Pameklē gan,citādi mulķības runā:)Bet man nekas nav pretī,ko gribi,to runā,kā Tev tīk,ja Tev no tā ir labāk:)attaaa,Samanta,ar cieņu.....
Piedod,tas nebija Tev...:)
pirms 6 stundām, Meklee teica:
Nē, mēs abi zinām, ka nav taisnība... Es speciāli kādu dienu patērēšu laiku un pameklēšu, škiet,ka redzēju internetā arhīvus kaut kur, un žurnāls, tagad atcerejos, bija "Žirafe"! 100%. ka 1999.gadā vismaz tā Samanta ,kas sludinājuma bildēs, jau bija apritē!
Labāk aizpildi savu laiku ar kādu gudru grāmatu,iesaku....:)
Šai "meiteine" pavisam notiekti vajadzētu iedod kādu balvu par "mūža ieguldījumu"
Pavisam nopienti, - vēl nebija gribu.lv, ss.com bija tik tikko sākās, un 90-to gadu vidū viņa lika tiem laikiem skaistas bildes un sludinājumu laikam žurnālā "Sexer" vai kaut kāds līdzīgs nosaukums. Un ja vēl tagad strādā..... nu jā.....
Mīļais draugs....Ta nu gan nebija...Šajā nozarē parādījos tikai pēc 2005.gada.Samanta.
pirms 12 minūtēm, samanta31 teica:
Mīļais draugs....Ta nu gan nebija...Šajā nozarē parādījos tikai pēc 2005.gada.Samanta.
Jūs esat nepārspējami,jau pie bildēm ķeras......Attā,smukulīši,perfektie,visu zinošie,ka tik kādu apriet,un punktus Te papelnīt,kaut nav bijuši nevienu reizi,kaut ko fantazē.Bet par gadiem----Cik ir ,tik visi mani.Suņi rej,bet karavāna iet tālāk.......
Dīvaini sanāk. Vinja topika 2011 gada kāds raksta ka viņai bija 50. Tad tagad viņai ir pāri 60 gadiem. Nu nezinu, Vinja taču jau vecmāmiņa 🤔
Tu vispirms atnāc,paskaties dzīvajā,vai tiešām tev taisnība varētu būt,nav ne 50 ne 60.....UN!arī ja būtu ,ja tik daudziem patīk,kāpēc sieviete nevarētu strādāt arī 70 gados,ja labi izskatās?Kas tev ir,skauž vai niez vai kas ir,tas ir tikai un vienīgi Tavs Viedoklis.
Baigi krutais gribi Te būt?ņirgājies,smejies.Es taisu fotosesiju un nevis ar viedtālruni,pa telefonu vispār bildes nesūtu.Pēdējās bildes ir nesen,ŠOGAD fotografētas,vairāk bilžu kurtizanka.lvAtnāc pie manīm,redzēsi dzīvajā?
Masāžu netaisu jau trīs gadus,kur Tu ņēmi masāžu?????Un sekss,nu,jā,visiem labs nebūsi......Vajag runāt,pateikt savas vēlmes,un noteikti klausīties,ko es stāstu pa telefonu,ko piedāvāju.....Sorry,ja jums abiem nepatika.....
Ierakstīts
Jā,ok.Bet...ne jau no 90 to gadu vidus......