Такое ощущение что автор считает что есть конкретный клуб куда девушки ходят чтобы их "сняли". Прям идут с мыслью "Хоть бы кто-то меня "снял" сегодня. Дождаться не могу как меня снимать будут...." И там ьакой клуб прям полный таких девушек ждущих своего героя!
Pilnīgi precīzi teikts. Tas būtu tas pats, kas paprasīt "kur var dabūt pa purnu"
Dzive vecaka neka bildes. Ne velti telefons prieksa sejai vislaik. Bet nav nesmuka. Vienigi cena sanak neadekvata. Silikons. Mase sudigi, iisi. Bet no aizmugures drazot skats labs
Toc tada tereta drusku. Vinai vagina sapeja kad drazu, tip par lielu esot , lai gan nav nekads dinazaura verkis. Vel jautaja ka lai vina pectam padrazoties ar citiem. Tip mana beeda buutu, jo samaksaju ta par 100% nevis par chikstoshu veceni ar saposhu pezhu
Oi blja vechi. Reizes 10 esmu ielidojis, bet nu melis esmu varens un sameloju visadus brinumus, kapec mana telefona sms kur pr sukashanu runa
Pilnigi piekritu:
1. Lai ari sieva majas - velk pa kreisi uz nebedu. Miljako vajag katram vecim - tas ir fakts
2. Preceta meiljaka vai ari brivs zakjis ir daudz labaka par mauku.
3. Istaniba vecenem pofig ka tu esi precejies, ja vien tev ir pikjis un labs metamais. Gaidis kaut vai pus gadu kad tu piezvani un pajautasi vai vina nevelas tapt izdrazst.
Vispar man ir velnishkjiga ideja.
Varbut kads var izpalidzet un sakompromitet manu sievu? Nu piem aizvest vakarinjas (bez drazzhanas., blja) un tad es Jus piekjeru un .... man ir moralas tiesibas uz miljako visas dzives garuma ) Preti varetu izdarit tapat
Ierakstīts
Arī man viņa savulaik izraisija zinamu interesi. Bildes izskatas ok, bet tās jau sen sludinajumos.
Vienu brīdi piedavaja sevi ka grutnieci... Domāju, ka viņa šo dara apstākļu spuesta, tapēc negribu atbalstit tadu dzīves veidu un nezvaniju.