry.gifblink.gif

Una. Interesants gadījums
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (eggijja @ Dec 24 2006, 08:28 PM)
Ei nu nemuldi, goga! Ja Una tev taa teica, tad tas ir jaasaprot taa: Piegriezies vinnai esi  TU pats!

Nu vecīt! rolleyes.gif Ja tev ir izdevies "piegriezties" seksa karalienei, tad atliek vairs vienīgi celibāts. dry.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Rediģēja hugo
Viens zakis no super.lv
Ierakstīts (rediģēts)

Super.lv shodien titullapaa reegojaas shitaads zakjis. Teksts shaads:

Par sevi: my msn adress is dubovika@hotmail.com my phone number is +371-284-83-634 and i ask 80 lats for some time with me.... Love is a name, Sex is a game! Forget the name, Play the game!!!

Iepazīšanās mērkjis: Sekss , Materiālā palīdzība .

Meklēju: no money, no party,Honey!!!!

tongue.gifwink.gif

Nejaushi uzgaaju un taapat vien ieliku, varbuut kaadam interesee. Pasham shobriid nav ne laika ne intereses testeet biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

post-1739-1290283351,46_thumb.jpg

Rediģēja hugo
Jauns rekords
Ierakstīts

QUOTE (erikxx @ Aug 22 2006, 11:49 AM)
Interesanti, kaada tad vinja ir? Kaads ir meegjinaajis? Es te biidiiju sarunas...bet nekaa liidz darbiibai neesam tikushi...smile.gif

Droši vien vēl nevainīga biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Jo neviens nav sadūšojies to naudiņu atskaitīt laugh.gif

IESAKU!
Ierakstīts

QUOTE (ReXXX @ Aug 8 2006, 07:20 PM)
Ta ir utopija, pat ja meitene bus ideala, vienalga atradisies cilveks kam vinja nepatiks blink.gif

Tieši tā. Atceries topiku par grēcinieku 20. Man bija atškjirīga pieredze nekā Javim. Divi objektīvi vērtējumi par vienu un to pašu meiteni, bet diametrāli pretēji. Galu galā varbūt vienkārši viņai bija atškjirīgs garastāvoklis. biggrin.gif

Jauns rekords
Ierakstīts

es domasaju apmeeram taapat kaa rigss - var jau arii atljauties, bet vai vajag ? ... manupraat jau mekleejam (vismaz es) pozitiivas emocijas un labu attieksmi, bet tas cenniks jau arii liecina par attieksmi sad.gif no seerijas, ja nu tomeer atrodas idinsh, kam joprojaam gribas, tad vismaz noslaukshu par visiem 200% biggrin.gif jeegu gan tam visam neredzu, ja nu vieniigi paarbagaato snobu sacensiibu, kursh vairaak naudas izmetis smile.gif

krievu laikaa juurmalaa bija viena varietee dejotaaja ar slavu, ka par nakti njemot 700 rubljus (toreiz taa bija nauda) - melnie sacentaas - kas nebija vinju noproveejis, neiedereejaas pagriides biezo pulcinjaa tongue.gif

grecinieku 20
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Jul 1 2006, 01:37 AM)
atvainojos šeit kolēģiem par ilgo klusēšanu....vnk bija kaut kā piegriezies forums, kurā nekas nenotiek (apsolu turpmāk kādu reizi mēnesī palasīt, ko esat sastrādājuši)

nu nezinu kā jums kolēģi ar to dieviškjo dzirksti, tachu esmu jau sabijis 3 reizes pie Ineses (starp citu tā pati Baiba no Valdemāra ielas, kuru reiz satiku tur ejot prom no Ritas(kiskas) - un tā arī nenomēģināju)......sākšu ar dzīvokli - sākot ar dušu, kārtīgu gultu un beidzot ar saunu - tur visss ir ļOTI PAT OK.

Meitene Inese - slaida (ap 170cm), simpātiska, kas arī man liekas nav mazsvarīgi, atsaucīga un pretīmnākoša........neiedziļinoties detaļās VARU APGALVOT KA MAN PATIKA ....IEšU VēL biggrin.giflaugh.gifohmy.gif

p.s. šī NEBIJA APMAKSāTA REKLāMA, PAR TO ES NESAņEMU 2 SUNDU PIE INESES PAR PUSCENU laugh.gifbiggrin.giftongue.gif

Pilnīgi ticu. Es nemaz negribēju tā nolikt. Vnk es vinjai neiepatikos un to varēja just, lai arī viņa centās. smile.gif

grecinieku 20
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (kiska @ Jun 14 2006, 08:53 PM)
QUOTE (Harrison @ Jun 14 2006, 02:57 PM)
QUOTE (Delet @ Jun 14 2006, 02:03 PM)
katraa gadiijumaa labaak nebojaat savu garstaavokli pie taadaam, kuraam tas darbinnjsh riebjas - lai arii cik labi vinjas neizskatiitos ! wink.gif

Jaa, bet biezhi jau uzraujies tikai tad, kad pie taadas aizeji..... mad.gif

bet nevajag spriest pec vienas sad.gif

Prasaas peec kljuudas labojuma - nav runa par vienu meiteni, bet par probleemu kopumaa. Vienkaarshi sheit iekusteejaas saapiigais un senais jautaajums par attieksmi pret darbu. Mēģinu izteeloties futbolistu, kuram riebj futbols vai muuzikji, kas neciesh muuziku laugh.gifbiggrin.gif ir jau redzeeti aarsti, kam riebj slimnieki un skolotaaji, kas ieniist beernus, bet tos "mazgaa" veel nesaudziigaak mad.gif

Un taa konkreetaa meitene nemaz nebija pati sliktaakaa. Vinja bija laipna, pieklaajiiga, centaas ... neteica - taa nee, bet paluudza - vai jums nebuutu nekas pretii labaak sitaa, jo taa ... vinjai nevar paarmest ne viizdeguniibu, ne nekauniibu. Pat otraadi - ljoti krietni un apziniigi atstraadaaja savu laiku. wink.gif Tikai patiesaas emocijas spiideeja cauri. dry.gif

Vinja nekratiijaas no manis valjaa, es pats aizgaaju, jo sajutu to sleepto atvieglojumu - paldies dievam, cauri, beidza. cool.gif Neeerti mociit meiteni, ja juuti, kaa vinja censhas neizraadiit, ka gaida kameer aiztiishos biggrin.gif Taa luuk siikaakaa izklaastaa.

Tur neko nevar pateikt un nav ko paarmest - vienkaarshi tajaa biznesaa klients maksaa par pozitiivaam emocijaam. Un ja nesanjem, tad neiet un nemaksaa. smile.gif Veelreiz saliidzinot - futbolaa arii ir cilveeki, kas sanjem naudu par seedeeshanu uz rezervistu solinja. Ja neiztur konkurenci, bet censhas, viena lieta. Bet ja iepatiikas - kaapeec par to pashu naudu jaaskraida, ja var neskraidiit? Tikai tad var sanaakt speeleet pie tukshaam tribiineem. laugh.gif

Iemaaciit var tehniku, piespiest var discipliinu. Bet attieksmi ... dry.gif nu nevar, nevienaa arodaa nevar perfeti padariit darbu, ja tas nepatiik wink.gif arii shajaa ....

Rediģēja hugo
grecinieku 20
Ierakstīts (rediģēts)

Tev tomeer tuvaak nekaa man biggrin.gif ... meitene tieshaam centaaas, bet vareeju just tomeer, ka es vinjai taads vecteetinsh biggrin.gifbiggrin.gif Tu esi labaak saglabaajies smile.gif

Drusku arii vienveidiiga - to neaiztiec, sitaa labaak ne, taa arii ne ... tongue.gif .. nu nezinu - negribas kritizeet zakji, bet es laikam naakamreiz aizieshu kaut kur citur wink.gif

Rediģēja hugo
grecinieku 20
Ierakstīts

domaaju, ka rigsxx vareetu tur patikt biggrin.gifbiggrin.gif meitene ljoti censhas neizraadiit, ko domaa par vechiem un draudziigi chalot ... bet pienjemu, ka ar jauniem dzekiem vinja noteikti ir labaaka cool.gifrolleyes.gif

es veerteetu ar 3/4 peec piecu ballu sisteemas wink.giftongue.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.